שרשור-היכרות

• פותח הנושא bp20
  • פורסם בתאריך

bp20

New member
../images/Emo41.gifשרשור-היכרות../images/Emo70.gif

בתור מתנחל של הפורום בע"ה יעשה דוקטורט אני מתענין על האקדמיה פשוט אני פותח שרשור הכרות אשמח אם תענו על השאלון!
פרטים אישיים: שם: גיל: מקום מגורים: מוסד לימודים: תחום לימודים (תואר+ שנה): תוכנות IM: דואר אלקטרוני, מסנג'ר, ICQ
קצת עלינו חילוני/מסורתי/דתי: במערכת יחסים: כן/לא מספר אחים/אחיות: צבע עיניים: צבע שיער: גובה: סגנון לבוש: הבושם שלי: מעשן/לא מעשן: להיכן טסתי: להיכן הייתי רוצה לטוס:
אהובים מקום בילוי: שיר: להקה/זמר/ת: ספר: תחביב: סדרה/תוכנית: סרט: מאכל: צבע: מקום בארץ: מקום בעולם: דמות מצויירת: מפורסם/ת: אפשר לצרף תמונה שלכם המשך שבוע נעים

bp20

New member
../images/Emo69.gifעונה

פרטים אישיים: שם: בני גיל: פאר מקום מגורים: נשר מוסד לימודים: מכללה האקדמית עמק יזראל תחום לימודים (תואר+ שנה): תואר ראשון מדע המדינה סוציולוגיה אנתרופולוגיה ימשיך לתואר שני באוניברסיטת חיפה תוכנות IM: דואר אלקטרוני, מסנג'ר, -397-319-304IC/ : ICQ מסנג'ר [email protected] קצת עלינו חילוני/מסורתי/דתי: מסורתי במערכת יחסים: כן/לא לא מספר אחים/אחיות: 1 צבע עיניים: חומות צבע שיער: גובה: שטני סגנון לבוש: פשוט ורגיל לא משהו מיוחד הבושם שלי: בעיקר דאודורט מעשן/לא מעשן: חס וחלילה טפו להיכן טסתי: לא טסתי אף פעם להיכן הייתי רוצה לטוס: ארה"ב אהובים מקום בילוי: מסעדה/בית קפה שיר: הרקדן האוטומטי להקה/זמר/ת: יהודים/משינה ספר: הסוד-מומלץ מאוד ! תחביב: אינטרנט,מחשבים קראית ספרים סדרה/תוכנית: חברים רולז!!!!! סרט: לא ראיתי מזמן מאכל: כל סוג של אוכל מבושל צבע: כחול מקום בארץ: תל אביב מקום בעולם: ניו יורק דמות מצויירת: מיקי-מאוס מפורסם/ת: יעל בר זוהר שליטע!!! אפשר לצרף תמונה שלכם המשך שבוע נעים

Imperia

New member
אז אותה אוהב או לא אוהב סושי?

כי האורז מבושל והדג לא. בעצם האורז מאודה, אז אני לא יודעת אם זה נחשב מבושל.

