שרשור ההברזות.... ה-מ-ש-ך

Salem

New member
../images/Emo41.gifשרשור ההברזות.... ה-מ-ש-ך ../images/Emo41.gif

בשבילכם
השרשור ימשיך מפה! אנא הצטרפו!
(אני לא יצירתי מספיק כרגע!) את השרשור המקורי ניתן למצוא פה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=604&msgid=8451116

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח|../images/Emo6.gif|

אתם עדיין עם השם המצחיק שנתתי לשם הזה...(השירשור הזה די מוצלח)... אז.... סברינה צחקה בקול ואז הרגישה צריבה וגרון ו........בום... היא הפכה לחתולה..וסאלם הפך לבן אדם.. עבר יום וסאלם הלך לבית ספר במקום ססברינה ואמר...(צריך להמשיך את מה שאמר)...

Salem

New member
הייתי ממשיך אבל אני לא מקורי כרגע

אני מקווה שמשיכו אנשים אחרים...

Kamila again

New member
WTF......

את פה בכלל
?
?
?
?
!
!|.............. אממ........ בעע...... בלאט ... עזבו! אם את פה אז בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!! תמשיכי כבר את השרשור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Woogyman

New member
טוב, אזהרה אחרונה. ../images/Emo110.gif

הודעה צ´אטית הבאה שלך, את מורחקת.

Kamila again

New member
תום מה את חושבת שאת עושה

לעזאזל!!!!! המשכתי אנייותר נכון חברה שלי את השרשור למטה.... אז תפסיקי לרשום המשך לא חשוב בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! או.קיי? אז תמשיכי את מה שהיה רשום למטה אוקיי ? אם זה עדיין לא ברור ... אז יש לך הרבה אבל הרבה בעיות..... ואגב מה שרשמת בכלל לא קשור למה שחברה שלי נופר רשמה!!!!!! רק שתידעי!!!!!! לצומת

charmed now

New member
המשך... (ואני לא יודעת מה נופר רשמה

)הקשיבו הקשיבו אמר סאלם... שמי הוא סאלם ואני בן דוד של סבריני..אה..סברינה.... והיא לא תוכל לבוא לבית הספר היום...סליחה מה קורה פה? נכנס המנהל באמצע? כולם להתפזר אני צריך לדבר עם הילד החדש.. סאלם והמנהל היו בחדר המנהל ו...............................................

Kamila again

New member
את זה כבר הבנו....

נופר , רשמה, בשירשור למטה של ´הברזות´ , תמשיכי לפי מה שהיא רשמה...

למעלה