שרשור הכרות חוזר!

neko

New member
../images/Emo41.gif שרשור הכרות חוזר!

כבר 50 יום שהפורום פעיל, ומעל ל120 איש כבר כתבו בו, אבל הגיע הזמן לגלות מי מכל אלו אכן נשאר עמנו! כל אחד מתבקש לכתוב: - שם - גיל - רמת יפנית (מילה וחצי, שיחה בסיסית, בינונית, או גבוהה) - מקורות לימוד היפנית

מורן 1986

New member
../images/Emo26.gifאני ראשונה ../images/Emo26.gif

שם : מורן קמר גיל : 16.5 (עוד חודש 17) רמת יפנית : כמה מילים מקורות לימוד היפנית: פורום יפנית בלבד

ketty the sheep

New member
../images/Emo13.gif

- שם: קטי - גיל: 16 - רמת יפנית: אמ, בדיבור, אני יכולה לנהל שיחה בסיסית של מה נשמע וכל זה, ויש לי אוצר מילים דיי מצומצם. בכתיבה? אני יודעת חלק מהקטקאנה. אה, ואולי כמה קאנג'ים
- מקורות לימוד היפנית: האתרים בקישורי הפורום בעיקר, וצפיה באנימה פה ושם גם לא מזיק

Dragon Roar

New member
me

שם: אלון גיל: 15 אוצר מילים: ..... מאוישי גרי? אויי זוקי?
מקור: רק מהקראטה ^-_-

jock

New member
כבר הרבה זמן לא כתבתי פה

אבל אני בכל זאת בערך חיה. שם: ליאור (לילי-צ'אן על פי קרובי) גיל: 14 רמת יפנית: חמישה משפטים, שלוש כפיות מילים ורבע כוס אותיות. מקורות: יש די הרבה, אבל את הרוב הכרתי מהפורום הזה (למרות שהיו לי גם לפני זה). רוב המקורות הם אתרים, למרות ששישית שנה בערך היה לי שיעור יפנית בבית ספר (סידרנו מורה מסודר והכל, אבל היא לא יכולה ללמד יותר...)

miu888

New member
שלומלום

אני די חדש פה אבל זה מעניין אותי אז הייתי רוצה להתחיל :) שם: תר צימרמן רמה: יודע איזה 10 מילים מקורות: אני ראיתי הרבה אנימה (יפנית אם תרגום אנגלי) זה יכול ללמד לא רע אם מקשיבים, וגם סבבה מומלץ לכולם

../images/Emo13.gif

שם: דנה השניה גיל: נראה לי שיותר מכפול מהממוצע פה. חייבים לכתוב?
רמת יפנית: שיחה בינונית מקורות לימוד: למדתי באוניברסיטה העברית בירושלים וגם הייתי ביפן תקופה. וגם רציתי לכתוב שאני מבקרת בפורום הזה בכל הזדמנות, אם כי אני כותבת מעט. gokurosamadeshita!!

Yosh Yosh

New member
יש שיחה עילגת? ../images/Emo3.gif

שם: עידית גיל: 17 בדצמבר רמת יפנית: שיחה עליגת מקוארות: אנימה? ^^;

rocket

New member
אהמממ אני

שם - סבטלנה גיך - *מצונזר* רמת יפנית - אני מבינה הרבה מילים ומשפטים משמיעה וקצת מקריאה. לדבר אני יכולה בקושי

Aozora

New member
אהלן

דניאל...בן 18 מדבר...שיחה בסיסית פלוס עוד קצת גרתי ביפן 5 שנים ולמדתי יפנית בבי"ס אמריקאי שמה.

lgmtk

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

שם- ליאור.................リオル。 רמת יפנית- אוצר מספיק גדול בשבילי ועם מספיק קאנג'י........ואולי 3 משפטים.............. מקורות לימוד- מעטים- הפורום ואנימה...........אולי מנגות.

Yuske

New member
watashi watashi (אני אני)

שם: גילעד מזרחי גיל: 17 וחצי רמת יפנית: שיחה בסיסית + שירים שלמים ביפנית מקורות: אנימה ושירים ביפנית

אוקי....../images/Emo54.gif

שם: מארק (עומר, אבל קראו לי מארק...) גיל: 13 וקצת. רמת יפנית: אני בשיעור השלישי באתר ג'פניס און-ליין, כך שאני יודע כמה משפטים שימושיים, אבל לא משהו מיוחד... דרך אגב, שאלתי לפני כמה זמן איך יהגו את שמי ביפנית. כתבתם עומר עם האות יו בסוף, אז זה אומר שיאמרו עומרו, או עומר? ולא החלטתם בקשר ל"חמצני". אנא ענו לי, אוקי? תודה!

neko

New member
OMERU, אבל הRU "נחתך" בדיבור

ונשמע כמעט כמו OMER. נסה להגיד חצי R וחצי RU... לגבי חמצני - HANTSANI, כאשר הHA הוא באמצע בין ה' לח', והN באמצע בין N לM. כן כן, יפנית קשה שפה...

Zheka

New member
watashi mo!

watashi no namae wa Jenya desu. 22 Tekuniono ni wa nihongo no sensei desu. Rotem Kovner desu. ובקיצור, ובלי שגיאות, אני ג'ניה, בת 22, לומדת יפנית בטכניון, הגעתי לרמה של יכולת קריאה ואולי קצת דיבור, ומפאת מחסור בתירגול, לא יודעת יפינת בכלל :) (יש לנו פה קורס חופשי של יפנית למתחילים ומורה מדהים מאוניברסיטת חיפה שקוראים לו רותם קובנר! שלום לכווווולם!

Vegeta fanatic

New member
^_^

שם: נעמה גיל: 14 וחצי רמת יפנית: אמממ... אני מבינה מילים וכמה משפטים, קוראת קאטאקאנה והירגאנה, ודיבור?... בפעם האחרונה שאמרתי משפט ביפנית, אחי שאל אותי "למה את מחשב בסוכה?"... ^^; מקורות לימוד: אינטרנט ובעיקר אנימה.

למעלה