שרשור הכרות

Mr Slider

New member
../images/Emo41.gif שרשור הכרות ../images/Emo41.gif

שם : גיל : מאיפה
איזה להיט של זוהר אתה אוהב
ואיזה שיר
האם גם אתה חושב שזוהר ארגוב הוא מלך בלתי מעורער
יחי זוהר
|כבוד|
ומי שרוצה אפשר לשים גם תמונה של האנשים הנמצאים כאן ..

gorck

New member
שלום....

אני עופר, הודבקתי לזוהר מאבא שלי...אבא קנה מזמן שהייתי קטן (בערך 6) 3 קלטות של זוהר ומאז אני אוהב אותו, היינו שומעים רק אותו.... אני בן 16, מרמה"ש (כן, גם פה יש מעריצים). להיט? הפרח בגני. שיר? כבר עברו הימים, ללא ספק!

ברוכים הנמצאים!

דידי 25 מרמת השרון. להיט? ססיכו. (אני עכשיו דבוק לזוהר ארגוב שר יוונית) זוהר ארגוב אכן מלך בזכות היכולת ל"שחק" כל כך יפה עם הקול שלו. תוכלו לשמוע זאת בשירו "הדרך הברוכה" ובעוד שירים.

MS6

New member
אוקי..

שם : משה גיל : 20 מאיפה: בית שמש איזה להיט של זוהר אתה אוהב: כבר עברו השנים ואיזה שיר: קשה לבחור.. האם גם אתה חושב שזוהר ארגוב הוא מלך בלתי מעורער: אין ספק.

M i k e s F a n

New member
ברוכים הבאים, ברוכים הנמצאים../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

סיגל 20.5 חולון להיט אהוב: "להיות אדם" שיר: "אדם שחקן" אין על זוהר ארגוב, תמיד ישאר מלך

Mr Slider

New member
אני ..

מולי. 16. אשדוד. להיט :להיות אדם , ברצלונה , אלינור ויש עוד המון . שירים : כוווולם
אין ספק הוא מלך

m a t a n 3 6 0

New member
אהלןןן

שם: מתן גיל: 19 מאיפה: אשקלון להיט של זוהר: הפרח בגני שיר: מרלן

טוב בשביל המלך!

שם : עודד שמולביץ.... כן יש בי חצי אשכנזי אבל בקטנה ! גיל : עוד מעט 18 מאיפה שקדדד ביש"ע איזה להיט של זוהר אתה אוהב: אלינור ואיזה שיר :שיר פרטי כמובן האם גם אתה חושב שזוהר ארגוב הוא מלך בלתי מעורער: אין צל של ספקקקקק

barak801

New member
איך לא חשבו על זה עד עכשיו???!!!...

טוב, סך הכל אני רואה שאני הכי מבוגר פה בינתיים, אבל לא נורא, לאהבה לזוהר אין גיל... שם: ברק, בן 26 מגורים: ראשל"צ שיר אהוב: קשה קשה... אם הייתי צריך לבחור שלושה שרק עכשיו עוברים לי בראש היתי אומר כבר עברו השנים, ילדתי, הפרח שנבל...אבל יש עוד כל כך הרבה... זוהר המלך, אין ספק. אני אישית בכלל לא אוהב מזרחית, אבל זוהר.... זה מעבר לכל סגנון מוזיקלי ספציפי...פשוט מלך...

shmuel16

New member
הפינה של זוהר ברשת מתאימה לי !!!

מזוהר ארגוב למדתי לאהוב גם מוזיקה יוונית אז כל הכבוד שעשו לו כבוד בתפוז !!! אני מתגורר רוב הזמן בקפריסין ואשמח לעמוד בקשר עם הפורום

ליאור153

New member
הנה פרטיי

שם : ליאור גיל : 18 מאיפה ירושלים איזה להיט של זוהר אתה אוהב:לבחור לא מת על להיטים שלו ואיזה שיר: כמו שאמרתי בשאלה הקודמת...(לא אוהב להיטים) אלופיאדה , כשאת לידי וכו') האם גם אתה חושב שזוהר ארגוב הוא מלך בלתי מעורער? אין ספק

שלוום =]

מצטער שפתחתי בטעות שירשור הכרות למעלה חח לא ראיתי את הקיים. שמי אלון כשר מרעננה. עוד מעט בן 17. פולני מכל הכיוונים אבל חולה על שירים של המלך. אני חושב שזוהר ארגוב הוא המלך הבלתי מעורער של המוסיקה המזרחית. ועובדה שכל זמר מזרחי שמכבד את עצמו שר לפחות שיר או שניים של המלך. אני הכי אוהב את השירים: כשאת לידי, הפרח בגני, עוד יום יבוא, אלינור, אדם נולד שחקן ואבי אבי. (לא יכול לבחור רק שיר אחד אהוב). יש לי גם קליפים שלו על המחשב.

למעלה