שרשור הכרות בפורום

../images/Emo41.gifשרשור הכרות בפורום../images/Emo41.gif

שלוםםםםםםםםםםםםםםםם
מה המצב
החלטתי לעשות שרשור הכרות קטן בפורום כדי שנכיר קצת יותר טוב אחד את השני:
שם:
תאריך לידה:
דמות אהובה מאסתי המכוערת:
דמות שנואה מאסתי המכוערת:
שחקן אהוב(לא משנה מאיפה):
שחקנית אהובה(כנ"ל):
סדרות אחרות אהובות:
סרטים אהובים:
אני משתתפ\ת בפורומים:
קיץ או חורף
ים או בריכה
זמרת אהובה: זהוווווווווווווו love you רעות

עניתי עניתי עניתי עניתי עניתי עניתי

שם:דנה בר לב תאריך לידה:21.1 גיל:עוד 4 ימים 12 מקום מגורים:עפולה דמות אהובה מאסתי המכוערת:עלמה דמות שנואה מאסתי המכוערת:נטלי שחקן אהוב(לא משנה מאיפה):יהודה לוי שחקנית אהובה(כנ"ל):אההההההההההה לא שאני זוכרת(כולם גרועות) סדרות אחרות אהובות:"סברינה המכשפה הציערה" "כולם אוהבים את ריימונד" "מלך השכונה" "אהבה מעבר לפינה" סרטים אהובים:"שישי הפוף אני משתתפ\ת בפורומים:סברינה המכשפה המכוערת כולם אוהבים את ריימוד אסתי המכוערת מלך השכונה אהבה מעבר לפינה ועוד............. קיץ או חורף:קיץ ים או בריכה:ים זמרת אהובה:רינת בר(תותים) מקווה שעזרתי

והינה שלי

שם: רנה תאריך לידה: 28.5.89 גיל: 14 וחצי מקום מגורים: קריות דמות אהובה מאסתי המכוערת: אממממ ניראה לי ש עלמה דמות שנואה מאסתי המכוערת: המעצבנת הזאת נטלי שחקן אהוב(לא משנה מאיפה): ג'ואי מחברים שחקנית אהובה(כנ"ל): ריצצ'ל מחברים סדרות אחרות אהובות: חברים!!!!, משתגעים מאהבה, צער גידול בנות סרטים אהובים: אמממ אין משהו מסויים אבל סרטי אימה ומתח אני משתתפ\ת בפורומים: אני חדשה אז בינתיים רק בזה קיץ או חורף: חורף ים או בריכה: בריכה זמרת אהובה:אין

אור007

New member
אוקיי והנה שלי....../images/Emo24.gif

שם: אור ארבר תאריך לידה: 03/06/89 גיל: 14.7 מקום מגורים: תל אביב דמות אהובה מאסתי המכוערת: מיכל דמות שנואה מאסתי המכוערת: ישראל מארק שחקן אהוב(לא משנה מאיפה): דניאל רדקליף, השחקן שמגלם את פרודו בשר הטבעות. שחקנית אהובה(כנ"ל): ג'וליה רוברטס סדרות אחרות אהובות: שמש, החיים זה לא הכל, ארץ נהדרת, רק בישראל. סרטים אהובים: הארי פוטר, שר הטבעות. אני משתתף בפורומים: CM והאטריק, אירוויזיון, הארי פוטר. קיץ או חורף: חורף ים או בריכה: בריכה זמרת אהובה: אין ממש....

