שרשור דיסקים שקניתם לאחרונה

itzikch

New member
../images/Emo41.gifשרשור דיסקים שקניתם לאחרונה ../images/Emo41.gif

אז איזה דיסקים קנית לאחרונה ? או המלצה על דיסק ... היום קניתי RHCP - LIVE AT SLANE CASTLE די וי די חזק ביותר מ 2003 וקניתי גם גרין דיי DVD bullet in a bible עוד לא ראיתי היום הלכתי לדואר אבל היה סגור קיבלתי משלוח של 2 דיסקים אחד של מיוז לימיטיד אדישיין האלבום האחרון עם די וי די ודי וי די של מארון 5 ...

AeroFan

New member
הדי וי די שקנית הוא ממש טוב!

(של רד הוט), יצא לי לראות אותו ממש מזמן וזאת הופעה מעולה... לפני שבועיים בערך קניתי את האלבום החדש של קלי קלארקסון "My December", ולמרות הסינגל הראשון שלא אהבתי אותו האלבום ממש טוב, לא חשבתי שהוא יהיה כזה טוב אחרי ששמעתי את הסינגל הראשון... לא יודע למה דווקא את השיר הכי פחות טוב באלבום היא בחרה לסינגל... את האלבום החדש של טראוויס גם קניתי והוא גם מעולה, הכי טוב שלהם לדעתי... קניתי גם פה ושם פסקולים: הפסקול של "The Last Kiss", סרט ממש יפה מ 2006, פסקול מצויין, יש בו שירים מדהימים. הפסקול של Zodiac (שהוא סרט חזק ביותר!!! מומלץ מאוד למי שלא ראה עדיין) אלה בעיקרון האלבומים שקניתי ממש לאחרונה... הדי וי די האחרון שקניתי זה של Coldplay... שזאת הופעה ב"Horden Pavilion" שבסידני... הופעה מדהימה!! עם סט ליסט מצויין שמגיע לשיאו בשיר Amsterdam [השיר הכי טוב שלהם לדעתי]... גם הסאונד מדהים.

itzikch

New member
חח מה קשור קלי קלרקסון .. ?

למרות שהורדתי את הדיסק באינטרנט ששש עוד דיסקים שקניתי בחודש האחרון : אני מנסה להשלים את הדיסקוגרפיה של בלינק חסר לי דוד ראנץ ו בלינק 182 הדיסק שלפני האוסף קניתי את הדיסק של הלהיטים ואנמה אוף דה סטייט בלי טאלנט הדיסק השני חזק ביותר !!! הופעה מרוק אם רינג 07 חזקה ביותר ! ח היה מבצע בטוואר רקורדס 3 דיסקים במאה שקל אז קניתי : פו פוייטרס ההופעה SKIN AND BONES יש לי את הדי וי די והדיסק המקורי ויטין טמפטיישנס וג'אסטין טימברלק כן כן ! הדיסק שלו אחד הטובים ביותר !!

AeroFan

New member
חחח למה קלי זמרת טובה

אין היום כ"כ הרבה זמרות שהן גם מצליחות מבחינה מסחרית והן גם טובות ממש... רוב הזמרות שמצליחות כיום מבחינה מסחרית די גרועות לדעתי... קלי לעומת זאת שלושת האלבומים שלה ממש טובים לדעתי, למרות כל ההתמסחרות...

AeroFan

New member
טוב, הגזמתי עם "רוב הזמרות"...

יש לא מעט זמרות איכותיות כיום... הכוונה שמבחינה מסחרית הן לא ממש מוכרות...

barrrr1202

New member
ammmm

Maroon 5- the new album and I got from a friend incubus- MTV unplagde sagi rie- imoutional songs

