שרשור הכרות

DesertRose7

New member
../images/Emo41.gifשרשור הכרות../images/Emo41.gif

כי יש פה הרבה שאני עוד לא מכירה
שם: גיל: מיקום: מאיפה אני מכיר/ה את מקפליי: שיר אהוב של מקפליי: חבר מועדף: מסנג'ר: איסיקיו: תמונה נחמדה של מקפליי:

just jenny

New member
אני

למרות שאת כע מכירה אותי.. אבל שיהיה גם למי שלא מכיר אותי
שם: ג'ני גיל:14 מיקום:חדרה (בעע) מאיפה אני מכיר/ה את מקפליי:נמנמנ אני זוכרת ראיתי את "אוביוסלי" בטלוויזיה.. והתאהבתי
! שיר אהוב של מקפליי:כולם... אבל הכי.. "Not Alone" ו- "Hypnoties"
חבר מועדף:כולללםם.. אולי דאגי
אבל ממש קשה לי לבחור.. מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:215672622 תמונה נחמדה של מקפליי:

אניייי

שם?ליזה
מאיפה אני מכירה את מקפליי:שהכרתי את באסטד קראתי באתר שלהם על מקפליי ואז התחלתי להתעניין בהם הם פשוט מעוליםםם
שיר אהוב של מקפליי:NOT ALONE
חבר מעודף:|
danny
מסנגר: [email protected]

Miss Kitty

New member
אני ../images/Emo9.gif

שלום לכולם.
שם: שני גיל: 17 מיקום: הרצליה מאיפה אני מכיר/ה את מקפליי: MTV HITS, כש- 5 קולרוס יצא שיר אהוב של מקפליי: Hypnotized חבר מועדף: עוד לא החלטתי
מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: אין תמונה נחמדה של מקפליי: הלך לי המחשב, ואין לי פה תמונות..

dani 182

New member
אניייייייי

שם:דנה גיל:15 מיקום: צפון מאיפה אני מכיר/ה את מקפליי: ממ.אני מכירה את מקפליי כמובן מבאסטד שיר אהוב של מקפליי: כולם =) חבר מועדף: דגי
מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 241677984 תמונה נחמדה של מקפליי:

Billy4

New member

שם:הגר גיל:13 מיקום:ירושלים מאיפה אני מכיר/ה את מקפליי:MTV HITS שיר אהוב של מקפליי:Not Alone/Hypnotize
חבר מועדף:הארי
מסנג'ר: [email protected] איסיקיו:277196165 תמונה נחמדה של מקפליי(רק של הארי...):

M c F l y

New member
מממ...

שם: שיר :) גיל: 13.5 מיקום: יבנה מאיפה אני מכיר/ה את מקפליי: אינטרנט באיזה פורום נטוש [לא של מקפליי... של איזה אחת שהעריצה....] שיר אהוב של מקפליי: כוללםםםם אבל בעיקר SATURDAY NIGHT ו ROOM ON THE THIRD FLOOR חבר מועדף: דאגגייי כפרעליו מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: הוא סתם מטומטם ואני במילא לא נכנסת

DesertRose7

New member
שלי

שם: שחר גיל: 16 מיקום: גבעת שמואל מאיפה אני מכיר/ה את מקפליי: מבאסטד
שיר אהוב של מקפליי: THE GUY WHO TURN HER DOWN חבר מועדף: אני בויכוחים עם עצמי- הארי או דאגי?! מסנג'ר: [email protected] איסיקיו:321695283 תמונה נחמדה של מקפליי:

Zohar James

New member
אני

שם: זוהר גיל: עוד מעט 15
מיקום: כפר סבא מאיפה אני מכיר/ה את מקפליי: משראיתי את אובייסלי בהיטס
שיר אהוב של מקפליי: כמעט כולם אבל הכי אוהבים עליי: All About You, Memory lane, Not Alone ו- Obviously חבר מועדף: כולם אבל יש לי סמפטיה מיוחדת לדאגי
. מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 329672603 תמונה נחמדה של מקפליי:

MiChElLe182

New member
היי לכולם

שם: מיכל\מישל גיל: 17 מיקום: ירושלים מאיפה אני מכירה את מקפליי: דרך באסטד.... שי אהוב של מקפליי: שאלה קשה....כולם...אמממממ hypnotise חבר מועדף: דני וטום בעצם דאגי...הארי....אווווף כולם אבל במקום הראשון דני וטום מסנג'ר: [email protected] תמונה נחמדה של מקפליי:

may90

New member
מי!!!!

