שנים שלא הייתי פה, יא אללה
איזה מזל שיש איציק, אחרת כלום לא היה זז פה, בכלל. בזמן האחרון יצא לי דווקא לקנות המון. Puzzle של Biffy Clyro, אלבום ענק, אבל היה טיפה יקר כי הזמנתי אותו במיוחד. אחרי שבועיים אורטל כבר סיפרה לי שהיא ראתה אותו ב-40 שקל בדיסק קלאב.
Hot Fuss של הקילרס, שזה אולי האלבום הכי טוב בעולם שלא קניתי עדיין, עד ללפני חודש. Hullabaloo של מיוז, ואת ה-DVD אבסולושן טור שלהם, הופעה ענקית מגלסטנברי. Minutes to Midnight של לינקין פארק במהדורה מוגבלת. ווווו-הלהיט, מארז הלימיטד אדישן של Stadium Arcadium של RHCP, שזה מעין קופסא שחור ענקית שמכילה את הדיסק הכפול + DVD בונוס עם הקליפ של דני קליפורניה, מייקינג אוף דני קליפורניה (ענק!), ופרשנויות של חברי הלהקה על כל שיר באלבום. בתוך הקופסא יש גם מלא שטויות כמו סביבון עץ גדול כזה עם דיסקיות קרטון כאלה בעיצובים שונים שאפשר להלביש על הסביבון, שק מסאטן כזה עם 4 גולות, 4 דפים מקופלים שכאלה עם איורים וכיתובים של כל אחד מחברי הלהקה, כמו קופסת גפרורים כזו עם הלוגו של האלבום שזה בעצם פנקס כיס קטן כשפותחים את זה ועוד חוברת ענקית מקרטון קשיח של איזה 30 עמודים. חבר שלי היה באילת וקלט את זה בסייל מטורף של 70(^!&^!*&%#$~!) שקל, אז הוא ישר התקשר לשאול אם אני רוצה. באמת שנראה לי שזה סחורה גנובה או משהו, זה עולה באמאזון 60 דולר, ובאתר הרשמי של הלהקה ב-50 דולר, למעריצים במועדון בלבד. אני זוכר שגם ראיתי את זה בארץ בזמן השקת האלבום לראשונה בטאוור במחיר המופקע וההגיוני יותר של 230 שקל. כל מי שבאילת וטיפה אוהב את רד הוט, באמת שלא צריך ממש להתחבר אליהם או לאהוב אותם בשביל לפספס מבצע ענק כזה, רוצו לדיסק קלאב בהמוניכם! (וזו לא פרסומת או משהו, אין לי אינטרס לפרסם אותם). יבש פה קצת.. מצחיק איך שהטרול הזה הצליח להוציא ממכם את התגובות האלה. זה הרי ברור שהוא לא באמת אוהב את ריהנה, או שאפת לו יותר מדי מאינקיובס. אני גם ארחיב ואומר שזה לבטח מישהו מהפורום שפתח משתמש חדש ועשה את זה רק בשביל לזעזע את הפורום טיפה.. לפחות הצליח. (ולא זה לא אני, להסיר ממני את האשמה במיידית, תודה).