שרשור היכרות

Dawn12

New member
../images/Emo41.gif שרשור היכרות ../images/Emo41.gif

רובנו אמנם מכירים מפורומים אחרים, אבל פורום חדש לא יכול לקום בלי שרשור אנשים מסודר. למען החברים החדשים בפורום, שרשרו לכאן כמה מילים על עצמכם ודרכים ליצור איתכם קשר על פי שיקול דעתכם.
אני שחר, בן 18 ומשרת בצה"ל בחיל המודיעין. לפני ארבעה חודשים הקמתי את האתר סיפורי ג'נואה סיטי. בתחום הסבוניות אני צופה גם ביפים ולעתים רחוקות בימ"ח. אני שומע מוזיקה בעיקר של שנות ה-70 (!Queen, Queen, Queen). אם הצצתם בכרטיס שלי, הבנתם שגם אני נמנה על מעריציה הרבים של הסדרה "חברים", שבה אני מכיר כמעט כל פרק בעל פה.
תאריך לידה: 12.2.85
מסנג'ר/אי מייל: [email protected]

אחלה שרשור !

אני שפי ואני בת 35. נשואה+4 ילדים מקסיייייימים. אני עובדת...ומאוד משתדלת (למרות שאני עייפה בדרך קבע)...לצפות בצעירים וכמובן ב"סקס והעיר הגדולה".....וכשסיינפלד משודר בשעות הגיוניות בערוץ 10 אני משתדלת לא לפספס גם אותו.במוזיקה יש לי טעם מוזר....אני אוהבת שירים ולא גרופית של להקה מסוימת או זמר... צעירים חסרי מנוח זו סידרה שהתחלתי לצפות בה עם עליית הכבלים, והתחושה היא שמאחר והתחלתי אין מצב להפסיק פתאום...למרות שהיתה תקופה של שלוש שנים בערך שלא צפיתי אפילו בפרק אחד..חזרתי שוב לפני שנה וקצת ובכלל בהתחלה זה היה ממש באובססיה כי נכנסתי לאתרים אחרים והתחלתי לתרגם לעצמי את כל הפרקים שפספסתי...עד שהגעתי למצב ש"עברתי" בשנה וחצי,כך שאני יודעת מה יקרה בכל פרק שישודר מהיום ועד עוד שנה... אני שולחת כל חודש את התקצירים שמוקלדים אצלי במחשב לאתר של צח"מ בynet-יש מי שמתכסח איתי על כך...ויש כאלה שמבקשים שאשלח אליהם את המשך העלילה אליהם במייל האישי...
ואני עושה את זה בכייף...כמובן בזמני הפנוי.. אגב...אני קוראת פה את כל ההגיגים שלכם...ולא מבינה למה רובכם שונאים את ויקטור!!
...לדעתי הוא אחד מהדמויות הכי מרתקות ... מעניין אותי לדעת אם יש משהו שמפריע לכם במיוחד...אצלי יש תחושת מחנק מסויימת כי כל העלילה מתמקדת בתוך האולפן ...מה? אף פעם לא מטיילים שם?...לא יוצאים מהבית?...גם בפרק שסאם תקף את מלקולם צילמו את הרכב של מלקולם בתוך האולפן כשפיזרו כמה עלים מסביב...קצת אוויר! בבקשה!
עוד עשר דקות לפרק יומי כך שזה הזמן לסיים...צפיה נעימה לכולםםםםם.

Charmed24

New member
../images/Emo41.gifיאללה עכשיו אני../images/Emo41.gif

אני בן 24 וחצי מת"א, סטודנט באוני' ת"א. בצח"מ אני צופה מגיל 13, אני אוהב גם את הסבוניות האחרות לפי מצבי רוח משתנים, אבל הסבוניה של כל הזמנים האחת והיחידה ללא מתחרים היא כמובן דיינסטי שושלת האדירה של שנות ה-80. מוזיקה
מה שהולך במועדונים, להיטי דאנס ופופ וכאלה, גם אייטיז, ובתקופת הצבא הייתי מעריץ שרוף של מדונה
ודרך אגב, האתר של שחר מעולה, ממליץ לכם בחום לבקשר שם

