../images/Emo45.gif ../images/Emo48.gif אני בילי ../images/Emo15.gif../images/Emo140.gif
סטודנטית שנה א' במשפטים
אני הכי שונאת שבמקום ללמוד ולהעמיק הפכו אותנו לייצרני עבודות קומפלוסיביים... אני אישית מחליפה יותר עבודות מגרביים... (מחליפה=מכינה..)
עצובה שאין לי כל כך חיים.. קשה לי לא לראות את החברה הרבה, ויש גם עבודה... הספרייה מאד מרגיזה אותי
, לספרניות לא איכפת שספרים לא להשאלה, מוחזקים בגדר נעלמים מעל שבועיים מבלי שאף אחד טורח לחפש אותם.. מעצבן שברגע שמסלולים מסוימים מקבלים עבודה, כל הספריה ברדק, אף ספר לא מוחזר למקום, וזה יכול לקחת שבועיים עד שמישהו טורח להחזיר את הספרים למקומם ויש 6 עגלות עמוסות וחדר צילום מבולגן!!! אפרופו צילום, התדפיסים זה חוצפה! כאילו לא שילמנו על מקראות חסרות ערך, אז אנחנו מוציאים מאות שקלים על צילומים מהתדפיסים, האיכות של התדפיסים האלו כל כך גרועה, שזה ממש מרגיז, איך שסורקים ספרים מקושקשים!!
המהפכה המרגיזה הזו לכרטיסי אשראי, מה עם אלו שאין להם אשראי?? או שהאשראי אינו מתאים למכונה?? למה הורידו את הכרטיסים?? למה שמו מכונת כסף שגם גובים בה יותר ממכונות אחרות ב-3 אגורות והיא גם לא מחזירה עודף!!!!????????
אני אוהבת את האוירה בקמפוס, חלק מהמרצים ממש נחמדים (נקווה שהם יהיו כאלה גם בבחינה
)