שרשור הכרות

יוֹאב

New member
../images/Emo41.gif שרשור הכרות ../images/Emo41.gif

מחר מתחילה רשמית האולימפיאדה בטקס פתיחה שאמור להיות מרשים ומרהיב ושישודר במאות מליוני בתי אב ברחבי העולם. לכבוד פתיחת המאורע החשוב הנקרא אולימפיאדה, שכל אחד יציג את עצמו קצת, ויספר בין היתר, מהם ענפי הספורט בהם הוא מתעניין לרוב, ומדוע. אני אתחיל. שמי יואב לוי. אני בן 24 מרחובות. בשנות נעוריי שיחקתי מעט טניס, כדורגל וכדורסל. אני אוהד את מכבי תל אביב
ובין היתר מנהל גם את פורום מכבי תל אביב ב-
. עכשיו תורכם.

תמיר1991

New member
אז ככה:

שמי תמיר קרקסון, בן 13 וחצי מת"א. עד לפני חודשיים שיחקתי כדוריד באס"א ת"א, אך אני פורש. הספורט האהוב עלי הוא כמובן אתלטיקה, וגם כדורסל, כדוריד ושחייה. אני גם חובב כדורגל, אבל בעיקר משחק בבית הספר, וכשאני צופה אני אוהב לצפות במיוחד בישראליות באירופה. תמיר.

TalHai

New member
אוקי...

אני בן 15, ענף הספורט המועדף עלי הוא ג'ודו ולא בגלל שישראל היא מעצמה בתחום אלא בגלל שזהו ענף ספורט בו אתה מכבד את היריב שלך באמת. עוד ענף שאני אוהב הוא האטלטיקה, בלי סיבה מסויימת ובעיקר בעיקר את המרטון כי הוא ממצה את כל הכוחות של האדם ובאמת מראה את יכולתו (כל עוד הגורל של הרץ שונה מאותה דמות מיטולוגית מסכנה) וזהו.... אני מקווה מאוד לראות אולימפיאדה בישראל ב-2016-2020, וחשוב להדגיש בישראל ולא בתל אביב. אני מתעסק עם התנדבות של בני נוער ואני מזמין את כולם באותה הזדמנות להיכנס לקומונה שלי

kipod2

New member
moi ../images/Emo26.gif

אני תומר בן 15. אני אוהב לצפות באתלטיקה ובשחייה. אני מתעניין בעיקר באיצטדיונים, בתשתיות, בכפרים השונים (עיתונאים, ספורטאים...) בבולים לרגל האירוע (!), הסמלים ובקיצור כל מה שמסביב.

yuvalf90

New member
יובל

מתל אביב בן 14 אוהב לשחק בביה"ס כדורגל וטניס וגם בגיל 6 ו7 שיחקתי בקבוצות התחביב הכי גדול שלי הוא טניס אני משחק מגיל שש אבל הפסקתי ב 6.6 בגלל פציעה קשה מאוד ואני עדיין לא יכול לחזור (אתם יכולים לקרוא על הפציעה שלי באם תלחצו על השם שלי בפורום (yuvalf90) אני אוהד שרוף של מכבי חיפה ושונא שרוף בעיקר של הפועל ת"א בכדורסל אני אוהד מאז שהם עלו לליגה את מ"כ חיפה ועכשיו הם ירדו שוב חבל ועכשיו בליגה לא אכפת לי מי רק שמכבי לא תזכה באליפות כי זה משעמם (לא שאני שונא אותה בכדורסל)אני אוהד שלה ביורוליג והיה לי מנוי לשנה שעברה וגם השנה אבל בליגה העיקר שהם לא יזכו מה שאני הכי רוצה ואוהב לראות ומתעניים זה טניס בעיקר ושיש אז אתלטיקה ושחייה והכי הרבה בטלוויזיה אני אוהב לראות כדורגל ואחר כך טניס אבל אני פטריוט כל מקצוע שיש בו ישראלים ויש שידור אני רואה ויראה באולימפיידה ובתחרויות אחרות לא הכי חשוב יום נעים

אני יאן

מתא בן 17. אני אוהב התעמלות אומנותית (גברים) שחייה וקפיצה אומנותית... (אני לא יודע איך בידיוק קוראים לענף ספורט הזה. הם קופצים ממקפצה גבוהה 10 ו 7 מטר...)

c k y

New member
אני...