yellow cheese

New member
../images/Emo26.gifאני עונה../images/Emo36.gif

שם: שירלי W בּוּש תאריך לידה: 10.12.85 גיל: 18 וחודש מקום מגורים: באר שבע דמות אהובה מאסתי המכוערת: עומר (ליאון רוזנברג) דמות שנואה מאסתי המכוערת: אין שנואה, יש לא אהובה. וזו דינה. רק מלראות אותה על המסך אני מתעצבנת. שחקן אהוב(לא משנה מאיפה): לא עולה לי כרגע שחקנית אהובה(כנ"ל): ג'וליה רוברטס- האישה והאגדה, אנג'לינה גו'לי המדהימה
סדרות אחרות אהובות: אהבתי מאוד 'אהבה מעבר לפינה', 'החבר'ה הטובים', 'פרוייקט Y' וכו'.. סרטים אהובים: 'אישה יפה', 'בלשית בסטייל' אני משתתפ\ת בפורומים: שנת שירות, אסתי המכוערת, אביב גפן, ערוץ וואי טי וי וזהו נראה לי
יש עוד כמה שלפעמים אני כותבת שם, לרוב אני קוראת
. קיץ או חורף
חורף ים או בריכה
בריכה זמר אהוב: אביב גפן

skopy

New member
גם אני רוצה,גם אני../images/Emo132.gif

שם:סהר קופרמן. תאריך לידה:10/07/1987. גיל:16 וחצי. מקום מגורים:נצרת עילית. דמות אהובה מאסתי המכוערת:אסתי המכוערת(ריקי בליך). דמות שנואה מאסתי המכוערת:נועם,כאילו דאהה. שחקנים אהובים:אורנה בנאי,פרידמן וחברי הכנסת
. סדרות אחרות אהובות:בטי המכוערת,הפסיקו לשדר!. סרטים אהובים:המלאכיות של צ'ארלי בהילוך גבוה,מה שבחורה רוצה. אני משתתף בפורמים:ימי הולדת ומתנות,וועד התלמידים והנוער,אסתי המכוערת,מורים(נכנס פעם ב...). קיץ או חורף:אביב. ים או בריכה:לא זה,ולא זה. זמרת אהובה:אמה שפלן,שרה ברייטמן,אחינועם ניני. זה הכול!!!!

Dont call us

New member
אני../images/Emo66.gif

שם: רעות
תאריך לידה: 2/2
מקום מגורים: ת"א
דמות אהובה מאסתי המכוערת: אסתי
דמות שנואה מאסתי המכוערת: נועם, נטלי, דינה, ישראל מארק
שחקן אהוב(לא משנה מאיפה): נתן דטנר
שחקנית אהובה(כנ"ל): לימור גולדשטיין
סדרות אחרות אהובות: סקס והעיר הגדולה, טלנובלות ודרמות ישראליות ותוכניות בידור
סרטים אהובים: פעולה, דרמה וקומדיות הוליוודיות
אני משתתפ\ת בפורומים: רוני, סקס והעיר הגדולה, אסתי המכוערת האודישן הגדול וקוראת גם בפורום MTV וקופסת הלהיטים
קיץ או חורף: סתיו
ים או בריכה: להשתזף בים לשחות בבריכה
זמרת אהובה: רוני

מיליתי בשביל הכייף

שם:ישראל .ס. תאריך לידה:12.2.79 גיל:24 מקום מגורים:חד חדרה דמות אהובה מאסתי המכוערת:אסתי עצמה דמות שנואה מאסתי המכוערת:איין כזאת למה לי לשנוא...אותם... שחקן אהוב(לא משנה מאיפה):ליאון רוזנברג נחמד שחקנית אהובה(כנ"ל):ריקי בליך..חחח.. סדרות אחרות אהובות:סאות פארק...ערוץ 24 סרטים אהובים:סרטי אקשן , מדע בידיוני וכאלה אני משתתפ\ת בפורומים:אביב גפן (כמו שירלי) , משחקי וידאו קלאסים קיץ או חורף קיץ עם קצת גשם ים או בריכה זמרת אהובה: יהודה פוליקר שלום חנוך אביב גפן אייך הייתי?

