שרשור היכרות

../images/Emo41.gifשרשור היכרות../images/Emo41.gif

שם:
ממתי מעריצים את יודה?
כמה דיסקים של יודה יש לכם בבית?
בכמה הופעות של יודה הייתם?
עוד משהו שאתם רוצים לספר לנו?
תמונה אם יש:

Koala Girl

New member
אני../images/Emo23.gif

שם:עדי גיל:18 בקרוב.. שיר אהוב:אממ יש הרבה.."פרח","אפר ואבק".. ממתי מעריצים את יודה?כמה שנים נראה לי
כמה דיסקים של יודה יש לכם בבית?אין
(אבל יש תקליטים ישנים של אבא שלי חח) בכמה הופעות של יודה הייתם? 2 עוד משהו שאתם רוצים לספר לנו? לא ממש תמונה אם יש:

koala girl ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

הי לך יש לי שאלה שמסקרנת אותי מאוד והיא לגבי שמך בפורום מדוע בחרת דוקא בשם קואלה?אני סקרנית מאוד לדעת האם ראית פעם קואלה ? חלק מאלה שכבר מכירים ומכירות אותי כאן בטח יחייכו שיקראו את השאלה שלי הם ידעו על בטוח את התשובה אשמח לספר לך למה אני שואלת אבל הייתי באמת מעונינת קודם בתשובתך וזה באמת רק מתוך סקרנות אגב שמי גולדי ואני נמנית עם זיקני השבט אני במאי הקרוב אהייה בת 39 ועד משו מאין את בארץ והאם כבר סיימת לימודים? אז כולי תקוה שתספרי איך איך נולד הרעיון לקרוא לעצמך קואלה אני מבטיחה לך שתשובתי תעניין אותך גולדי

Koala Girl

New member
היי גם לך../images/Emo13.gif

בחרתי בשם הזה כי אני אוהבת קואלות,ולצערי אף פעם לא ראיתי אחת
(אני יודעת שיש בארץ רק ב"גן גורו" אבל זה רחוק בשבילי..) האמת אין לי מושג איך התחלתי לאהוב קואלות כנראה כלב זה שגרתי מדי בשבילי
וספרי,עכשיו אני סקרנית
אממ אני מחולון,כיתה י"ב.. ד"א סוף סוף מישהי שמבינה שזה קואלה ולא קולה
חח

הי ושבוע טוב

אז כמו שהבטחתי לך חלק מחברי הפורום מכירים אותי בתור המעריצה מאוסטרליה וגם בעלי מעריץ של יודה למרות שאינו מבין עברית עכשיו לעניין הקואלות אני כן ראיתי קואלה ואפילו החזקתי אחת וגם האכלתי כמה קנגורואים בגן החיות אני מבטיחה להעלות כמה תמונות להראות לך ולחברה ברגע שיהייה לי סורק את מוזמנת מתי שתרצי לבקר כאן באוסטרליה אני ודניאל נשמח לארח אותך ולקחת אותך לגן החיות לראות את הקואלות שכל כך חביבות עליך זו חיה מקסימה רק שהתחת שלהם כל כך ירוק מאכילת עלי אקליפטוס שזה מדהים בפני עצמו אז שבוע טוב לך ולכל החברה

Koala Girl

New member
יאאאאא איזה מגניב לך../images/Emo6.gif

הלוואי שהיה לי כסף לנסוע לאוסטרליה
אבל בטוח אני אעשה את זה מתישהו בחיים (חסר לי שלא!) וירוק? חחח את זה לא ידעתי

hilali1

New member
לא מבטיחה כלום...

חוץ מזה שאני בטח לא אעמוד בקריטריונים של מעריצי יודה. אבל לא מאוד מאוד מחבבת אותו

פוליקר

New member
היכרות+ סיפור קצר :)