גיא בן 13 נוסע על סקייטבורד ומקום שני בארץ בשייט (אופטימיסט) גולש גלים אני אוהב מאוד את הים וספרוט אקסטרים אני אוהב כדור סל ואטלטיקה בימיוחד אני שט במועדון שדות ים אימפרייה

דור שוב

New member
אני..

דור שוב, בן 15 וחצי. התאמנתי בכיתה א-ב בג'ודו עד לכתומה (יש מדליות). מכיתה ו' עד ח' התאמנתי בא"ק בספרינט, משוכות ורוחק (יש מדליות). כרגע אני עולה לכיתה י' ומתחילת שנה שעברה עד היום אני מתאמן בבודו נינג'טסו (אין תחרויות), סוג של אמנות לחימה (קישור מצורף). אני גם משחק כדורעף ומתכוון לצפות בתחרויות השחייה, הג'ודו והא"ק באולימפיאדה. זה הרקע הספורטיבי שלי, לא מעניין ולא נורא.

JonJon9

New member
ועכשיו תורי:

אני אופיר בראל, בן 17 מר"ג- פדלאה שכמוני, שלא עוסק בשום ספורט. אני אוהב לצפות בכל תחרויות האתלטיקה למיניהן, כי ענפי האתלטיקה הם מרתקים ודינמיים, מה גם שהם מפגן של הגמישות, המהירות ועצמה הגבוהים ביותר שיש. נוסף על כך, אני מתעניין גם בג'ודו ובמיסטרל בזכות הנציגים שלנו, שכולנו מקווים שיביאו לנו את הזהב. בימים האלה, אני זוכר את עצמי לפני שמונה שנים, אז נחשפתי לראשונה לחוויה האולימפית. אני זוכר מאז בבירור את עצמי צופה בטקס הפתיחה שם ובמעמד שבו פרידמן קיבל את מדליית הארד. מאז האתלטיקה בכלל, והאולימפיאדה בפרט, הפכו לאהבה שלי, ומאז אטלנטה צפיתי ביותר ויותר תחרויות בילאומיות. זו אומנם לא האולימפיאדה הראשונה שלי, אבל אף פעם לא ציפיתי כ"כ לקיום המשחקים כפי שקורה לי היום. בפעם האלף ומשהו, אני שולח מכאן את ברכותיי החמות ביותר לכל המשלחת הישראלית הנהדרת שלנו- בהצלחה!!!!!!!!!!!!!! אוהב את כולכם...

גם אני

אני אורן אהרוני בן 23 מפ"ת . אוהד שרוף של הפועל פ"ת ושל נבחרת ישראל . אתרי הספורט שאני מתעניין ......... ה-כ-ו-ל כולל הכל .

אני....

שמי ענת בת 15 ומשהו מתל אביב ואני עצלנית שלא עושה ספורט אלא עם מכריחים אותי . אני אוהבת מאוד לצפות בספורט בטלוויזיה חוץ מכדורגל כדורסל שמצליחים להרדים אותי.

גיל כהן1

New member
אני...

אני גיל, בן 24. (מקשישי הפורום
) אמנם אני לא מרבה לכתוב פה, אבל אני בהחלט עוקב אחרי הפורום. בעברי שיחקתי כדורסל - אך לא עוד.

שלום לכל חובבי הספורט..

שמי הוא נטע, ואני בן 14. אני משחק כדורסל, כדורגל, הולך לחדר כושר, רק לפעמים ונהנה מספורט מאוד מאוד
באולימפיאדה אני נהנה לצפות בעיקר בריצות למרחקים קצרים (עד 400 מטר, למרות שגם יותר ארוכות זה בסדר אבל אני לא מת על זה), קפיצה לרוחק, לגובה וקפיצה במוט. אני אוהב גם לצפות בשחייה, זה פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש.

למעלה