טוב יאללה נו

שם:ירגזית מקום מגורים: אי שם מוסד לימודים:טכניון, תכנון ערים חילונית נשואה אח אחד לא מעשנת להיכן טסתי:ניו יורק,בריסל,לונדון,מדריד,בואנוס איירס,גוטמלה,קוסטה ריקה,כרתים,סנטוריני,קוס,פריז,קרואטיה,אתונה,רודוס,ריו,ליסבון,דבלין,פראג וייתכן ושכחתי משהו
להיכן היתי רוצה לטוס:אפריקה(טנזניה,אוגנדה,חוף השנהב,מרוקו, בוצוונה,זנזיבר...),דרום ומרכז אמריקה(הכל למעט קולומביה נראה לי),אנטרטיקה,איטליה,אמסטרדם,סוריה,לבנון,מצרים(הייתי בסיני אבל לא נחשב הייתי רוצה להגיע ללוקסור וכל אזור הפירמידות),סין,לאוס,קמבודיה,תאילנד ועוד ועוד...בקיצור להיכן לא. ספר:יש כמה: סמטת השקדיות מעומרג'יאן,עוגיות המלח של סבתא סולטנה,חמסין וציפורים משוגעות,ספרים של גבריאל גרסיה מרקס,יש ילדים זיגזג,רודף העפיפונים,כשניטשה בכה,תמרה הולכת על המים,יסמין,חלף עם הרוח ספרי ילדים: דירה להשכיר,החמישיה הסודית,השביעייה ובכלל אניד בלייטון,ספרי זול ורן,חסמבה,השחף,אליפים,אורי ויש כל כך הרבה נוספים בשתי הקטגוריות שאני פשוט לא זוכרת כרגע סדרה:סיינפלד,מנהרת הזמן,היה היה סרט:סרטי וודי אלן לדורותיהם,הרצח על הנילוס,הרצח באוריינט אקספרס מאכל:אוכל איטלקי וערבי בעיקר אבל אוכלת הכל דמות מצויירת:טום וג'רי

את מידת הנעליים וצד השינה במיטה אתה לא רוצה?

ברצינות, הצגת פה רשימה ארוכה של שאלות, חלקן אינטימיות ורובן כלל לא שייכות לנושא הפורום. שרשור היכרות היה כאן בתחילת הדרך (וזה לא היה מזמן) ואפשר לחזור אליו, אפשר גם לשאול פרטים נוספים. אבל מן הנימוס שראשית תציג את עצמך, ותשתלב בפורום, רגע לפני שתמטיר עלינו ערימת שאלות קצת.... אישית.

bp20

New member
אני כבר הרבה זמן בפורום

וזה כולה שאלון מה הקטע תיהיו חברמנים

בני.

אתה כותהב כאן כל פעם הודעות שיש בהן כל מיני אמירות גורפות, עם תכנונים עתידיים אתה שואל מיליוני שאלות , שכמו שכבר כתבו לך כאן האנישם- אין להן כל קשר לפורום, ובוודאי - לא לעניין לעשות "סקר" - שמבקש פרטים אישיים מדוייקים על אנשים. כל העניין בפורום - הוא שאנשים יכולים להישאר באנונימיות שלהם לפי בחירתם. אז בבקשה, תכבד את הפורום ואת הנושאים שבו ובעיקר -א ת החברים בו. אל תציף כאן בהודעות לא רלוונטיות, ובעיקר מטרידות. אין כאן היגיון ואין בזה צורך. הפורום מיועד לאנשם שכותבים תזה או דוקטורט.אני לא בטוחה שאתה שייך להגדרה הזו, אז.. אם אתה רוצה להעשיר את עצמך ולשאול ולהשתף בתכנים הקשורים לכאן- בבקשה. אם לא - אולי פשוט תמצא פורומים שמתאימים יות רלשלב האקדמי שבו אתה נמצא. תודה ובהצלחה.

בוא'נה אנשים פה מה זה כבדים בטירוף שלנו...

מה קרה? מי ישמע מה הבחור כתב.. אז נכון הוא לא כותב דוקטורט או תזה so what? זו סיבה להיות לא נחמדים?? כל כך כואב לענות על כמה שאלות?, אפשר לחשוב שאם תענו על השאלה איזה ספר אהוב עליכם מיד אפשר יהיה לאתר היכן אתם גרים. נכון יש שאלות קצת יותר אינטימיות אבל ואאלה לא חייבים לענות על כל שאלה, אפשר על חלק וכמובן יש את האופצייה של לא לענות בכלל אבל להתייחס אליו בסרקסטיות ובהתנשאות כזו לדעתי זה ממש
תתפלאו אני כותבת תזה וואלה לא חושבת שזה גרע ממני משהו לענות לו.

