שרשור הכרות

האגוש

New member
../images/Emo41.gifשרשור הכרות../images/Emo41.gif

אז, פורום חדש
וצריך להכיר קצת אחד את השני. שרשרו לכאן: שם: גיל: אזור מגורים: תמונה [אם רוצים]: שיר אהוב של שי: זמרים/זמרות/הרכבים אהובים חוץ משי: ועוד משהו על עצמכם שחשוב [או שלא כל כך חשוב
] שנדע:

Harel Israel

New member
עונה ../images/Emo27.gif

שם: הראל גיל: 17 אזור מגורים: חיפה תמונה:
שיר אהוב של שי: יום ועוד יומיים זמרים/זמרות/הרכבים אהובים חוץ משי: עברי לידר ועוד משהו על עצמכם שחשוב שנדע: אוהב לעשות חיים

הגר, תתחדשי../images/Emo9.gif וגם אני פה מעכשיו.

שם: ים
. גיל:14 אזור מגורים:קיבוץ גבעת חיים איחוד. תמונה [אם רוצים]:
יותר מאוחר. שיר אהוב של שי: "תגידי לי את"
זמרים/זמרות/הרכבים אהובים חוץ משי:גלעד שגב ועברי לידר. ועוד משהו על עצמכם שחשוב [או שלא כל כך חשוב ] שנדע::] אין לי... הודגש באמצעות מדגישומטיק

go goldi

New member
אני../images/Emo132.gif

שם:זהבית גיל:15 אזור מגורים:ליד רחובות תמונה [אם רוצים]:[היא לא ברורה, אני יודעת] שיר אהוב של שי:"יריות"/"ילדי החושך". זמרים/זמרות/הרכבים אהובים חוץ משי:עברי לידר ועוד משהו על עצמכם שחשוב [או שלא כל כך חשוב ] שנדע:

alon136

New member
Me to../images/Emo70.gif

שם:אלון גיל:14 אזור מגורים:פתח תקווה תמונה:מצטער,מחשב חדש,מאחר והקודם התקלקל,אין בנתיים תמונה שיר אהוב של שי:במקומי זמרים/זמרות/הרכבים אהובים חוץ משי:שירי מימון
ועוד משהו על עצמכם שחשוב:[או שלא כל כך חשוב
] שנדע: גם אני חורש את השירים של שי גבסו 1626 פעמים ביום

עונה

שם:אילנית גיל:12 אזור מגורים:צפון תמונה [אם רוצים]:
שיר אהוב של שי:"יום ועוד יומיים", "במקומי", "תגידי לי את" זמרים/זמרות/הרכבים אהובים חוץ משי:שירי מימון, הראל סקעת, אבריל לאבין, לינדזי לוהן, וקלי קלארקסון . ועוד משהו על עצמכם שחשוב [או שלא כל כך חשוב ] שנדע:אין

NiTz13

New member
יאייי

גם אני גם אני! שם: ניצן =] גיל: 13 אזור מגורים: נתניה תמונה [אם רוצים]: עזבו, לא כרגעP: שיר אהוב של שי: תגידי לי את [: זמרים/זמרות/הרכבים אהובים חוץ משי: עברי לידררר :]] ועוד משהו על עצמכם שחשוב [או שלא כל כך חשוב ] שנדע: תגידו מה אתם רוצים לדעת

מצטרפת ../images/Emo9.gif

שם: טליה גיל: 18 אזור מגורים: ירושלים תמונה [אם רוצים]: שיר אהוב של שי: "יריות" ו"בחוץ כבר יש סימנים של שקיעה" זמרים/זמרות/הרכבים אהובים חוץ משי: נינט טייב וקרן פלס והראל סקעת ועוד משהו על עצמכם שחשוב [או שלא כל כך חשוב ] שנדע: אני נרקומנית, אלכוהוליסטית, הומלסית וכל מה שמשתמע מזה. סתם אממ, לא משהו מיוחד אני מנגנת ושרה וזהו בערך..

למעלה