שרשור היכרות

Nira 222

New member
../images/Emo41.gif שרשור היכרות ../images/Emo41.gif

אמנם נעשה (פעמיים אאז"נ) אבל לרגל חזרתה של הסדרה הגיע הזמן לערוך היכרות מחודשת אז לכל הותיקות והחדשות המצטרפות (וגם לקוראות הסמויות, מניחה שיש כאלו) ... שם: גיל: מקום מגורים: תחביבים: אייסי/מסנג'ר: איך הגעתי לפורום: כיצד התוודעתי לסדרה: עונה אהובה: דמויות אהובות: דמויות פחות אהובות: יש לכן עוד משהו להוסיף? בכיף! ולכל החדשות: ברוכות הבאות
* אמנם כתבתי בלשון נקבה אבל מופנה גם לזכר...( אם יש כאלה, חוץ מ – 2 לא זוכרת/מכירה )

Nira 222

New member
../images/Emo26.gif

שם: נירה. גיל: בדצמבר 24. מקום מגורים: אשקלון. תחביבים: מחשב ואינטרנט (=קומונת מא"ז,בלוג,הפורום), להאזין למוסיקה. מסנג'ר: [email protected] איך הגעתי לפורום: תוך כדי גלישה במהלך שיעור בפורומים של תפוז ראיתי שנפתח פורום חדש לסדרה. כיצד התוודעתי לסדרה: תוך כדי זפזופ בערוצים, באחד מימי החופש הגדול לפני כ 2-3 שנים, תפס אותי הפרק של מסע הבקר מהעונה ה - 2 ולאט לאט התמכרתי... עונה אהובה: 1-2. דמויות אהובות: טס, בקי, אלכס, בריק, דייב וקלייר. דמויות פחות אהובות: ליז וסאלי, בריאן האנס...

דנדושי1

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

שם: דניאל גיל: 15 וכמעט חודשיים מקום מגורים: אשדוד תחביבים: טלויזיה,מחשב,מוזיקה,ספרים אייסי/מסנג'ר: 321433537 [email protected] איך הגעתי לפורום: אחרי שגיליתי את הסדרה בדקתי אם יש פורום והיה... כיצד התוודעתי לסדרה: נגמרה העונה של הרקיע ה-7 אז נתתי לזה הזדמנות.... עונה אהובה: העונה הראשונה שראיתי (ה-3?) דמויות אהובות: הבנות בדרובס ואלכס ודייב דמויות פחות אהובות: סנדרה

נועה167

New member
אני-->

שם: נועה גיל: 18 מקום מגורים: כפ"ס תחביבים: טלוזיה מוזיקה וכאלה אייסי/מסנג'ר: 135084852 איך הגעתי לפורום: ראיתי שהוא נפתח כיצד התוודעתי לסדרה: במקרה ראיתי והתחלתי לעקוב עונה אהובה: אין אחת במיוחד דמויות אהובות: קלייר, אלכס, טס, ג'ודי ודייב. דמויות פחות אהובות: סנדרע, סאלי, הארי.

JuSt A d i

New member
עונה../images/Emo9.gif

עדי
עוד שבוע פחות יום 19
רחובות
רכיבה על סוסים, צילום, עריכה
[email protected]
שעממם לי יום אחד וחיפשתי פורומים והגעתי לפורום
הייתי אצל סבא וסבתא וזיפזפתי כי בזמנו לא היה לי כבלים ואז ראיתי סוסים ובתור מכורה לסוסים המשכתי לצפות והתאהבתי
אין עונה אהובה אני אוהבת הכל
הכי הכי את קלייר אני מרגישה קצת כמוהה
לא אוהבת את סנדרה אבל זה כולם יומטוב

יאללה גמני../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

שם: אפרת גיל: 20 מקום מגורים:מושב במרכז הארץ תחביבים: לישון ולקרוא ולעשות הרבה כלום
אייסי/מסנג'ר: איך הגעתי לפורום: הממ..תיארתי לעצמי שיש פורום לסדרה אז חיפשתי אותו
כיצד התוודעתי לסדרה: אני רואה הרקיע בהולמרק אז גיליתי גם את זה(זה משודר צמוד אז..) עונה אהובה: אין משהו מועדף דמויות אהובות: אין מישהו מועדף דמויות פחות אהובות:אני אדם אוהב
אוהבת את כולם

בלופ

שם: מורי גיל: 24 מקום מגורים: ירושלים תחביבים: לצייר אייסי/מסנג'ר: מסנג'ר [email protected]איסקיו אני כמעט ולא שם אז לא משנה איך הגעתי לפורום: אמרו לי שפתחו אחד ונורא התלהבתי ואז גם ביקשתי לנהל ונתנו לי (יייאאאייי) כיצד התוודעתי לסדרה: בטעות הגעתי להולמארק והתאהבתי עונה אהובה: שלישית דמויות אהובות: קלייר, אלכס
לוק ודייב דמויות פחות אהובות: סנדרע וסאלי

אני........