python 4

New member
../images/Emo139.gifאני אוהב שרשורי הכרות../images/Emo139.gif

OK! אני ג'נקי של צח"מ כבר כמעט עשור (כך נודע לי היום), הכי אני אוהב בסדרה את ג'יל (למרות שיש לי נטייה לביצ'יות כאן דווקא אני אוהב את הדמות הטובה..) ולעומת זאת אני מקבל עוויתות כל פעם שניקי עולה על מסך הטלוויזיה שלי. חוץ מצח"מ אני רואה גם תשוקות, סדרה מעולה בהחלט (ולא אינפנטילית בכלל!
). את זה אני רואה מהפרק הראשון (שזה לא חוכמה גדולה, זה התחיל השנה). פעם גם הייתי מכור לימ"ח אבל ירדתי מזה אחרי כשנתיים כי זו סדרה באמת אבל באמת מפגרת. חוץ מזה אני בוודאי זקן חברי הפורום, נולדתי בכפר קטן בטימבקטו ב- 1776. נכון, ארה"ב ואני באותו גיל. גדלתי בצילה של המהפיכה הצרפתית. אח! אלה היו ימים. היינו רצים ברחובות וצועקים "liberte! liberte!". היה ממש כיף. חוץ מזה אני מעוניין להתנצל מראש בפני כל מי שיפגע מההודעות שלי. מנסיוני בפורום צ'וקות יש אנשים שממש לוקחים ללב אם מעליבים את הדמויות האהובות עליהם בסדרה. אז אל תקחו את ההודעות שלי ברצינות רבה מדי, זה לא פורום "אמנת ז'נבה - בעד או נגד". חוץ מזה אני תמיד צופה בצח"מ עם הגב ל-
, כלומר אני לא מרוכז בטלוויזיה ותמיד עושה משהו באותו זמן (כמו עכשיו שאני כותב את ההודעה הזו בזמן שבראד והשפם מנהלים קרב מוחות ברקע). מסיבה זו ניקי יכולה למות פתאום באמצע הפרק ואני לא בהכרח ידע מזה (אלא אם היא תמות בצעקות, מה שעדיף כמובן). עכשיו תסלחו לי אני שומע מאחורה את אשלי ועל זה אני לא מוותר!
ICQ שלי הוא: 298538525
מסנג'ר: [email protected]

אני

קוראים לי נוי אני בת 15 אני רואה צח"מ מאז שאני זוכרת את עצמי יחד עם אמא שלי. אני גם מכורה לאופרות סבון אני רואה הכול חוץ מכול ילדי. בצח"מ אני הכי חולה על ניקי מאז שראיתי אותה לראשונה יחד עם ג'ק, אני שרופה על בראד וחלומי הגדול לראות אותם ביחד. אה שחר גם אני חולה על חברים ראיתי את כולה הפרקים וגם אני יודעת בעל פה אבל אני הכי זוכרת זה את של רוס כול פעם שהוא אומר "אבל היינו בהפסקה" אבל הידע של בשנות ה-70 מגובל לסידרה ושמועת לפעמים מוזיקה. עוד משהו קטן עליי אני חולה בלב ובדם על צ'ינו אלמיזרק. ICQ שלי הוא: 177062216

שרשור היכרות../images/Emo8.gif

קוראים לי דנה ואני גרה ברמת-השרון. אני בת 10 וצופה בסדרה הגאונית כבר שנתיים שלוש. אני מאוד אוהבת לראות טלויזיה: צעירים חסרי מנוח,חברים(יאללה ג'ואי
) ולמי שחושבים לא אני לא ואפילו שונאת המורדים ופינת אור. אין לי דמות אהובה ואם כבר אז מייקל בולדווין,או פיליס, וג'יל! שיהיה לכם חנוכה שמח
!

אור2221

New member
שלום

אני אור, בת 21, רואה צח"מ מאז גיל 9, הדמויות האהובות עלי הם ויקטור וניקי (אשלי גורמת לי פריחה, במיוחד איילין...) אני מעורבת בקהילה האמריקאית של הסידרה ודי חייה אותה 4 שנים קדימה, ומקבלת פרקים מארה"ב בקביעות, כך שאת כל הפרקים שמשודרים היום ראיתי כבר (היה מספיק גרוע לראות את ניקי עם בראד בפעם הראשונה ואין לי שום כוונה לעשות את זה פעם שניה, שלא לדבר על רמונה). אף פעם לא דיברתי בפורום ישראלי על הסידרה אבל תמיד יש פעם ראשונה. אור.

