שרשור המלצות

../images/Emo41.gif שרשור המלצות ../images/Emo152.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo223.gif

כי משעמם לי, והמלצות זה מגניב. <: אז יאללה, תמליצו על שירים/להקות/סרטים/ספרים, כל מה שבא לכם.

Rose131

New member
יאללה,

אז אמליץ על סופר- ניק הורנבי. קראתי עד עכשיו שני ספרים שלו, אחד מהם הוא האהוב עלי- "על הילד" ו"איך להיות טובים". 'על הילד' מומלץ ביותר והוא הספר האהוב עלי כבר כמה שנים טובות. ממש מעולה. 'ארבעה בתים וגעגוע' של אשכול נבו גם ממש ממש ממש מעולה. עשיתי עליו את העבודה שלי בספרות מורחב ולמרות שיש בו כמה פגמים בולטים הוא נורא יפה. סרט- מולאן רוז', כמובן. עליו עשיתי את העבודה שלי בקולנוע[Note to self: להפסיק לעשות עבודות של יחידה על יצירות אהובות]. אחד המדהימים, באמת. כאילו, זה הסרט האהוב עלי מאז כיתה.. מזמן.
אמ, ראיתי אתמול עם חברות אמ.. משהו dirty deeds, אחד המצחיקים והגיבור ממש חמוד. זה סרט תכלס די גרוע, קיטשי, הוליוודי ובנאלי- אבל שוב, הגיבור חמוד. ואני לא שטחית! [חחח זו אותה הסיבה שאני אוהבת את 10 דברים שאני שונאת אצלך..] שיר- teenage dirtbag. שומעת אותו בלופים איזה שלושה ימים, הוא כזה חמוד ונורא כיף לשמוע אותו על פול ווליום. ו.. נו, לאדעת. כל הדברים הרגילים שבחתימה שלי
אה! ואנג'ל! תקשיבו, אנשים, אתם חייבים לראות אנג'ל. אחלה רעיון:)

וואי, אף פעם לא ראיתי מולאן רוז', ../images/Emo223.gif

ועכשיו כשהזכרת את זה ממש בא לי לראות אותו כבר. תודה על ההמלצה.
ומה זה אנג'ל? סדרה? |חושש| הו, וטינאייג' דירטבאג.

Rose131

New member
תראיתראי!

כע, אנג'ל זו סדרה.. הסדרת בת של באפי, והיא פשוט.. וואו.

Rose131

New member
בטלו הכל כפרות,

תראו סוויני טוד!!!!!!!!! וואי, איזה סרטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט
!!!!11 [אני באקסטזה]

זה לא מפגר כמו שזה נשמע ד"א XD

אלן פייג' שחקנית ממש טובה, היא עושה את הסרט כל כך שונה.

אה זה ג'ונו, קראתי על זה. ../images/Emo122.gif ../images/Emo223.gif

את האמת לא כלכך מעניין אותי העלילה של הסרט הזה. כאילו, לא ראיתי אותו אבל גם לא מעניין אותי לראות על כל מה שהיא עוברת וזה. XD

ILoveBerger

New member
אני חולה על ג'ונו!../images/Emo110.gif

ראיתי את הסרט הזה 3 פעמים וקצת! הוא כזה חמוד! באלי טיק טאק |ריר|

G i N g N i T

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

אני כ"כ צריכה לראותות שוב!

GD ROCKS

New member
וואי גונו

ראיתי את זה וזה אחד הסרטים המפגרים כאילו אין שום פואנטה.. יופי היא נכנסת להריון.. מה הלאה? כל הסרט רק זיוני שכל. :/ [אבל מה שכן פסקול מגניב]

../images/Emo13.gif

להקה- Kids in Glass Houses. ועזבו אותי שאני חופרת. הם ממכרים בטירוף והאלבום שלהם מגניב למדי (אני יכולה ל**** למי שרוצה). Fisticuffs שיר גדול, וגם Good Boys Gone Rad (את איזי טייגר וגיב מי וואט איי וונט אתם בטח כבר מכירים). ברטים.
סרט- יעד סופי 3, כל כך! הוא אמור להיות אימה, אבל הוא ממש מצחיק וגם בנוי בצורה מגניבה למדי שתמיד משאירה אתכם במתח, גם כשלא מצפים לזה. ספר- "אל תגלה" של הרלן קובן. ספר מתח מגניב למדי, מומלץ בחום.

Because Of May

New member
KIGH../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif

GMWIW נדבק לי שבועיים לראש XD והרלן קובן: "היער" יותר יפה
ועכשיו אני בדיוק קוראת את "התמימים" שלו

הרלן קובן מעולה! אבל דווקא "אל תגלה"

היה פחות טוב בעיני. אהבתי יותר את דיו חיוור, הנעלמים, ואת סדרת מיירון בוליטר. אני מתכוונת לקרוא את כל הספרים שלו פלוס כל אלה שלא תירגמו :) וקידס אין גלאס האוסז.. אני מכירה את איזי טייגר ולא מוצאת מאיפה להוריד שירים אחרים שלהם. יש מצב את שולחת לי?

למעלה