טוב שעשיתם שירשור היכרות רשמי כאן.... תשמרו אותו ושיתווספו עוד אנשים... מעניינים אותי אנשים.... בייחוד כאלה שאוהבים את פוליקר :) קוראים לי אריק יוהינאן (זה הש"מ המקוצר! :) ואני בן 23 ורבע... תמיד הייתי אוהב שירים של יהודה, הרי אי אפשר להתעלם משירים שלו, אבל האהבה האמיתית החלה בפנימייה שגדלתי בה בקרית גת. אז, בגיל 14-15 בערך, לקח אותי ואת אחי אחד המדריכים להופעה של פוליקר. זה היה מדהים שכל ההופעה נשארתי פעור פה (באמת באמת!)... הייתי בשוק אמיתי- לא האמנתי עד כמה זמר יכול להפנט ולעצור את העולם מלכת... מצד אחד הוא שר שירים משמחים וכולם רקדו, ומצד שני כשהוא שר את השירים השקטים והעצובים ריחפתי בעולם אחר... מאז, כשחזרתי מההופעה, קניתי את "ההופעה בקיסריה", ואח"כ את "האינסרומנטלי", "איך קוראים לאהבה שלי" ועוד כל מיני דיסקים... לפני שנתיים וחצי בערך הייתי בפסטיבל "בראשית" ביער מגידו, ויהודה פוליקר סגר שם את הפסטיבל (הופיע ביום האחרון- הדובדבן שבקצפת)... אני זוכר שמהבוקר כשקמתי נורא התרגשתי לקראת זה שאני הולך לראות אותו... והלכתי לסדנת היצירה של הילדים וכתבתי כמו ילד קטן "יהודה פוליקר- אתה מס' 1!".. חח- כתבתי את זה על יריעת בד ענקית בצבעים בולטים... וכל היום התעטפתי בזה. בערב, לקראת ההופעה, עמדתי ראשון ליד הבמה וחיכיתי ולאחר שעה שעתיים כשהבטתי לאחור ראיתי שהכל מלא באנשים.. ואז הוא עלה... מה שהוא עשה שם לאנשים... אחח... אנ'לא יכול לשכוח... הוא גם הסתלבט על עצמו ואמר שהוא שמן... :)... אבל הכי קטע- זו היתה ההופעה שסגרה ת'פסטיבל, אז הכנתי כבר תיק גדול עם כל הדברים והאוהל וכו' ולא היה לי איפה לשים אותו אז הנחתי אותו בשיחים שליד הבמה... בסוף ההופעה כשניגשתי לקחת ת'תיק קפצו עליי כמה שוטרים צעקו עליי ואמרו לי שהם רצו לקפל ת'הופעה של פוליקר בגלל שהם חשבו שזה מטען (התיק היה ענק ומלוכלך)... אחרי שהם הלכו התגנבתי מתחת לגדר כדי לפגוש את המאסטר... התקרבתי לטרנזיט- הרכב הגדול- ושמעתי שם את פוליקר צועק על המארגנים- לא יודע בדיוק מה היה הסיפור- הוא טען שהם עשו לו כל מיני בעיות בסאונד ועוד כל מיני דברים... בין הצעקות, השתחלתי אני- כולי עטוף ביריעת בד הענקית שפוליקר הסתקל עליה מלא פעמים בהופעה וראה אותי דואג לה שאף שכולם יחזיקו אותה. אמרתי בקול ביישן "סליחה...?"... הם ישר השתתקו והסתכלו עליי. הסתכלתי על פוליקר ואמרתי לו "רציתי להגיד לך תודה רבה על ההופעה ועל זה שאתה זמר".. אמרתי את זה בקול קצת מבוהל.. (בכל זאת... חח)... הוא לחץ לי ת'יד ואמר לי תודה רבה וחייך וראיתי שכולם שם נרגעו קצת וגם הוא... ואז אמרתי לו "אפשר לקבל חיבוק?" והוא אמר "בטח", ונתן לי ת'חיבוק של החיים שלי... עם כל הגודל שלו הוא עטף אותי וזה היה כל כך אלוהי.. :) זהו... נ.ב.- יש לי כאן את הפלאפון שלו, אבל אף פעם לא העזתי להתקשר... פעם אחת התקשרתי ונבהלתי אז ישר ניתקתי.... חח

עשכיו אני

שם:ישראל גיל:26 שיר אהוב:כל התקליטים באופן שלם: אפק ואבק, פחות אבל כואב, קין, ג'ינג'י, (לא חסר) ממתי מעריצים את יודה?מלפני שנתיים בערך כמה דיסקים של יודה יש לכם בבית?יש לי לפחות 5 דיסקים מקוריים שלו (ואיין לי צרובים כן) בכמה הופעות של יודה הייתם?0 עוד משהו שאתם רוצים לספר לנו? כרגע אני בתקופה של IRON MAIDEN תמונה אם יש:יש!

ועכשיו אני!

קוראים לי ליז עוד חודש וקצת בת 18 השיר האהוב עליי הוא לא אחר מאשר רומיאו אני מעריצה את יהודה מאז ומתמיד הייתי עד עכשיו בשתי הופעות אחת מהן בקיסריה הדבר הכי מרגש שקרה לי בחיים זה ההופעה הזו. תמונה יש היא מפורסמת פה כבר כאמור יצאתי כמו מפגרת

willo1

New member
טוב נו. אם אין ברירה...

טוב. אז אני שירן. גיל: 17 (פחות שלושה שבועות. אני כבר יכולה להרשות לעצמי להגיד 17 כן?) שיר אהוב: מישהו אמר פה שליהודה יש יותר מדיי שירים יפים. וול.זה המשפט. כל פעם אני מחליטה על שיר אחר שהוא הכי יפה. השיר התורן זה - מה יהיה יהיה. לפני שבוע היה ג'ינג'י. אני מוכנה לדווח על התפתחויות. ממתי אני מעריצה את יהודה? האמממ האמת שתמיד אהבתי את השירים שלו ותמיד שהיה שי שלו ברדיו אז אמרתי - וואו איזה שיר יפה! אבל לא עשיתלי עם זה הרבה. עד שהגיע האממ ידיד שלי ודי חיזק את כל העניין. יש לי את כל הדיסקים של יהודה. חוץ מהילד שבך בעעעעעעעעע אבל בקרוב יהיה לי אל דאגה. ויש לי הרבה דברים לספר. אבל כשאני מתחילה לכתוב אני כותבת יותר מדיי אז אני אחסוך מכם. תמונה? לאור הניסיון (העגום) שלי עם תמונות החלטתי שאני למצלמה לא מתקרבת יותר.

הנה שלי....

שם: ליאת. גיל:15. שיר אהוב:פרח. ממתי מעריצים את יודה?מאז ששמעתי את השירים שלו. כמה דיסקים של יודה יש לכם בבית?אמממ אחד. בכמה הופעות של יודה הייתם?לצערי עדיין לא הייתי (וזאת סיבה וללכת עם דודים שלי). עוד משהו שאתם רוצים לספר לנו?אמממ לא.

willo1

New member
חחחח

איזו חמודה.. " מאז ששמעתי את השירים שלו" אחלה תשובה:) איזה דיסק יש לך? ואת יכולה לבוא להופעה הקרובה בנס ציונה, אנחנו גם הולכים. טוב נו, רק אני ואפרת כי השאר לא עושים שומדבר בנידון

לא עושים שום דבר????

אני לא מפסיקה לשגע את המורים שלי ובמיוחד את המורה שלי לאנגלית שהיא בהסתדרות המורים ושם יש את ההנחה עד שהיא הגיעה למצב שהיא אמרה לי stopppppppppp i'm going to hate poliker becuse of you אז העדפתי לא לשאול יותר, מחר אני אראה אותה אני ימישך במסע השיגועים.

אני רוצה גם

אסף בן 31 בלתי אפשרי לבחור מגיל 15 את כולם(חוץ מהמיטב) בערך 20 ספרתי כבר מספיק בקומונה........

Aviation Addict

New member
שיהיה ../images/Emo13.gif

שם: עידן גיל: 25 שיר אהוב: פחות אבל כואב ממתי מעריצים את יודה? מגיל 17 כמה דיסקים של יודה יש לכם בבית? 2 (ההופעה בקיסריה, ואיך קוראים לאהבה שלי) ובדרך להשלמת האוסף בכמה הופעות של יודה הייתם? הופעה אחת עוד משהו שאתם רוצים לספר לנו? נאדה גורנישט. תמונה אם יש: אין לי כרגע

ושוב אתכם...

אם למחשב שלי לא נמאס מה"ספרי על עצמך" הזה, אז כנראה שגם לי לא, והנה אני בפעם המי סופר (אל תשכחו שעשינו את זה אולי 3 פעמים רק בקומונה...) אני אפרת, אני מרמת גן. יש לי קשרים נוראאאא טובים עם מנהלת הקומונה
אני בת 28 (טוב, נו וחצי, אבל אם שירן מרשה לעצמה לעגל למעלה, בגיל שלי כבר מעדלים למטה אז אני בת 28.). ואני מאד מעריכה את יודה ובעיקר את אישיותו הכובשת ואיך שהוא הסתכל עלי כשהוא ענה לי על התקליט הבא שלו בסו קולד פגישת קומונה וסידורי הVIP שהיו לנו כשל-א(!)נכנסנו לדבר איתו באופן אישי (איפה שי???????
) אחרי מופע ההתרמה שלו. השיר האהוב עלי הוא כפי הידוע : "רדיו רמאללה". תמונה שלי תיכף תעלה (למרות שהמציאות קצת יותר אופטימית אההמממ כחחח ) ועל כל שאר השאלות אני מוותרת (וסליחה, אלירן).

nobodys girl

New member
יוהו! נהיינו פורום!

שם: אדוה גיל: כמעט 18 שיר אהוב: רומיאו או פנים אל מול פנים... או קללת הים... או.. כולם! ממתי אני מעריצה: מכיתה ה'. ישבתי וראיתי טלויזיה. והייתה חידה כזאת כל יום שהיו משמיעים כמה תוים של שיר והיהצריך לזהות אותו. והשמיעו את "פחות אבל כואב". ואחר כך ישבתי ושמעתי את כל הדיסק. וזהו. מאז עברו שבע-שמונה שנים.. ונשארתי אובססיבית כמו בהתחלה. כמה דיסקים: הופעה חיה בקיסריה, לעיניך הכחולות (חתום!!), איך קוראים לאהבה שלי, המיטב, מאוחר אולי מוקדם. פחות אבל כואב ותקליט- אפר ואבק. בכמה הופעות- בהופעת התרמה בהיכל התרבות, לפני שנתיים, בניצנים, בהופעה ברמת גן ובהופעה בפ"ת. הכל היה בטווח של שנה. וגם קיבלתי מפרט, תמונה וחיבוק :). וכמעט היה עוד מפרט, אבל אני קטנה ואנשים קצת בהמות... אין מה לעשות. רמסו אותי עוד משהו: כן! כשפוליקר הופיע אצל יצפאן לפני משהו כמו שנתיים הוא סיפר שהוא לא עזב את הארץ מעולם וגם לא יעזוב אותה. אז כשהייתי בפולין, הדלקתי בשבילו נר בטרבלינקה, ליד המצבה של יהודי יוון. זה היה לי חשוב. בשבילו ובשבילי... תמונה: טוב נו..

למעלה