אור2221

New member
אתה אוהב את ג'יל *ו*אשלי

טוב, את ג'יל אני עוד יכולה להבין, אני לא ממש שונאת אותה... אבל אשלי, ששכבה עם ויקטור שהיה עם ניקי (אבל היו לה הרבה דברים מרושעים להגיד על ניקי כשהיא לא דחתה את ויקטור כשהוא רצה אותה בחזרה שהיה נשוי לאשלי), שתתחתן עם בעלה לשעבר של אחותה, שהתחתנה עם הבעל של בתה החורגת לשעבר, ואם אתה קורא ספוילרים יש לי להוסיף עוד הרבה... היא מסוג האנשים שתמיד פועלים לפי" Act as I say, not as a I do"

python 4

New member
אשלי...../images/Emo99.gif

אין עליה. את שופטת אותה רק בגלל שהיא מתחתנת עם הגברים הלא נכונים?

אור2221

New member
לא...

אני שופטת אותה על זה שהיא שוכבת עם גברים נשואים ומתערבבת עם גברים שהיא צריכה להתרחק מהם כמו מאש,ואז, שופטת אנשים אחרים על טעויות דומות.

אור!!

יא פעם מזמן מזמן ביקרתי באתר שלך על ויקטור וניקי. אתם יודעים שהגברת היתה בלוס אנג'לס עם יעל בר זוהר בספיישל "צעירים" לפני 3 שנים ואף זכתה בחידון של המעריצים?? אבל רק שאלה אחת, עדיין לא הבנתי איך את יכולה לאהוב את ויקטור וניקי.......... ברוכה הבאה!

python 4

New member
יו! למה לא אמרת שיש לנו פה סלבריטי!

אל תגידי שגם את נמשכת לצ'רם של השפם..

אור2221

New member
וואי... איזו שאלה

למה לא? בוא נתחיל מזה שאני אוהבת את שתי הדמויות בנפרד, בלי קשר לזוג... ויקטור = טוב מה אני אגיד, השחקן יכול להיות סבא שלי אבל אני עדיין חושבת שהוא סקסי מאוד, אני אוהבת את הכריזמה והעידון + הקשיחות, ואת העקשנות ואת העובדה שהוא דמות כל כך מעניינת שתמיד נותנת לנו משהו לצפות אליו. וניקי, היא רגישה ופגיעה שמשולבת עם ביציות חיננית כשמשהו לא נראה לה, היא לא מושלמת ולא מתיימרת להיות כזאת (בניגוד לאשלי, למשל) ואף אחד אחר בסדרה לא משלם על טעויות כמוה. בואו לא נדבר על איך שהיא מתנהגת כרגע, בפורום האמריקאי שאני מדברת בו קוראים לזה farking - כשדמות מתנהגת בצורה שהיא לעולם לא תתנהג בדר"כ, אפשר להבין שניקי תתקרב לבראד מתוך רצון לנקמה בויקטור, אבל היא לעולם, אבל לעולם לא תחשוב שיש גבר יותר מוצלח ממנו, או תתאהב בגבר אחר Never ever. ג'ק, גים גריינגר, ג'וש, בראד בפעם הראשונה - היא אף פעם לא אהבה אותם, היחיד שהגיע קרוב (אבל לא ממש) זה ג'ק, וזה בגלל הנאמנות האין סופית שלו אליה בזמנו (לא הפריע לו לשקר לה עכשיו, למשוך ממנה אינפורמציה על המצב הקשה של ויקטור במסווה של חבר, רק כדי לתקוע סכין בגב שלה) . אבל בדר"כ כלל, זאת אומרת, לפני שקיי אלדן (שמסרתי לה את הדעות שלי לגבי מה שהיא עשתה ל ויקטור&ניקי שנפגשתי איתה במפגש המעריצים באוגוסט האחרון) הם הsupercouple של אופרות הסבון, אוהבים, רבים, משלימים, לא יכולים אחד בלי השני, וכל סצינה שלהם ביחד נוטפת כריזמה ותשוקה. בקשר לסטטוס ה"סליברטאי" שלי- שאלוהים יעזור לי, אם הייתי יודעת שהדבר הזה עם יעל בר זוהר ישודר 7 פעמים לא הייתי ניגשת לדבר איתה בחיים, כל העולם ואחותו זיהה אותי בעקבות זה, כולל המכית בטירונות - אנשים שלא ראו אותי בחיים והייתי בטלוויזיה בערך 20 שניות. כשהייתי השנה,התרחקתי ממצלמות כמו מאש, למרות שגיא פינס לא סיקר הפעם וזה היה ממש חבל כי היה פיצוץ, והשגתי את התמונה שלי עם מלודי (ניקי) שתמיד רציתי.

