שרשור ההופעה 23/6 מי מתכונן ללכת? למה? כמה?
צ צפניה בן שבתיאל New member 22/6/05 #1 ../images/Emo41.gif שרשור ההופעה 23/6 מי מתכונן ללכת? למה? כמה?
R ranch22 New member 22/6/05 #2 מחר... אני הולכת מחר..והפעם....עם מצלמת וידאו ושורה ראשונה כך שתצפו שהפעם יהיו קליפים באמת שווים בע"ה!.
מחר... אני הולכת מחר..והפעם....עם מצלמת וידאו ושורה ראשונה כך שתצפו שהפעם יהיו קליפים באמת שווים בע"ה!.
נ נוף המקורית New member 23/6/05 #4 אני באה ואני באה עם שתי אחיותיי הגדולות, במיוחד מהקריות לת"א בשביל אוהד... תבינו את החשיבות!!! יהיה מעולה אני בטוחה!
אני באה ואני באה עם שתי אחיותיי הגדולות, במיוחד מהקריות לת"א בשביל אוהד... תבינו את החשיבות!!! יהיה מעולה אני בטוחה!
A apte New member 23/6/05 #6 אני הולך!!! התארגנו כמה חברים... ואנחנו הולכים מחר להופעה בתמונע.. אני כבר חודש מחכה לזה.. בטח יהיה ממש כיף!
אני הולך!!! התארגנו כמה חברים... ואנחנו הולכים מחר להופעה בתמונע.. אני כבר חודש מחכה לזה.. בטח יהיה ממש כיף!
ע עדי פסקל New member 23/6/05 #7 גם אני באה ולא לבד! בת דודה שלי תצטרף אליי וגם מצלמת הוידאו/המצלמה הדיגיטלית!! הולך להיות כיף... הכי כיף בעולם!!! לא יכולה לחכות!!
גם אני באה ולא לבד! בת דודה שלי תצטרף אליי וגם מצלמת הוידאו/המצלמה הדיגיטלית!! הולך להיות כיף... הכי כיף בעולם!!! לא יכולה לחכות!!
C charmingirl New member 23/6/05 #9 לצערי אני לא אלך, אבל מי שהולך תהנו! ותספרו חוויות. מקווה הופעה הבאה לבוא (למצוא מישהו לבוא איתי זה יהיה נחמד- עד עכשיו המצב בקאנטים :-\ )
לצערי אני לא אלך, אבל מי שהולך תהנו! ותספרו חוויות. מקווה הופעה הבאה לבוא (למצוא מישהו לבוא איתי זה יהיה נחמד- עד עכשיו המצב בקאנטים :-\ )