שם: רחלי גיל: 15 וחצי מקום מגורים: נהריה תחביבים: מחשב טלויזיה ועכשיו מתנדבת במד"א (כמעט) אייסי/מסנג'ר: 260512835 [email protected] איך הגעתי לפורום: בסוף הפרק היומי היו אומרים על הפורום כיצד התוודעתי לסדרה: אמא שלי התחילה לראות ובגללה גם אני ופשוט אחרי פרק אחד התמכרתי עונה אהובה: כולם אבל בעיקר 2-3 דמויות אהובות: כולם(חוץ מאלה שלמטה) דמויות פחות אהובות: סנדרה, ליז, הארי סאלי ודייב

adinabl

New member
את במד"א נהריה???

את מכירה אולי איזה אחד מזה חמוד שקוראים לו איתי בר? הוא מדריך שם... הוא בערך בן 18-19....

yaelelele

New member
אני אני אני... ../images/Emo9.gif

שם: יעל.. אפשר לקרוא לי גם יעלי או יעלוש.. חחח
גיל: 16 בעוד 10 ימים מקום מגורים: רחובות.. תחביבים: לנגן , לשיר , לשמוע מוסיקה , לשבת בים בסטלבת , ללכת לקולנוע , לרכב , לכתוב , להיות במחשב ועוד המון דברים..
אייסי/מסנג'ר: 147997651 [email protected] איך הגעתי לפורום: מצאתי המקרה.. אני פה מהיום הראשון של הפורום..
כיצד התוודעתי לסדרה: פשוט ראיתי הולמרק.. עונה אהובה: שלישית....!! גם אז היום כל הדמויות האהובות.. דמויות אהובות: בקי!!!! , קלייר , טס , אלכס
, רוי , מדונה ודייב המדהים!!. דמויות פחות אהובות:סנדרה , הארי , סאלי!!

נו, שיהיה

ביקשתם כ"כ יפה שגם הסמויים יענו אז הנה:
שם:אורלי
מקום מגורים:ירושלים
תחביבים: קריאה, כתיבה, האזנה למוסיקה
אייסי/מסנג'ר: * * * *
איך הגעתי לפורום: לפני שנסעתי לחו"ל חיפשתי דרך לצפות בפרקים שאפספס.... (בסופו של דבר חברה שלי הקליטה לי מדי יום במשך חודש וחצי)
כיצד התוודעתי לסדרה: כבר לא זוכרת, כנראה תוך כדי זיפזופ בין הערוצים...
עונה אהובה: אין אחת ספציפית
דמויות אהובות: קלייר, טס
דמויות פחות אהובות: הארי, סנדרה

Bar t

New member
now me...

שם:בר גיל:18 עוד שלושה שבועות ככה מקום מגורים: ראש העין תחביבים: פיתוח קול, כתיבה, שירה-למקרה שזה לא משתמע :), קריאה, צפיה בתכנית :) אייסי/מסנג'ר: [email protected] איך הגעתי לפורום: דיי במקרה, סתם משיעמום באיזה אחר צהרים :) כיצד התוודעתי לסדרה: אני מחבבת מאוד את הערוץ, הולמרק, אז ניסיתי והתמכרתי :) עונה אהובה: שאלה מכשילה, כתגובה אני אומר- כולן! דמויות אהובות: קלייר, טס, דייב, אלכס דמויות פחות אהובות: סנדרה, סאלי...

adinabl

New member
גמני עונה

שם:עדינה גיל:18.5 מקום מגורים:איזור ירושלים תחביבים:כרגע,אני בת שירות אז אין לי ממש מקום להם בכל מקרה... אבל כעקרון מד"א,מוסיקה,חברים,לנגן אייסי/מסנג'ר:[email protected]גם האימייל שלי וגם במסנגר איך הגעתי לפורום: חיפוש בנות מקלאוד ממש ממזמן בגוגל! כיצד התוודעתי לסדרה:אמא תמיד הייתה רואה את הסדרה ומחוסר מעש ראיתי איתה למרות שזה ממש לא היה נראה לי ואחרי פרק אחד פשוט התמכרתי! עונה אהובה:שניה ושלישית דמויות אהובות:ניק-אלכס-קלייר-דייב-לוק החתיכים כעקרון... דמויות פחות אהובות: סנדרה,קצת את סטיבי, הארי,סאלי

למעלה