שרשור היכרות עם חברי הפורום

rocket

New member
../images/Emo41.gif שרשור היכרות עם חברי הפורום ../images/Emo41.gif

שם:
אזור מגורים:
עיסוק נוכחי : (עובד, לומד, חייל וכו)
איך הגעתם לפורום?
האם צפיתם בסליידרס בעבר?
אילו סדרות אתם אוהבים חוץ מסליידרס?
מה הייתם רוצים לראות בפורום חוץ מהדיונים הרגילים?

Lord VoIdemort

New member
^^"

שם: נעים אזור מגורים: יבנה עיסוק נוכחי : תלמיד איך הגעתם לפורום? אמ, פתחתי אותו וזה D: האם צפיתם בסליידרס בעבר? כן אילו סדרות אתם אוהבים חוץ מסליידרס? חברים, סיינפלד, תהרוג אותי וזהו, אפקט הפחד ועוד מלא מה הייתם רוצים לראות בפורום חוץ מהדיונים הרגילים? למי איכפת, אני יכול לעשות מה שאני רוצה (בדיחה, כן? תרגעו P:) אמ, דיונים חברתיים וכל מיני.

CoolBoy16

New member
../images/Emo26.gif

שם: אורי אזור מגורים: מרכז עיסוק נוכחי: לומד איך הגעתם לפורום? לחיצה על האות ג בעמוד פורומים האם צפיתם בסליידרס בעבר? כן אילו סדרות אתם אוהבים חוץ מסליידרס? אבודים חברים מה הייתם רוצים לראות בפורום חוץ מהדיונים הרגילים? חוץ מהדיונים על הפרקים? אפשר על דברים אחרים בסדרה...נגיד איזה הרכב של גולשים היה הכי טוב

Lord VoIdemort

New member
כולם יודעים איזה הרכב הוא הכי טוב

רמי-פרוספור וויד וקווין ^^" (אם אתם מפרסמים הרכבים אחרים, שימו ספוילרים, אזהרה מונעת D: )

CoolBoy16

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי ההרכב בלי מגי הוא הכי פחות טוב... אני אהבתי קווין מגי וויד רמברנט..חבל שהוא היה הכי קצת זמן

עונה

שם: שוהם אזור מגורים: זכרון יעקב (לא יכול להגדיר אזור חחח) עיסוק נוכחי: לומד במכללה אחרי צבא איך הגעתם לפורום: כשחזרה הסדרה ל-axn חיפשתי אם פתחו פורום ומצאתי! האם צפיתם בסליידרס בעבר? בוודאי! אחת הסדרות האהובות עליי ביותר! אילו סדרות אתם אוהבים? יש הרבה... קשה לי להחליט על כמה ספציפיות... מה הייתם רוצים לראות בפורום? שעונים לי השאלה: האם יצא כבר דיוידי בארץ של הסדרה? וזהו. יום נפלא לכולם!

pusher

New member
../images/Emo215.gif

שם:דרור(בת):) אזור מגורים:מרכז
עיסוק נוכחי : (עובד, לומד, חייל וכו)-תלמידה איך הגעתם לפורום?היה רשום בפורומים החדשים אז איך לא? באתי,אבל זה היה מזמן ומאז היה לי בעיות עם המחשב האם צפיתם בסליידרס בעבר?-כןןןןן
אילו סדרות אתם אוהבים חוץ מסליידרס?-סדרות שבעיקר באקסטרה הוט ותייקם באפלה,חברים קומדיה וכו' מה הייתם רוצים לראות בפורום חוץ מהדיונים הרגילים?-תמונות והרבה@!

ובכן אז ככה...

אני דאביד , אני גר בירוחם , המקצוע שלי זה שחקן שש בש וקלפים , הגעתי לפורום דרך חיפוש בגוגל , כן צפיתי בסדרה בעבר בערוץ הילדים בשנת 1998 הפעם הראשונה 2001 הפעם השנייה , 2003 הפעם השלישית ועכשיו ערוץ AXN הפעם הרביעית , יש הרבה סדרות שאני אוהב חוץ מסליידר כמו הסדרה מילואים או מעורב ירושלמי וגם תוכניות של ילדים אני אוהב בערוץ הופ , בפורום הזה צריך למעשה לדבר על הדיונים הרגילים

The Quickening

New member
Me ../images/Emo13.gif

שם: דוד אזור מגורים: מרכז עיסוק: נגד מושחת שמשתחרר אוטוטו
איך הגעתי: כשחזרה הסדרה אז חיפשתי פורום לדבר עליה ודווקא לא מצאתי משום מה ולפני שבוע איכשהו עשיתי חיפוש חוזר ומצאתי אותכם. האם צפיתי בעבר: כן. עוד סדרות: סיינפלד, 24, איש הנצח (שנגמר כבר), סאות'פארק ועוד הרבה האמת עכשיו שאני חושב על זה. עוד תוכן: תמונות אולי?

