שרשור האתרים הגדול

../images/Emo41.gif שרשור האתרים הגדול ../images/Emo41.gif

בעקבות הפרסומת הסמוייה שלי, אני פותח שרשור שכולו אתרים של חברי הפורום :) כמה נוח הא... ניתן להוסיף לקישורים ולטגלן. תודה :) תנו כמה מילים על האתר :) קומנט סנטר - http://www.shkooz.com שרותים לבעלי אתרים ועוד כמה אתרים :)

igor21

New member
זו גרסת הרצה

אני תמיד עובד על שיפורים... אגב כל האתר דיי איטי וזה בגלל השרת.... לא יודע למה אבל הוא דיי איטי לאחרונה

אני יגיד לך למה

כי נוספו עוד הרבה הודעות ונתונים למסד. ככה שMYSQL לא מתאים. בשביל מערכת כמו שאתם מתייעדים לעשות אין משהו אחר חוץ מSQL SERVER. תלכו לטווח הארוך MYSQL לא מתאים למיליון הודעות בשביל SQLSRV זה לא ממש מהווה בעיה. אפשר לשפר מהירות אם תשפרו את הHTML בפורום. תלכו על השיטה של תפוס. היא גם מצמצת את התעבורה.

igor21

New member
אז ככה..

נתחיל מזה שזה לא בגלל שנוספו עוד הודעות... גם אם תכנס לעמוד HTML רגיל בשרת הוא יעלה לאט... וזה התחיל רק לפני כשבוע... שנית, המממ SQL SERVER יקר לי... ולא נראה לי שזו בעיה ל MYSQL לטפל במיליון הודעות, לא? (אל תקטלו אותי אם אני טועה) אגב סידרתי את העניין הזה של החירבושים שעשית...

אוריקס

New member
איפה אתה עושה את הרקורסיה../images/Emo35.gif

[אם בכלל]. אתה סוגר חיבורים

Trranger

New member
בשרת

[יש לי מידע פנימי
] איגור, כל האתר שלך מייצר המון קוד מיותר, עברתי על הקוד מקור. הכמות מידע המיותרת שנשלחת לדפדפן היא בערך 50%. שיפור נוסף שיוריד לאיזה 30%(סתם זרקתי מספר, אבל בהרבה) את העומס על השרת יהיה באמת לעשות את הרקורסיה בצד לקוח.

yuval k

New member
לא נכון... אני מציג פורום בצד לקוח,

ולא רק שזה מהיר, על דף של בערך 5000 הודעות (שיכפלתי במסד 100 ועם סקריפט הצגתי 50 פעמים
) זה הסתדר מצויין.

yuval k

New member
אמ לא

רק לולאה על המערך של נתוני ההודעות. משרשרים div-ים זה לזה...

אני מדבר על רקורסיה בלקוח

את ההצגה הזו כל אחד עושה בין אם זה מערך או כמו תפוז (שאין כזה הבדל).

yuval k

New member
אז לא

אבל למה להשתמש ברקורסיה בלקוח, כשזה סתם מסבך את העניינים וכל כך פחות יעיל?

אני יודע

ישנם שיטות שהן לא פחות טובות אבל הן דורשות יותר שינויים במסד כשמכניסים הודעה חדשה. השיטה של קיץ כתום די נחמדה אבל אני לא מרוצה ממנה. אני עדיין עם הרקורסיה (שהיא לא נוראית) אבל מחפש משהו טוב יותר...

yuval k

New member
אמרתי לך - שרשור div-ים...

מבנה המסד הוא כאילו השליפה רקורסיבית.

למעלה