שרשור היכרות

Let it Bleed

New member
../images/Emo41.gifשרשור היכרות../images/Emo41.gif../images/Emo217.gif

כי באלי וגנבתי מקומונת פאניק! שם: גיל: עיר/ישוב: מסנג'ר: אייסיקיו: בלוג: מייספייס: כל אתר אחר: מסר לאומה: ותמונה שלכן

Let it Bleed

New member
טוב, אני../images/Emo217.gif

שם:מישל גיל:14 וחצי! עיר/ישוב:ראשל"צ מסנג'ר: [email protected] תוסיפו
אייסיקיו:225393915 אבל מסן עדיף בלוג: בלוגוש מייספייס: XP כל אתר אחר:אין מסר לאומה: בבוט בבוט בה בבוט בבוט בה.. פיליפינו פיליפינו פיליפינו פיליפינו ותמונה שלכן הייתה לי תמונה ואני לא מצליחה להעלות אותה.. טוב לא הפסדתם הרבה

O L g i T

New member
להלה

שם: אולגה גיל: 16 וחצי+ עיר/ישוב: ראשון מסנג'ר: מי שירצה שיבקש..אין לי כוח לרשום אותו כל פעם גם ככה זה סתם בלוג: לא זוכרת תמספר מסר לאומה: סימס2 רולז! ותמונה שלכן

Just Sleep

New member
Here I am ../images/Emo129.gif

שם: אלוןןן גיל: 15 עיר/ישוב: ראשוןלציוןן (איזה מוזר זה, אני ה-3 מראשון בשרשור הזה :O) מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:
בלוג:
מייספייס:
כל אתר אחר: TAPUZZZZZ מסר לאומה: משעמם לי, תאכלו קקי.

Rose131

New member
המ.

שם:נועה גיל:15 וחצי עיר/ישוב:ירושלים\מבשרת מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:אין בלוג:מסר מייספייס:אין כל אתר אחר:אר? מסר לאומה:ועאועאועואעאעאע יש לי את berth!

nesta girl

New member
פמפמפם

שם: מורן גיל: עודמעט 19 גאד! עיר/ישוב: כמה מפתיע...ראשלצ XD מסנג'ר: מי שרוצה שיבקש
אייסיקיו: ditto מייספייס: double ditto מסר לאומה: אני חולה ;[ ותמונה שלכן אני במהירה P:

יאייD: ../images/Emo115.gif

שם:הדר גיל:עוד חודשיים 15!! עיר/ישוב:נאות גולן. מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:זנות. בלוג:מסר מייספייס:לינקלינק כל אתר אחר:DA מסר לאומה:ג'פרי וגוון לא דומים! ותמונה שלכן
אף מוזרS:

אני מוצאת את עצמי לאחרונה,../images/Emo205.gif

עונה על הרבה שרשורים כאלה
נו טוב, שם: מיטל גיל: 15 עיר/ישוב: ת"א מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:>< זה שואה. בלוג:>< מייספייס:>< כל אתר אחר:>< מסר לאומה: יש לי רק מסן.
ותמונה שלכן- אין לי כוח, אני כבר בת 15

MoonyAvFreak

New member
נממממממממ

שם:מעיין גיל:16 עיר/ישוב:רעות מסנג'ר:יש בעולם שלי נו XD אייסיקיו:איו בלוג:אין מייספייס:xxmoonyxx כל אתר אחר:מצמצ מסר לאומה:נמאס לי D::

Noa Tsror

New member
../images/Emo41.gif

שם: נועה גיל: ששעשרה וחצי עיר/ישוב: באר שבע מסנג'ר: [email protected] בלוג: israblog.nana.co.il/139078 מייספייס: myspace.com/noats כל אתר אחר: flaky7.deviantart.com מסר לאומה: כואבת לי הבטן

yaelrs

New member
[;|מסטק|

שם: יעל גיל: 15 ושמונה חודשים D: עיר/ישוב: כפ"ס מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 223479444 בלוג: חפשו לבד מייספייס: אין כל אתר אחר: אין מסר לאומה: מצ'עמם לי.

&)

שם: מיזל קוראסון@!$51!!1111 גיל: עוד חודש 16, אומג עיר/ישוב: ת"א מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אייסיקיו זה לחלשים. בלוג: נופ. מייספייס: טה-דה! תוסיפו אותי! אני צריכה חברים;[ כל אתר אחר: http://en.wikipedia.org/wiki/Unicorn מסר לאומה: דבוקים לי חתיכות ליקריש לשיניים! אללהעלה

למעלה