שם: מאי גיל: 14.5 מיקום: הרצליה מאיפה אני מכיר/ה את מקפליי: מבאסטד השולטים שיר אהוב של מקפליי: אין אהוב חבר מועדף: דאגי ודני מסנג'ר: ... איסיקיו:194863822 תמונה נחמדה של מקפליי:

Soli†ude

New member
../images/Emo129.gifשלי ../images/Emo9.gif

שם: רונלי
גיל: 11 וחצי מיקום: ירולשםי מאיפה אני מכיר/ה את מקפליי: אממ שמעתי את obviously ואהבתי
שיר אהוב של מקפליי: She left me חבר מועדף: דני
מסנג'ר: [email protected] איסיקיו:316108066

Dana McFly

New member
אני

שם: דנה גיל: 13 וחצי מיקום: ראשון לציון מאיפה אני מכיר/ה את מקפליי: דרך באסטד שיר אהוב של מקפליי: That Girl חבר מועדף: דני
מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 197168544 תמונה נחמדה של מקפליי:

loner in love

New member
יאאאאאאא

גם מקפליי מתחילים להשתלט על ראשון!!!
מאיפה את בראשון?

mayoosh4

New member
שלי :]

שם: מיי [call me מייוש] גיל: 14 עוד 24 ימים :] מיקום: ישוב ליד כפ"ס [לומשנה מה השם שלו] מאיפה אני מכיר/ה את מקפליי: מבאסטד. שיר אהוב של מקפליי: all about you, hypnotized חבר מועדף: דאגי [מושלםם] מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:אני לא אוהבת איסיקיו.. אני לא ממש נכנסת. תמונה נחמדה של מקפליי: דאגי הכוסיייי :]

מילי17

New member
אני!

שם: מילי
מאיפה אני מכיר/ה את מקפליי: שמעתי את השיר שנהפך לאאהוב ביותר עלי...all about you
שיר אהוב של מקפליי: all about you
חבר מועדף: כו-לם
מסנג'ר: [email protected]
איסיקיו :273247905
יומטוב, מילי.

inbal287

New member

שם: לירון ענבל גיל: 15.5 מיקום: ירושלים מאיפה אני מכיר/ה את מקפליי: כל הזמן דיברו עליהם במגזינים ובתוכניות הבריטיות עוד לפני שהם בכלל הוציאו את הסינגל אז חיכיתי כבר לשמוע משהו שלהם, וכששמעתי ידעתי שהיה שווה לחכות
שיר אהוב של מקפליי: Not Alone,Room On The 3rd Floor,Hypnotised חבר מועדף: בעיקרון כולם, אבל עם חיבה מאוד מאוד מאוד גדולה לדני
מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 266534788 תמונה נחמדה של מקפליי:

נופר36

New member
אנייי!

שם:נופר גיל:15 וחצי מיקום:ליד מודיעין.. מאיפה אני מכיר/ה את מקפליי:דרך באסטד
שיר אהוב של מקפליי:אמממ all about you וכל השירים שלהם בעיקרון! חבר מועדף:דניייי
מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:242021112 תמונה נחמדה של מקפליי:

beyonce3

New member
שלווווווווום!

שם:אלה גיל:עוד 19 יום בערך,אהיה בת 14!!!!! מיקום:ת"א סיטי!!!!!!! מאיפה אני מכיר/ה את מקפליי:מפורום באסטד... שיר אהוב של מקפליי:Room On The Third Floor חבר מועדף:הארייייייייייייייי! מסנג'ר:אין.... איסיקיו:296-882-760 תמונה נחמדה של מקפליי:

למעלה