Musedol

New member
מיליון שנה שלא נכנסתי לכאן לקרוא

אבל פינקתי את עצמי ב Deadwing של Porcupine Tree

Rock Bottom

New member
שנים שלא הייתי פה, יא אללה

איזה מזל שיש איציק, אחרת כלום לא היה זז פה, בכלל. בזמן האחרון יצא לי דווקא לקנות המון. Puzzle של Biffy Clyro, אלבום ענק, אבל היה טיפה יקר כי הזמנתי אותו במיוחד. אחרי שבועיים אורטל כבר סיפרה לי שהיא ראתה אותו ב-40 שקל בדיסק קלאב.
Hot Fuss של הקילרס, שזה אולי האלבום הכי טוב בעולם שלא קניתי עדיין, עד ללפני חודש. Hullabaloo של מיוז, ואת ה-DVD אבסולושן טור שלהם, הופעה ענקית מגלסטנברי. Minutes to Midnight של לינקין פארק במהדורה מוגבלת. ווווו-הלהיט, מארז הלימיטד אדישן של Stadium Arcadium של RHCP, שזה מעין קופסא שחור ענקית שמכילה את הדיסק הכפול + DVD בונוס עם הקליפ של דני קליפורניה, מייקינג אוף דני קליפורניה (ענק!), ופרשנויות של חברי הלהקה על כל שיר באלבום. בתוך הקופסא יש גם מלא שטויות כמו סביבון עץ גדול כזה עם דיסקיות קרטון כאלה בעיצובים שונים שאפשר להלביש על הסביבון, שק מסאטן כזה עם 4 גולות, 4 דפים מקופלים שכאלה עם איורים וכיתובים של כל אחד מחברי הלהקה, כמו קופסת גפרורים כזו עם הלוגו של האלבום שזה בעצם פנקס כיס קטן כשפותחים את זה ועוד חוברת ענקית מקרטון קשיח של איזה 30 עמודים. חבר שלי היה באילת וקלט את זה בסייל מטורף של 70(^!&^!*&%#$~!) שקל, אז הוא ישר התקשר לשאול אם אני רוצה. באמת שנראה לי שזה סחורה גנובה או משהו, זה עולה באמאזון 60 דולר, ובאתר הרשמי של הלהקה ב-50 דולר, למעריצים במועדון בלבד. אני זוכר שגם ראיתי את זה בארץ בזמן השקת האלבום לראשונה בטאוור במחיר המופקע וההגיוני יותר של 230 שקל. כל מי שבאילת וטיפה אוהב את רד הוט, באמת שלא צריך ממש להתחבר אליהם או לאהוב אותם בשביל לפספס מבצע ענק כזה, רוצו לדיסק קלאב בהמוניכם! (וזו לא פרסומת או משהו, אין לי אינטרס לפרסם אותם). יבש פה קצת.. מצחיק איך שהטרול הזה הצליח להוציא ממכם את התגובות האלה. זה הרי ברור שהוא לא באמת אוהב את ריהנה, או שאפת לו יותר מדי מאינקיובס. אני גם ארחיב ואומר שזה לבטח מישהו מהפורום שפתח משתמש חדש ועשה את זה רק בשביל לזעזע את הפורום טיפה.. לפחות הצליח. (ולא זה לא אני, להסיר ממני את האשמה במיידית, תודה).

פעם שלישית כבר שאני מנסה לשלוח את ההודעה הזאת

לפני שבוע קניתי את פאזל של ביפי קלירו! עדיין לא חרשתי עליו כמו שצריך אבל זה אחד הדיסקים הטובים שלהם לפי דעתי והאחרון שקניתי לפניו היה מורנינג ויי לפני כחצי שנה.. עכשיו אני קצת מצטערת שלא קניתי דיסק יותר ישן.. ואת הDVD של גרין דיי ראיתי ממזמן.. הוא יפה וההופעה שם ממש מדהימה

AurelieG

New member
אני לא קונה דיסקים בד"כ כי

אין לי כסף לזה כרגע.. אבל ברור שאם יהיה לי אז אני אקנה .. אממ יצא לי לקנות חודש שעבר את back to black של amy winehouse דיסק מעולה!!! והראשון של Frank בכללל - עוד יותר טוב מהחדש

L A D Y B U G 2

New member
אופס... נשלח לי בטעות...

רציתי לומר שהלימיטיד אודישן של בלאק הולס גירסה גדולה... לצערי אני קניתי את הדיסק בימיו הראשונים וכמובן שאני לא אקנה אותו שוב בגלל ה-DVD...

L A D Y B U G 2

New member
טוב מה אני קניתי...

וגם אני לא הייתי כאן הרבה זמן... אני פאקין משתחררת עוד חודש ועדיין טוחנים אותי בבסיס כמו צעירה!!!
קניתי את: Kaiser Chiefs - Employment ולא מזמן (טוב, מלפני חודש בערך...) קניתי את Fungus Amongus ואת S.C.I.E.N.C.E וגם את A Crow Left of the Murder ולא לשקוח את גירסת הוינל של Morning View

למעלה