שרשור דסקטופים ארג אני בטוח שפתחו פה אחד אבל לא מצאתי, כנראה שאני עיוור. אז הנה אחד חדש :]
J JeeChan New member 27/1/07 #1 ../images/Emo41.gif שרשור דסקטופים ארג אני בטוח שפתחו פה אחד אבל לא מצאתי, כנראה שאני עיוור. אז הנה אחד חדש :]
../images/Emo41.gif שרשור דסקטופים ארג אני בטוח שפתחו פה אחד אבל לא מצאתי, כנראה שאני עיוור. אז הנה אחד חדש :]
K keep smiling New member 2/2/07 #20 אמרתי בזמן האחרון. p: כי יש לך תיקיות עם נפח נורא גדול על הדסקטופ, וזה מאט את המחשב רצח. תעבירי אותן לMy Documents ושימי shortcuts על הדסקטופ אם את רוצה שהוא יעבוד מהר יותר. XD
אמרתי בזמן האחרון. p: כי יש לך תיקיות עם נפח נורא גדול על הדסקטופ, וזה מאט את המחשב רצח. תעבירי אותן לMy Documents ושימי shortcuts על הדסקטופ אם את רוצה שהוא יעבוד מהר יותר. XD
R rukia chan New member 30/1/07 #10 נוי! לא ראיתי אותך פה מאז.... שהתחילו הפילרים!! בעצם, מאז היומולדת שלך. זה עדיין חצי שנה. ברוכה השבה~
נוי! לא ראיתי אותך פה מאז.... שהתחילו הפילרים!! בעצם, מאז היומולדת שלך. זה עדיין חצי שנה. ברוכה השבה~
G Goggle Girl New member 1/2/07 #17 לרגע חשבתי שהוא של פרפרים וכלבלבים נו באמת זה כאילו שוולפייפר שלי לא יהיה אוריהימה ו\או איצ'יגו CENTERED P:
לרגע חשבתי שהוא של פרפרים וכלבלבים נו באמת זה כאילו שוולפייפר שלי לא יהיה אוריהימה ו\או איצ'יגו CENTERED P: