שרשור הופעות!

Tom 7

New member
../images/Emo41.gifשרשור הופעות!../images/Emo41.gif

ספרו בכמה הופעות הייתם.. באיזו הכי נהנתם? ולמה? מה עשה אותה מיוחדת? ודרגו אותן!

Tom 7

New member
עונה לעצמי...!

אז ככה הייתי ב6 הופעות הכי נהנתי בבארבי כ"ס.. האחרונה.. פשוט היה בה הכול,תענוג,הלהקה נראתה מאושרת מתמיד והיה מיוחד וגם הייתי גם אם מלא חברים שלי.. =] עכשיו לדירוג: 1)בארבי כ"ס 2)סילבסטר 2006 כ"ס 3)בכורה-ההאנגר 4)ברלה 5)ראשון לציון- בשביתה 6) קוקה קולה לייב יום מצוין!

טל קארי

New member
וואו אתה רוצה להגיד לי ש

הייתה הופעה בסילבסטר?! מההה? ועוד בכפר סבאאאאאאא???? הלוואי תהיה גם השנה!

Tom 7

New member
כן הייתה

בסילבסטר 2006 היה מעולה הייתי קורא לך אם הייתי מכיר אותך דאז חח

Dug E

New member
היא בכלל לא בבעיה, היא סופרת אותן

באופן מסודר ביומן..

tolil

New member
ההופעות... חפרתי!!

הייתי ב10 הופעות שאני זוכרת .. קשה להגיד באיזו הכי נהנתי....ולדרג את ההופעות...אז סתם ככה רשמתי לא בדיוק דירוג.. 1. מעגן מיכאל - הופעה בחוץ , טובה וגם פגשתי את אורית ותום
2. האנגר - היה מצויין! לשמוע את כ-ל פורטה ! מה עוד אפשר לבקש ?? 3. קוקה קולה לייב וואי אני לא אשכח את זה ובאותו לילה עם הגשם והיה כרגיל כייף עם כל החברים וכמה פוגו! 4. קונגרסים פורים [25.3.05] היה מופע עם כסאות וזה היה כזה לא קשור אז כולם קמו והיה כייף ! ואורית עם הפאה השחורה !! 5.RC קולה - היה מיוחד אווירה כזו לא מוסברת .. גם באותה הופעה הם סיפרו על מוצארט ז"ל והיה משהו שונה זה בטח היה קשור לזה , אבל ההופעה כייפית ואנרגטית =] 6.פסטיבל סלקום ווליום כל הפסטיבל חיכיתי להופעה אחרי הרבה זמן וגם פעם ראשונה לשמוע שירים מפורטה 7. יום העצמאות בקר.חיים היה טובבב הדשא הענקי שם ואני וחברים שלי היינו יחסית רחוקים מהבמה אבל עדיין היה מטורף ... 8.קונגרסים שישי ה-13 [13.1.06] 9. הופעה בנהריה - נהנתי מאוד כמה רקדתי היה חם בטירוף בין כל האנשים חח אבל זה לא הפריע 10.עיר הנוער חיפה

HiLLaBahaR

New member
אממ... קשה...

כמה הופעות..?? וואו אין לי זיכרון טוב... אני ינסה, תעזרו לי עם התאריכים: ניצנים - שלושת ההופעות שהיו פורום ב"ש - פעמיים להבים קיבוץ דורות ההופעה האקוסטית הנגאר - שלושת הדיסקים תיאטרון - נדמה לי ששלוש הופעות, זכורים לי פעמון מלחמה, KILL ME ו- WDYG כשירי פתיחה. הופעה בב"ש - במסגרת הנוער נוהג אחרת, הופעת חינם, מקרה האבן מי שזוכר... ווליום כנרת הנגאר - פורטה בכורה בארוק ב"ש אז לכמה הגענו 16...? רק 16? זה מרגיש הרבה יותר... במה נהנתי הכי הרבה...? אפילו יותר קשה... ההיתי אומרת קיבוץ דורות - כי הייתי שורה ראשונה וכי נכנסתי גם לבלאנס... וזה סוג של חוויה בפני עצמה. האקוסטית - כי היא הייתה מעבר לכל ציפייה. והבארוק - כי זה הזכרון הכי טרי וכ"כ נהנתי!!!

HiLLaBahaR

New member
וואי איך שכחתי...

גם אמפי תיאטרון עומר... זאת הייתה בהחלט הופעה משובחת... ואני לא יכולה לשכוח את ההדרן: אורית יוצאת בשמלת כלה לבנה ושרה את אמן!!! זה היה פשוט מדהים! אם למישהו יש תיעוד של הרגע הזה... אני ישמח מאוד!!! אז הגענו ל- 17..? אולי פספסתי עוד...

שלום :)

רציתי לעניין אתכם בהופעה שלי שתהיה ביום חמישי הקרוב , 29.11 בתיאטרון תמונע הופעה לקראת אלבום הבכורה שאני מקליט בימים אלו בליווי רביעיית כלי מיתר ואורחים : בטי ושלומי בראל. אשמח אם מישהו יגיע.. נועם

טל קארי

New member
ההופעות שלי

הייתי ב-3 סה"כ: קוקה קולה לייב 2006 ווליום כנרת 2007 בארבי כפ"ס אממ באמת שנהניתי בכולן, אבל הכי בווליום. הדירוג שלי: 1.ווליום 2.בארבי 3.קוקה

טל קארי

New member
מבחינה אישית...

באתי גם במצב רוח יותר טוב, וצרחתי הרבה יותר, התלהבתי וזה..P:

למעלה