ואי ואי היה לי לילה מוזר
באחד התחלתי לראות את השטיח. סבבה אני חצי מתה על הספה והנה ישר מיילי וטיילור. טיילור כזאת תמימה וצנועה חחחח. וליאן היתה שם|ריר| היתי בהלם מוחלט שהיא אשכרה הזיזה את התחת ובאה לגראמי. ויא שהוא ראיין כזה מישהי בשטיח האדום שאני כנראה אוהבת שכחתי מי, ופתאום בצד אני קולטת בלונדה ואומרת:" ואו איזו יפה..מתאים לה להיות שחקנית או זמרת" (מה בהתחלה חשבתי היא מהסוכנות המעצבנות עם המיקרופון) ואז אני קולטת שזו אמילי שלי!!!!!!! ככה עומדת לה בצד(מי שלא מכיר היא הגישה טקס עם ג'ייסון מראז) זה רק מראה כמה עייפה הייתי
,שאני לא אזהה אותה באמת. ראיתי את ליידי איי המושלמימימים וחבלללל שהם לא זכו
נראה לי שגם לינדה היתה שם אבל לא הצלחתי להשיג קלוזאפ. ואי וקרי מגיעה ואני לא מופתעת אמא ראיתן מה היא לבשה. אבל האיפור שלה היה מדהים. וואי השמלה של ההופעה שלה אמא תבואי עם תחתונים וזהו כל הרגליים שלה בחוץ. בטקס אז היה הופעות טובות חוץ מהשמלה המזעזעת שהלבישו על ג'ניפר האדסון כמו סבתא בת 70 ממרוקו. כאילו חלאס הקול שלה ממילא לא משהו במקום להסיח את הדעת שלהם עשו בדיוק הפוך. והנה סטיי היה נומיני ופשוט עשיתי:"פחחחחחח" גדול כאילו חלאס אנחנו כבר ב2009!#!!!#$ וכמובן איך לא זה זכה וג'ניפר היתה כלכך מושיושי והרגה אותי מצחוק עם פול מקרטני, איזה 4 בלילה ואני צוחקת וצוחקת. מה עוד מעוד, אוי נזכרתי איך שג'וליאנה ראיינה את ליאן בהתחלה ואמרה שזה נס שהיא לא עברה שום סקנדל שערורייתי בגלל עצם העובדה שהיא התחילה לשיר מגיל צעיר מאוד. היא ממש צודקת. אז אוף בדיוק לפני ההופעה של קני צ'זני ושוגרלנד נרדמתי על הספה
והיתי עקומה על הספה כי היה לי משעמם וככה נרדמתי. אני קמה באיזה 7 והצוואר שלי תפוס לגמרי
וככה גם כל הגוף שלי. יש לי מזל שהתחלתי ב-10. אבל היה כיףףףףף ואני אראה ש.ח.