LeAnNe

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo62.gif

שם: ליאן תאריך לידה:8.9.89 גיל:14 ומשהו מקום מגורים: קיבוץ שומם ליד חיפה דמות אהובה מאסתי המכוערת: נצח דמות שנואה מאסתי המכוערת: נטלי שחקן אהוב(לא משנה מאיפה): טום פלטון, אורלנדו בלום. שחקנית אהובה(כנ"ל): אין לי ממש.. סדרות אחרות אהובות: הדשא של השכן, חברים, ארץ נהדרת ועוד כמה שאני לא זוכרת.. סרטים אהובים: שרה"ט אני משתתפ\ת בפורומים: הארי פוטר, טלויזיה,כוכב נולד (לפעמים). קיץ או חורף: קיץ ים או בריכה: בריכה להקה אהובה: מוניקה סקס

אניייייייייייייי../images/Emo6.gif

שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני..........תדעו לפי הכינוי..וגם אם לא אז עוד מעט תיראו בפרטים שלי.. אז ככה : אני לא ממש יודעת אם אתם מכירים אותי..כי אולי אבל ממש אולי הגבתי פה פעם אחת ואם אל..אז אני מסתכלת כאן בפורום הרבה...אז אני מקווה שתקבלו אותי בכיף ובשימחה הינה הפרטים שלי: שם: הילה תאריך לידה:24.1.1991 (שבוע הבא בדיוק, תחגגו לי
) גיל:עוד שבוע 13 מקום מגורים: קריות... דמות אהובה מאסתי המכוערת: אלביס( הוא מצחיק אותי) או ש....עומר.. דמות שנואה מאסתי המכוערת: נטלי, ו...אח של עומר(שכחתי איך קוראים לו) שחקן אהוב(לא משנה מאיפה): יהודה לוי אהובי
. שחקנית אהובה(כנ"ל): איה קורן הפ3333הההה (נו מתי תחזרי מהודו?) סדרות אחרות אהובות: אהבה מעבר לפינה, ארץ נהדרת. ו... יש עוד מלאאאאאאא סרטים אהובים: תיכון הלבבות השבורים... אני משתתפ\ת בפורומים: אהבה מעבר לפינה (פורום שולט)
, סדרות מצוירות לפעמיים...תמונות מצחיקות לפעמיים..... קיץ או חורף: קיץ ים או בריכה: בריכה להקה אהובה: אין....

love amor

New member
אני../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

שם:עדי תאריך לידה:18.3.87 גיל:17 בקרוב..
מקום מגורים:חולון דמות אהובה מאסתי המכוערת:הרבה..חח עומר,אסתי
ועלמה דמות שנואה מאסתי המכוערת:נועם:-{ שונאת ת'שחקן פשוט..("שחקן") שחקן אהוב(לא משנה מאיפה):אממ..יהודה לוי
שחקנית אהובה(כנ"ל):נטע הבר סדרות אחרות אהובות:חברים,מכושפות.. סרטים אהובים:כל סרט של ג'וליה רוברטס אני משתתפ\ת בפורומים:אמ"ל(819),רב"י ואנ"ה(601),נטליה(682),כ"כ(836),אקסיט(828),רובי(726),מש"ה(281),ניקול(789) חח איזה פרסומת!! קיץ או חורף: אביב ים או בריכה: ים..שונאת ברכה בעע זמרת אהובה:נטליה אוריירו

אני עונההה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

שם:רעות
תאריך לידה:15.12.89
מקום מגורים:קריות
דמות אהובה מאסתי המכוערת:נטלי- קורעת אותי ואת אסתי ועומר.
דמות שנואה מאסתי המכוערת:נועם (בעעעעעעעע
)
שחקן אהוב(לא משנה מאיפה):יהודה לוי כ
שלי
שחקנית אהובה(כנ"ל):איה קורן מלכה
סדרות אחרות אהובות:אהבה מעבר לפינה(אני חושבת ששמים לב לא
)
,
תיכון הלבבות השבורים- סדרה שולטת חלק מהשחקנים בתמונה ששמתי...
סרטים אהובים:אין כמו אלבמה, מארגנת החתונות,יומנה של נסיכה, ביג דדי ועוד....
אני משתתפ\ת בפורומים:אהבה מעבר לפינה,אסתי המכוערת וכל השאר עזבתי מזמן
קיץ או חורף
קיץ!!!
ים או בריכה
בריכה
זמרת אהובה:אין משהו מיוחד אבל את רוני דואני אם כבר....