זה לא גורע כלום, זה מוסיף

אני רוצה לכייל את מידת החשיפה שלי ברשת. אני רוצה לענות רק על מה שנמצא בקונטקסט המתאים. אישית, אני לא אוהבת את שאלוני ה-50, 100, 200 האלה. אני גם לא חושבת שיש קשר בין מקום המגורים שלי או היותי במערכת יחסים כזו או אחרת לבין ההשתתפות שלי כאן (אגב, על שני הנושאים האלה עניתי בעבר, כשזה היה בהקשרם של שרשורים מתאימים. כאן זה לא נראה לי מתאים). תקראי לזה כבדה, תקראי לזה מנוסה (פעם הייתי נגררת לדברים כאלה, כשהאמנו שהאינטרנט הוא מקום קטן ואינטימי. מאז זרמו הרבה ביטים בסיבים...), תקראי לזה פאראנואידית (אני שקועה עכשיו עד צוואר בנושאים שקשורים לפרטיות ברשת, כך שאין ספק שאני ערה לזה קצת יותר מהרגיל), תקראי לזה סנובית (שוין). זה מה יש. מי שמתאים לו, סבבה, שיענה.

mummy

New member
../images/Emo45.gif אני איתך, לגמרי. לא שזה מפתיע.

כשיוצא לי לראות במקרה דברים שכתבתי ברשת לפני חמש שנים ויותר, אני נחרדת. והמחשבה שהם שם עדיין ויהיו שם לדראון עולם
לא להיט, בלשון המעטה. אני קוראת לזה התבגרתי (אבל זה רק כי סנובית הייתי מאד ומעולם
)

יש הבדל בין לא לענות ובין לא להיות נחמדים

מה שלי מפריע זה שמתייחסים לא יפה לאדם ומנסים להקטין אותו כי במקרה הוא לא נמנה על כותבי התזה והדוקטורט. גם לי יש פרנויות בתחום כמו כולנו אבל פרנויות כאלו ואחרות זו לא הצדקה לטעמי לגסות רוח.

אז בואי מעמיד דברים על דיוקם

אני לא חושבת שהיתה כאן הקטנה או אי-נחמדות. אני חוששת שאת לא היית כאן תקופה מסוימת ולא מודעת לכל המידע. כאשר מישהו כותב פעם אחת או פעמיים אפילו שלוש פעמים דברים לא רלוונטיים - זה מתקבל כאן ואפילו לעתים קרובות - נענה. כאשר מישהו כותב כל שבוע לפחות פעמיים בשבוע, ולא כותב רק בפורום הזה אלא מעביר את אותה ההודעה בו זמנית במספר פורומים - זה כבר דורש התייחסות אחרת וזו ההתייחסות שננקטה כעת. ולמרות דברייך - אני עדיין מתעקשת - לא היתה כאן הקטנה או אי נחמדות. תני לי קרדיט שאם אני כבר מגיבה ומפנה ל"נושאי הפורום" אני יודעת למה אני עושה את זה. את הרי יודעת שלא רק בהם אנחנו עוסקים כאן, אף אחד עוד לא נתבקש (וכנראה גם לא יתבקש) שלא להעלות נושא כזה או אחר. תודה

כנראה שניוותר חלוקות בנושא הזה...

ודרך אגב אנא ממך אל תניחי הנחות שגויות לגבי היותי או אי היותי בפורום.

אז אפשר לגייס אותך כמשתתפת במחקר שלי? ../images/Emo8.gif

סתאאאם
עוד אין לו שם וצורה. אבל אני חייבת להגיד לך, שאחרי קריאה וכתיבה של עשרות (ואני לא מגזימה) מאמרים שעוסקים בנושאי הפרטיות ברשת, את אחד האנשים הבודדים שמביעים מודעות למידת החשיפה שלהם, ודאגה מכך שאין זמן סופי להעלמה של אינפורמציה שמסרת ברשת. ראי את עצמך מוארת
(טוב, נו, יחסית
).

mummy

New member
וואלה? לכבוד הוא לי! עשית לי את היום ../images/Emo13.gif

יש מצב שהמוארות הזו תתפרש על שאר החלקים בחיים שלי ותאיר עוד כמה פינות אפלות אחרות? ובענין המחקר כמובן, רק תגידי. ממילא יש לי מלא זמן פנוי

למעלה