שרשור הכרות

axnholic

New member
../images/Emo41.gifשרשור הכרות../images/Emo41.gif

זה די ברור שיש כאן אנשים [למרות המראה של הפורום בזמן האחרון], אז יהיה נחמד עם כולם יציגו את עצמם. אף אחד לא מכריח אתכם להשאר בפורום ולהיות מומחים. אם את עוברים פה מדי פעם, אתם מוזמנים להודיע לנו שאתם כאן. בלי מחוייבויות. אני מבטיח. שם: גיל: מקום מגורים: סדרות שאתם רואים [גם מדי פעם!] בערוץ 3: דרכי תקשורת:

Bleed for Me

New member
עונה

שם:דניאל גיל:17 מקום מגורים:ר"ג סדרות שאתם רואים [גם מדי פעם!] בערוץ 3:טופ מודל,פרוייקט מסלול,האוס,ממש,האלופה (למרות שנגמר),סאמרלנד... דרכי תקשורת:מסנ:[email protected]

axnholic

New member
עונה

שם: שחר. גיל: 18. מקום מגורים: ת"א. סדרות שאתם רואים [גם מדי פעם!] בערוץ 3: כמעט הכל. האוס, פרייז'ר, המשרד [כששודר], מופע שנות השבעים [
], ככה זה בחיים, ה-4400 [כששודר], ברני מק, שפץ ביתך, אלן, מלך השכונה, ד"ר פיל, ריקי לייק, ממש!, מכושפות. את שאר הסדרות כבר ראיתי בעבר ונמאס לי או שהן טלנובלות. דרכי תקשורת: מסרים ומירק.

קפיטו

New member
עונה

שם: חן גיל: 16 מקום מגורים: חולון סדרות שאתם רואים [גם מדי פעם!] בערוץ 3: ממש! (שחזרה אלינו, תודה לאל ולהוט 3), תשוקות, ריקי לייק, מכושפות, מדיי פעם אני נופלת קורבן לטופ מודל הבאה.. דרכי תקשורת: msn [email protected]

ofri92

New member
עונה

שם: ענבל גיל: 16.5 מקום מגורים: אזור חיפה סדרות שאתם רואים [גם מדי פעם!] בערוץ 3: סאמרלנד, מכושפות, האוס, כן מותק, ג'ייק מתקדם, פרוייקט מסלול, האלופה, שנות השבעים, אנג'ל... ועוד הרבה רק שאני לא כל כך נזכרת בהם כרגע... דרכי תקשורת:מסנג'ר: [email protected], איי סי קיו :34996422.

Hermione1382

New member
תשובות :)

שם: עידן גיל: 24 מקום מגורים: פתח תקווה סדרות שאתם רואים [גם מדי פעם!] בערוץ 3: האלופה (כשהיה), As If, Mile High דרכי תקשורת: מסנג'ר: [email protected]

למעלה