א ב ד ו ן

New member
עכשיו אני../images/Emo26.gif

שם: שי
תאריך לידה: 21.11.84 גיל: 19
מקום מגורים: רחובות דמות אהובה מאסתי המכוערת: אסתי דמות שנואה מאסתי המכוערת: נטלי שחקן אהוב(לא משנה מאיפה): אמ.. שחקן? וואו יש מלא.. שחקנית אהובה(כנ"ל): אנג'לינה ג'ולי
סדרות אחרות אהובות: חברים, סיינפלד , סאות פארק...
סרטים אהובים: SPON , רקווים לחלום , חולה על סרטי אימה!!!!
אני משתתפ\ת בפורומים: אביב גפן, תמיכה נפשית לצעירים, וידויים מהלב, סרטי מתח ואימה,רוחות והעולם הבא,חלומות,טלוויזיה,רוק ישראלי ועוד.. קיץ או חורף: חורף!!
ים או בריכה: ים
זמר אהוב: אביב גפן

סניילית

New member
שאאאאאלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאני חדשה../images/Emo9.gif../images/Emo153.gif

אני חדשה
לא הייתי רואה את העונה הראשונה של אסתי המכוערת תמיד...רק לפעמים...אבל עכשיו...אני רואה
שם:לינוי
תאריך לידה:30.10.1989
מקום מגורים:חור שחור...גני תקווה...
דמות אהובה מאסתי המכוערת:עלמה...
דמות שנואה מאסתי המכוערת:עומר...
שחקן אהוב(לא משנה מאיפה):ברוס מייקל הול
[[מתשוקות]]וברור שאלי ומריאנו
ווין דיזל
שחקנית אהובה(כנ"ל):אמממ...אף אחת מיוחדת...
סדרות אחרות אהובות:ארץ נהדרת
השכונה
תשוקות
סרטים אהובים:XxX הצלצול ואגדה עירונית
אני משתתפ\ת בפורומים:
השכונה תשוקות כן,מותק...ועכשיו גם פה
קיץ או חורף
קיץ
חופש
ים או בריכה
ים
זמרת אהובה:אין...אבל להקה...סינרגיה
ד"א...באיש בתמונה...ברוס מייקל הול...ויש לו אח תאום

gargamich

New member
כל התשובות לכל השאלות!

שם: תאריך לידה: גיל: מקום מגורים:המרכז. דמות אהובה מאסתי המכוערת:אסתי, נצח ועלמה! דמות שנואה מאסתי המכוערת:נועם! שחקן אהוב(לא משנה מאיפה):יש מלא!!!!! שחקנית אהובה(כנ"ל):יש מלא!!!!! סדרות אחרות אהובות:פינת אור ואני צועני! סרטים אהובים:כמה... לא יכול לבחור! אני משתתפ\ת בפורומים:טלנובלות, זכויות בע"ח ועוד... קיץ או חורף:חורף! ים או בריכה:בריכה! זמרת אהובה:ג'ניפר לופז וכריסטינה אגילרה!

Ch00kAr GirL

New member
../images/Emo41.gifאנייייי../images/Emo70.gif

הייי
קוראים שירן ואני חדשה בפורום
שם: שירן
תאריך לידה: 14.11.90
מקום מגורים: פ"ת
דמות אהובה מאסתי המכוערת: עלמה ועומר
דמות שנואה מאסתי המכוערת: נועם
שחקן אהוב(לא משנה מאיפה): יהודה לוי המושלם
שחקנית אהובה(כנ"ל): איה קורן ואגם רודברג
סדרות אחרות אהובות: אהבה מעבר לפינה
, החבר'ה הטובים, ארץ נהדרת ויש עווד......
סרטים אהובים: שישי הפוך, אישה יפה
אני משתתפ\ת בפורומים: אהבה מעבר לפינה, אסתי המכוערת וכוכב נולד לפעמים
קיץ או חורף
חורף
ים או בריכה
בריכה
זמרת אהובה: יש הרבה אבל שירי מימון במיוחד

למעלה