שרשור דעות שירים

../images/Emo41.gif שרשור דעות שירים ../images/Emo41.gif ../images/Emo110.gif

אני פשוט חייבת לדעת מה אתם חושבים על השיר... ואיך כל אחד מפרש אותו.. תנו לדעתכם ת'רעיון המרכזי של השיר ואת דעתכם האישית עליו. והשיר הוא... פרפר

Silver Fox

New member
פרפר../images/Emo82.gif

אני מאוד אוהבת את המילים ואת המוזיקה בפזמון, אבל יהלי שר בקול שקט מדי בבתים ואין שם מספיק מוזיקה. היא חסרה לי

bubaale

New member
פרפר../images/Emo80.gif

קשה לי להיות אובייקטיווית בקשר לשיר הזה, כי יש לו משמעות אישית מאוד חזקה מבחינתי...
אני חושבת שזה שיר כל כך יפה! המילים שלו מאוד חכמות (במיוחד הסיום עם הפרפר, שלא הבנתי אותו עד שסיפרו לי לא מזמן את הסיפור עליו הקטע מבוסס, ולמדתי להעריך אותו מחדש...) ועצובות, והמנגינה מאוד יפה ומיוחדת... אני חושבת שדווקא העובדה שהבתים מורכבים ממעין סיפור, עם מוסיקה חלשה ברקע, עושה את השיר מיוחד כל כך... שיר מקסים!

bubaale

New member
חחחח, סיפור מטופש למדי!../images/Emo80.gif

את לא צריכה להתרגש כל כך!
אבל הוא ארוך ואין לי כוח כל כך לכתוב אותו...

Just Adi

New member
מממ ../images/Emo80.gif

שיר מדהים
לדעתי אין כ"כ מה לפרש, אבל בכל זאת... מספרים על מישו שהאקסית שלו אצלו ואז גם בא החבר שלה... והוא עדיין אוהב אותה, וכשהיא אצלו היא קוראת מכתבים שהיא שלחה לו פעם, שכנראה הייתה לה תקופה ממש קשה, ואז יש את הבית האהוב עלי, שבו מספרים שהוא עדיין אוהב אותה והוא מספר לה שאהבה בשבילו זה כמו פרפר בכף יד שהיא יכולה לקבוע עם הפרפר (האהבה) תחיה או תמות אחחחח שיר מדהים כ"כ שזה משו

bubaale

New member
הקטע עם הפרפר...../images/Emo80.gif

מבוסס, אם אני לא טועה, על סיפור עם עתיק שכזה... לא רק בהקשר הרגיל של השיר. זה מוסיף לא משהו אחר...

bubaale

New member
הקטע עם הפרפר...../images/Emo80.gif

מבוסס, אם אני לא טועה, על סיפור עם עתיק שכזה... לא רק בהקשר הרגיל של השיר. זה מוסיף לו משהו אחר...

fushi e

New member
פרפר..

שיר מדהים לדעתי,אפילו כתבתי אותו בפרטים שלי באי סי קיו
(בהמלצת עדי)זה מספר על האקסית של יהלי שבאה אליו ועכשיו הם ידידים ו"הכל בסדר"אממ את הפזמון אני לא ממש מבינה,אולי זה אחד מהמכתבים
.. והבית השני באמת הכי יפה(ועצוב
) גם את הלחן של השיר אני אוהבת..אחד השירים האהובים עליי בקיצור

fushi e

New member
../images/Emo63.gifשעת סיפור../images/Emo9.gif../images/Emo95.gif

יש לי ספר שקוראים לו סיפורים חכמים לילדים שקנו לי בכיתה ב'
הזקן החכם והפרפר: היה פעם חכם זקן שהיה נודד מכפר לכפר
והאנשים היו מתיעצים עמו ונעזרים בו בדברים גדולים וקטנים.הזקן התפרסם בכל רחבי הארץ כאדם שאין קץ לחכמתו,שאין דבר נסתר ממנו ולעולם אינו שוגה.
יום אחד הגיע החכם הזקן לאחד הכפרים ,וחבורת נערים החליטה לחמוד לצון וללעוג לו.אחד הנערים תפס פרפר קטן והחזיק אותו בכף-ידו מאוחרי גבו.הנער אמר בליבו כי ישאל את החכם הזקן אם הדבר שהוא מחזיק מאחורי גבו חי או מת.והיה,אם החכם הזקן יגיד שזהו דבר מת-יראה הנער לחכם את הפרפר החי,ואם יאמר החכם שהדבר שמאחורי גבו של הנער הוא דבר חי-אז ימחץ הנער את הפרפר בכף ידו ויראה אותו לחכם שהוא מת. כך או כך החכם הזקן ישגה. וכך,כשחלף החכם הזקן ליד חבורת הנערים,פנה אליו אותו נער כשידו מאחורי גבו ושאל אותו: אמר לי,האם הדבר שאני מחזיק מאחורי גבי הוא חי או מת? נחש החכם בחכמתו הרבה,מה מחזיק הנער מאחורי גבו ,ואמר:בידך הדבר

אובלינה

New member
כן, אני מכירה את זה..

חבל שאני לא מכירה את השיר פרפר.. אבל היי! אני חוסכת- בסוף יהיו לי את הדיסקים האלה!

Cat in a hat

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo105.gif

זה אחד השירים האהובים עליי בפצעים ונשיקות!! זה פשוט שיר יפה.. הקטע של הפזמון ממש עצוב וכזה המם.. נוגה וזה בעצם עושה את כול השיר.. חוץ מזה אני הבנתי שהפרפר זה מטאפורה ללב שלו, ליחס שלה, לאהבה שלה כלפי יהלי או מי שזה לא יהיה
אה כן, יש קשר אולי לקטע עם הפרפר נמחץ על השמשה ברקוויאם לבלונדינית?..

למעלה