אהלן, מענה הכרות:
בן/בת כמה ? 36
מהיכן בארץ? montreuil בצרפת. זו עיר צמודה לפריז ליד הרובע העשרים.
איך הגעת לרייקי? בגיל 20 קיבלתי טיפול ברייקי לאחר ניתוח ו...."וירא כי טוב...."
אם למדת אז איזה רייקי את/ה וכל כמה זמן את/ה מתרגל/ת רייקי? למדתי עד שלב המאסטר, מתרגל רייקי כל יום (טיפול אישי ומדיטציה על עקרונות הרייקי בבוקר ובערב לפני השינה, השתדלות בחיי היום יום ליישם את עקרונות הרייקי)
מה הסרט/סדרת טלויזיה /ספר (או כל השלושה) האהוב עליך? סרט - מטריקס
סדרת טלוויזיה - מכושפות
ספר - התנ"ך ו...הרי פוטר מה את/ה הכי אוהב/ת לאכול? פיצה ארבע גבינות בתנור עצים
ארוע משמח שקרה לך השנה: ההריון השני של אשתי
ארוע עצוב שקרה לך השנה: שריפת בתי הכנסת של גוש קטיף בידי העזתים
הנה שאלות שנראות לי מעניינת ששאר חברי הפורום יענו עליה... עניתי גם בעצמי שלא יגידו שלא התאמצתי
שם: אוריאל מעוז פירסינג: אין - רק עגיל באוזן שמאל קעקועים: אין גובה: 181 מידת נעליים: 44 צבע שיער: חום הולך ומלבין אחים/אחיות: 2 - אחת נהרגה בפיגוע בן/בת כמה את/ה נראים: פלוס מינוס הגיל שלי -36 משקפיים?: כן גשר?: לא עבר פלילי: כן - שטויות בגיל 16 שפות: עברית, צרפתית, אנגלית הדברים האחרונים שעשית; ספר שקראת: אלוהים הרב והפילוסוף של טוני לביא ועקיבא אורצל סרט מושכר שראית: חוכמת הבייגלה סרט בקולנוע: לך, חייה, והייה שיר ששמעת: אנחת האדמה - אהוד בנאי השיר שנתקע לך בראש: יונתן הקטן הדיסק שקנית: היפ פופ 2 הדיסק ששמעת: סבלימינל האיש שהתקשרת אליו אחרון: אשתי האיש שהתקשר אליך: אשתי תוכנית טלוויזיה שראית: מבט לחדשות באינטרנט איש שחשבת עליו: הבן שלי עדן האם? את/ה דלוקה על מישהו: כן, אשתי האהובה את/ה רוצה לגור במקום אחר: ממממ.. הרגע עברתי תנו להתרגל

את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: תמיד את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי והעגיל כל כך כאב ש: לא! את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: אני חי בחו"ל בעד/נגד...; מערכת יחסים ממרחקים: למה לא אבל גם קרוב להרוג אנשים: רק לצורך הגנה עצמית עישון אצל בני עשרה: לא בריא - טעות שאני עושה עד היום נסיעה במכונית אחרי ששתית: תלוי בכמות וברמת הנהיגה מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים: שיעשו מה בראש שלהם האם אתה; אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: לא -ואני עושה זאת שוב בתשובה שלי
אי פעם נעצרת: כן כמה פעמים: שלוש פעמים היית מאוהבת: עדיין נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: כן השם שלך הופיע בעיתון: כן - כרוצח סדרתי... סתם אבל כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים: הבן שלי, טיולים, אינטרנט, כתיבה, קריאה.... מילה בת 4 אותיות: גראס ממתק: לקוריץ סרט מצויר: טום וג`רי קורנפלקס: פצפוצי אורז עם שוקולד מסטיק: מנטה אקליפטוס הכי חריף שיש צבע: סגול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שני (בישראל ראשון) ג´לי: מה ג`לי? תכשיט: טבעת נישואין, טבעת חי, טבעת יברך ה` וישמרך, עגיל באוזן, שעון זהב של ירושלים. חורף/קיץ: קיץ בחדר: ארון, מיטה זוגית, שידה האיש האחרון ש; ישן במיטה שלך: אשתי והבן שלי ראה אותך בוכה: אשתי הלכת איתו לסרט: אשתי צעק עליך: אשתי שלח לך אימייל: חבר שלי מהארץ האם אי פעם; אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?: תמיד הופעת בציבור בפיג´מה?: כן, יצאתי לטפל בנפגעי תאונת דרכים באמצע הלילה בכית בסרט?: כן, בוכה בקלות בסרטים היית על במה?: כן, הרצאה שנתתי חשבת שאתה הולך למות?: פעמיים נכשלת במקצוע?: מתמטיקה, אנגלית, לשון הורידו אותך כיתה?: כן, כיתה ז` לא היה לי מספיק ידע דתי הקפיצו אותך כיתה?: כן כשעזבתי את בית הספר שהוריד אותי כיתה רצית להיות המין השני?: לא, לא הייתי מסוגל לחוות לידה - הייתי מת! דברים אהובים ; שיר אהוב: מעוז צור ישועתי אוכל אהוב: ספרדי כפול חריף בבורגר ראנץ` או פיצה ארבע גבינות בתנור עצים. תוכנית אהובה: תוכניות טרוויה ספורט אהוב: אופניים תחביב: סידור קיפודי נוי? זמר/זמרת/להקה אהובים: אין מספיק מקום לכל הרשימה עיתון אהוב: חיים אחרים וסתם; מה השעה עכשיו?: 23:46 שעון צרפת תפוח או בננה?: תפוח כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב?: אביב מסנג´ר או אייסיקיו?:מסנג`ר מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה?: לצחצח שיניים וללכת לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת?: פסטה ברוטב בולונז סויה עם פרמזאן תיכון או אוניברסיטה?: תיכון וגם זה בקושי אתה משועמם/ת?: לא - אף פעם רעש אחרון ששמעת?: אנשים עוברים ברחוב ליד החלון שלי ריח האחרון שהרחת?: אני קצת מצונן כרגע... אבל ארוחת הערב

נגמר... סוף סוף....