G othiC A nGeL

New member
../images/Emo14.gif אני ^^'

שם: אוליה אזור מגורים: חיפה עיסוק נוכחי : (עובד, לומד, חייל וכו) : לומדת איך הגעתם לפורום? : פרסומת של תפוז פורומים האם צפיתם בסליידרס בעבר? : אכן כן אילו סדרות אתם אוהבים חוץ מסליידרס? : סמולוויל
, מכושפות [כשמראים לפעמים], לואיס וקלארק [שגם לזה הייתי מכורה בעבר], המירוץ למיליון מה הייתם רוצים לראות בפורום חוץ מהדיונים הרגילים? הממ לא יודעת >.<

אני

שם - אוהד אזור מגורים - כביש עכו צפת עיסוק נוכחי - חייל שמחכה לשחרור מעביר את זמנו כג'ובניק בבית רוב ימות השבוע (סתכלו על היום והשעה
) איך הגעתי לפורום - האות "ג" האם צפיתם בסליידרס בעבר? - כן אילו סדרות אתם אוהבים חוץ מסליידרס - סיינפלד, חברים, גלובוס, סמולוויל, אבודים, נמלטים, באפי. מה הייתם רוצים לראות בפורום חוץ מהדיונים הרגילים? - דיונים לא רגילים... (עדיף כמה שיותר הזויים)

d a s t

New member
אני... ../images/Emo9.gif

שם: יעל
אזור מגורים: ליד ירושלים עיסוק נוכחי : (עובד, לומד, חייל וכו) חיילת משחוררת כבר שבוע, בנתיים לומדת לפסיכומטרי
איך הגעתם לפורום? לא יודעת, חיפוש פורומים בדף הראשי של תפוז.
האם צפיתם בסליידרס בעבר? בטח, כל הזמן כשהייתי קטנה.
אילו סדרות אתם אוהבים חוץ מסליידרס? לויס וקלארק, אד, CSI מיאמי... בטוח יש עוד, זה מה שאני רואה עכשיו בטלוויזיה.
מה הייתם רוצים לראות בפורום חוץ מהדיונים הרגילים? לא יודעת. אני דווקא מרוצה מכל הדיונים הנחמדים שלנו... זהו...

LonelyCoyote

New member
I'M FREEE

סוף סוף!! שם: ישראל אזור מגורים: דימונה עיסוק נוכחי : (עובד, לומד, חייל וכו): חייל משוחרר (בדיוק לפני שבוע בבקו"ם), יום ראשון מתחיל מועדפת!!! איך הגעתם לפורום? אממ.. במקרה, אולי מהדף הראשי. האם צפיתם בסליידרס בעבר? ברור! עוד כשהסדרה שודרה בערוץ 6. עברתי עליה אולי 5 פעמים או יותר. אילו סדרות אתם אוהבים חוץ מסליידרס? ווקר, צוות לעניין, סמולוויל, קלארק ולויס, ניפ/טאק, המחוז, המגן ועוד.. מה הייתם רוצים לראות בפורום חוץ מהדיונים הרגילים? מה עוד צריך?

GrandPrix2006

New member
אני../images/Emo26.gif

שם: אלעד אזור מגורים: מרכז הארץ עיסוק נוכחי : (עובד, לומד, חייל וכו) - לצערי הרב חייל. אני משתחרר עוד חודש וחצי. איך הגעתם לפורום? הייתה הודעה של תפוז על פורומים חדשים ו"גולשים בזמן" היה ברשימה אז נכנסתי. האם צפיתם בסליידרס בעבר? ברור! מהפעם הראשונה אי פעם שזה שודר. אני זוכר את הצרעות מהעונה הראשונה שעשו לי סיוטים בלילה אילו סדרות אתם אוהבים חוץ מסליידרס? סיינפלד, נשואים פלוס והלילה עם ליאור שליין. מה הייתם רוצים לראות בפורום חוץ מהדיונים הרגילים? אין לי שמן של מוסך...

Fairywitch

New member
Me, myself and I../images/Emo189.gif

שם: חנה
אזור מגורים: חיפה
עיסוק נוכחי : (עובד, לומד, חייל וכו) עובדת וסטודנטית. איך הגעתם לפורום? מההודעה הגופרת של תפוז אנשים ביום שהפורום חזר.
האם צפיתם בסליידרס בעבר?
אילו סדרות אתם אוהבים חוץ מסליידרס? מכושפות, באפי, אנג'ל, הישרדות (לא בדיוק סדרה, אבל מילא), השיק שלנו (פדיחות
), ויש עוד הרבה שכבר לא משודרות.
מה הייתם רוצים לראות בפורום חוץ מהדיונים הרגילים? משחקים, פינות קבועות, אבל שהכל יהיה קשור איכשהו. פעם בכמה ימים איזה שרשור
או חברתי, או שניהם גם יחד, הרי זה די אותו דבר

noname202

New member
יאי

שם: גלי אזור מגורים: קרית מוצקין עיסוק נוכחי : (עובד, לומד, חייל וכו) תלמידת תיכון איך הגעתם לפורום? דרך הודעה של פורומים חדשים האם צפיתם בסליידרס בעבר? כן אילו סדרות אתם אוהבים חוץ מסליידרס? לואיס וקלארק, סמולוויל, בנות גילמור, ארץ נהדרת, משחק מכור מה הייתם רוצים לראות בפורום חוץ מהדיונים הרגילים? שומדבר מיוחד שעולה לי בראש

למעלה