שרשור הכרות

סינטטית

New member
../images/Emo41.gifשרשור הכרות../images/Emo41.gif

סתם בשביל שנדע עם מי אנחנו מדברים... את הרוב פה אני לא כלכך מכירה. שם: גיל: מקום מגורים: יצירת קשר (אייסי/מסנג'ר): וכמובן, תמונה! (ותוסיפו
)

סינטטית

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם: אור גיל: קצת יותר מ-17 וקצת פחות מ-18
מקום מגורים: נתניה
יצירת קשר: מסרים, מסנג'ר - [email protected] טוב, אי אפשר להעלות תמונות >< אז פעם אחרת

../images/Emo214.gifאור../images/Emo99.gifאת מושי מושלמת../images/Emo3.gif

וגם שרוטה
שם:הדרו'ש
. גיל:כבר עברתי את 17 וחצי
מקום מגורים:מרכז הארץ יצירת קשר (אייסי/מסנג'ר):יש לי גם פלאפון!אבל אני נותנת רק במסרים
תמונה? המממ. אתם לא באמת רוצים, נכון?

amir haddad

New member
אני:)

שם: איילת יוסף גיל: 16 וחצי מקום מגורים:אילת כן כן איילת מאילת יודעת שזה נשמע מצחיק לכולם ומקורי אבל זאת אני..:) יצירת קשר (אייסי/מסנג'ר):[email protected]> תרגישו חופשי להתחבר.. יש לי תמונה שלי בחתימות כאן.... זה אני ונשיקות עמירוש,שתי תמונות בהפרשי של חצי שנה אבל אותה פוזה נשיקה של עמיר איזה מגניב נכון?.....!

amir haddad

New member
אני לא יפה..... אבל

ברור שזאת אני, נראה לך אני ישים תמונה של מישהי אחרת עם עמיר? אני התחרפן מקינאה חחחחח ותודה:)

helisimslove

New member
חלי.נעים להכיר../images/Emo3.gif

שם:חלי
מקום מגורים: יצירת קשר (אייסי/מסנג'ר): מסנג'ר[email protected] אייסיקיו?אני בקושי משתמשת אז לא תמונה?!! אולי בפעם אחרת

amir haddad

New member
נו מה רק אני שמתי תמונה?

אם אני שמה תמונה שלי כולם חיביים אחרת אני באה לעשות לך בוק אתם עדיין לא מכירים אותי בקטע של מצלמות וחבל עליכם חחח ולמשל יפתי הולך להיות הראשון ,רק בהזדמנות הראשונה שאני יפגוש אותו והוא יצא ממני אם כל כך הרבה תמונות שהוא לא ירצה יותר תמונות בחיים חח אני באמת מכורה לצילום צריך להזהר ממני בדברים האלו..

amir haddad

New member
בבוקים אליכם ימצחיקה

נראה לך אני יצלם ת'עצמי בבוקים? חח איכסססססססס

קבלו סרטון וידיאו שלי במקום תמונה

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1096663 דרך אגב מיום ראשון תהיה פה הפתעה... תשארו פעורי פהההההההההה ואיי אני שמחהההה... טובבבב קיצוררררר ביום ראשון כבר תראו

../images/Emo214.gifיאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif

עכשיו מסתבר שאת לא רק שרוטה בפורומים, אלא גם במציאות
את תותחית!!

קטע מהקליפ הזה הגיע לקליפ ב24

אותו קליפ..של הזמר הזה דניאל זילברשטיין.. חח תודה נשמה.. ואממ כןן ככה אומרים.. טוב אני פגה למה את מצפה שפגה כמוני לא תהיה שרוטה? חחחח.. יש לי איזה משו מסובב.. אבל קודם כל טוב שאני מודעת לזה..

../images/Emo214.gifשחררררררררר!!!!11../images/Emo99.gif

איפה היית?
נעלמת לנו אתמול
היית חסרה המון
משמעותית
נ.ב-אם את שמה תמונה-גמאני שמה!

החבר קפץ לביקור...ושלשום היהלי מבחן

סורי נשמה... שבתי הנה חחחחח.... הנה אני מציפה כמו תמיד.. לא הצבעתי למבוקשים כבר יומיים...לא היה לי זמן..רק שלחתי אס אמ אס..דיייי לא יפהה לאיזה מקום הדרדרנו\עלינו?

למעלה