שרשור הכרות

look away

New member
../images/Emo41.gifשרשור הכרות../images/Emo41.gif

שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: אמן אהוב: יום אהוב בשבוע: דמות מועדפת עליכם בסדרה היא: לסיום: שימו תמונה,איזה שבאלכם

טיפקסית

New member
אנוכי

שם:בשמת תאריך לידה:16.8.1986 [כן בחודש הבא יומולדת 20] שיר אהוב:בימים האחרונים "האהבה הראשונה" של טיפקס ו"כמו צועני" של שלישיית "כמו צועני" סרט אהוב:נזירות בלוז 2,אחד משלנו,סיכון מחושב,מבצע סבתא! אמן אהוב:דויד גרוסמן בספרות,אלכס ליבק בצילום,וכל מה שקשור בטיפקס,הדג נחש והופה היי :) יום אהוב בשבוע:כשהשבוע שלי מסתיים בצבא,כל שבוע זה ביום אחר,בדר"כ מעדיפה את ימי חמישי דמות מועדפת בסדרה: בנדה! מסר לאומה:כן אני גרה צמוד לנהריה,לא נכנעים פה לקטיושות,מהצפון באהבה! תמונה מצורפת

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifMooo

גלי 19.11 מרכז הארץ יש הרבה יש הרבה אין מישהו ספציפי כרגע חמישי!!!! (כי זה רק תחילת סוף השבוע..) בנצי - כי אני חולה על השחקן הזה

Ben Dor

New member
אניי =]

שם: מור (אבל כולם קוראים לי בן דור) תאריך לידה: 22.3.90 מקום מגורים: מושב בין רחובות לגדרה שיר אהוב: Bob Marley - smoke two joints סרט אהוב: לב אמיץ אמן אהוב: בוב מראלי מתיסיהו תומר יוסף והתקווה 6 (למרות שזאת להקה) יום אהוב בשבוע: אמממ אין... דמות מועדפת עליכם בסדרה היא: אמממ נדב?! לסיום: הכל יהיה בסדרר!! תמונה =]

עונה

שם:זיוית בן דור! תאריך לידה:15.9.92 מקום מגורים:נתניה שיר אהוב:של שרית חדד ... סרט אהוב:סוף העולם שמאלה ! אמן אהוב: שרית חדד יום אהוב בשבוע:אממ.אין דמות מועדפת עליכם בסדרה היא:של נתן רביץ לסיום: שימו תמונה,איזה שבאלכם

Ben Dor

New member
עלקק זיוויות!!

יא מכוערת מה את עושה פה?! חחחחחחחח

look away

New member
../images/Emo204.gif

תאריך לידה:5/10 מקום מגורים:ירושלים שיר אהוב:יש הרבה סרט אהוב:יש הרבה אמן אהוב:אריק איינשטיין ואיתי פרל יום אהוב בשבוע:חמישי דמות מועדפת עליכם בסדרה היא:טרם לסיום: שימו תמונה,איזה שבאלכם{איתי פרל בהופעה}

אוֹ אני ../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

שם:עינב
תאריך לידה:6.8.92 ((עוד מעט מומולדתת, ייש
)) מקום מגורים:פתח תקווה שיר אהוב:אממ יש מלא סרט אהוב:נוטינג היל אמן אהוב:אממ יום אהוב בשבוע:שבת דמות מועדפת עליכם בסדרה היא:נדב
לסיום: שימו תמונה,איזה שבאלכם--------->>>>

עונההה../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif../images/Emo130.gif

שם: סיון
תאריך לידה: 20.3.85
מקום מגורים: מזכרת בתיה
שיר אהוב: "בנו של אלוקים" של ליאור נרקיס
סרט אהוב: אמממ...יש הרבה...
אמן אהוב: ליאור נרקיס
יום אהוב בשבוע: שלישי פעמיים כי טוב...
דמות מועדפת עליכם בסדרה היא: נתן רביץ...
לסיום: שימו תמונה,איזה שבאלכם תמונה שלי

אני../images/Emo13.gif

שם:צליל :} תאריך לידה: 6.2 מקום מגורים: דימונה שיר אהוב: יש יותר מידיי
סרט אהוב: בעיקר כל סרטיו של וויליאם בראדלי פיט. אמן אהוב: במה?מוסיקה?משחק? בכ"א, בראד פיט, אלטון ג'ון, נתן רביץ, ושאר משובחים יום אהוב בשבוע: אני מניחה שחמישי דמות מועדפת עליכם בסדרה היא: ג'רי, כמובן ולסיום
[אני אמצא אח"כ תמונות שנתן שלח לי, ואשים יותר מאוחר.]

אני

שם:עדי תאריך לידה:13.07 מקום מגורים: יהוד שיר אהוב: יש הרבה...(כל הציפורים, ואת שבמקומי ועוד) סרט אהוב: הבועה אמן אהוב: הראל סקעת, קרן פלס, איה כורם , איתי פרל, ניר סנדץ, אריק ברמן יום אהוב בשבוע: שישי דמות מועדפת עליכם בסדרה היא: דרור קרן לסיום: שימו תמונה,איזה שבאלכם

למעלה