ובכן...

אני אדר, נעים מאוד **לחיצת
** רואה צח"מ בערך מגיל 10, עוד חודשיים אני כבר בן 20 כך שלא רק קאסי חגגה 10 שנים, גם אני! (אם נתעלם מהעובדה הקטנה שהיא משחקת 10 שנים, ואני צופה 10 שנים...
)

orky

New member
שלום לכולם

אני חדשה כאן. קוראים לי אור, בת 30 צופה בצח"מ 11 שנה עם הפסקה של שנתיים באמצע. לצערי הזכרון שלי לא כל כך טוב בפרטים כמו מספר אנשים כאן אז אני קוראת לי בהנאה רבה את כל המאמרים והתקצירים באתר הנפלא של שחר. בנוסף אני קוראת את התקצירים הנפלאים של שפי ב YNET. חוץ מצח"מ ו"סקס והעיר" אין לי כל כך זמן לטלויזיה. אני הכי אוהבת את ויקטור במיוחד כשהוא מתרגז ואת בראד שבשבילי זה תענוג להסתכל עליו
שיהיה לכם יום טוב אור

blair manning

New member
../images/Emo41.gifשרשור הכרות../images/Emo41.gif ../images/Emo47.gif

יפית 24 מסנג'ר ואימייל: [email protected] הסבונייה האהובה עלי היא לחיות את החיים ולאחרונה נדבקתי גם לצח"מ צופה צח"מ קבועה פחות משנה. התחלתי לעקוב יותר אחרי ששרה ירתה בניקי, ועכשיו עם ההשתלטות של ז'בוט אני ממש משתדלת לא לפספס! הדמות האהובה עלי היא
הפתעה: ג'ק אבוט!!! אני חולה עליו!!! עוד ברשימה שלי: ויקטוריה ניומן, אין עליה פשוט אלילה!!! ופיליס רומולוטי! דמות שנואה: ויקטור ניומן! שונאת את המשופם הזה, די תהרגו אותו! בעבר שנאתי נורא גם את אשלי אבל עכשיו כשאיילין משחקת אותה למדתי לחבב אותה מאוד! זהו בעצם, יום טוב לכולם

SupeRonit

New member
אני ......................

רואה את צח"מ מאז החתונה של ניק ושרון.עם הפסקה של חודשיים (לאחרונה). אהובה עליי בעיקר משפחת ניומן הצעירה (ניק,שרון והילדים). דמות ושחקנית אהובה זאת כריסטין/לורלי בל. שונאת את הקטעים של הריבים ויריביות,אוהבת יותר את הפרקים של החגים שכולם ביחד-זה ממש יפה בעיני.....[הקטעים המשפחתיים] קצת עליי (מעבר לסדרה): באפריל אני אהיה בת 18.ואני אוהבת בטלוויזיה-כמעט הכל...אפילו שאין לי כבלים.אתם בטח שואלים את עצמכם-אז איך היא רואה צח"מ??? זאת התשובה: אצל שכנה שלי שרואה את זה כבר "מאה" שנים. אוהבת גם "קרוב רחוק" (צופה מכורה כבר 6 שנים-"אינשאללה" שיפתחו להם פורופ בתפוז) ו"חברים"-תודה לערוץ 2 שקנה את העונה התשיעית-זו ממש סדרה אהובה עליי,אז הם הצילו אותי. והכי חשוב-חפשו אותי באייסיקיו (אם אתם רוצים)-226111262 ובפורום של "היפים והאמיצים"-עוד סדרה שאני רואה.....אמרתי לכם שאני רואה הכל

ואני ../images/Emo13.gif

בקרוב בת 18. תלמידת י"ב. צופה צח"מ מגיל 6. הכי אוהבת את ג'ק
- איך אפשר לא לאהוב אותו? הוא מושלם! חוץ מזה אני אוהבת את אשלי ואת מקנזי. או, ואת ראול - יאמיייי
. זהו בערך - אני צופה שנים והעלילה שהכי אהבתי היתה עם דיוויד שניצל את נינה, איך נהניתי שנינה וקריקט גרסו אותו בסוף! זה היה מגניב!

למעלה