שרשור המלצות!!

JumpInTheFire

New member
../images/Emo41.gifשרשור המלצות!!../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

פשוט תמליצו על כל דבר שנראה לכם שווה המלצה P: תומר אנחנו יודעים!! נשמע דיסוננט!!!!!

StaffordshirE

New member
רעיון טוב..

אוקיי.. הבי/פאוור מטאל - at vance - flight of the bumblebee אומנם זה קטע גיטרה לא קשה אבל הם עשו אותו פשוט ענק עם עבודת תופים בנוסף.. Extreme - Play With Me איזה סולו אלוהים ישמור, שיר קצת הומואי..אבל הסולו..
sabaton - primo vicrota שיר מלחמות ענקי.. הארד רוק - KISS, אומנם הם מפורסמים אבל אני בטוח שיש פה כמה שלא שמעו אותם או עליהם.. גיטריסטים - JerryC, גיטריסט של אינטרנט בעיקר, מפרסם עבודות שלו באתרים כמו youtube ו google video , אבל הוא באמת טוב ויש לו דברים יפים כמו canon rock ו rock on ישראלי - לא מטאל, אפילו לא קרוב, אבל זמר ענקי שהשפיע המון ושם את המזרחיים על המפה בארץ! זוהר ארגוב
רוק קל, לא מסובך, אקורדים פשוטים, אבל שירים יפים! בית הבובות זהו בינתיים

ש נ י1

New member
הסולו ב Play With Me באמת ענק!

וגם ג'רי סי גיטריסט מצויין. יש לו התר עם מלא יצירות שלו, כדאי לשמוע.

מגניב../images/Emo9.gif:

המלצות לחיים: -אל תלכו לישון לפני 11, זאת ההמלצה העיקרית שלי להיום. -אם אתם רואים את ג'ודי אל תתנו לה לברוח, כמעט השגתי את החתימה ה-4 ממנה אבל היא ברחה (
)
. -שתו מיץ פות. המלצות מוזיקה: -אני רואה שיש פה יותר מדי אנשים שלא אוהבים/מכירים/מכבדים את הלהקה העצומה Sepultura, אז שמעו אותם, אבל לעולם אל תתבלבלו בשירים, שמעו את האלבומים מכאוס איי.די ואחורה -דילמה, להקה מאוד חביבה מישראל שהם גם אנשים נחמדים והבאסיסט הציע לי נישואים 0_O.... -האלבום Power Metal של פנתרה. אני יודע שמחשיבים את החומר שלהם מתקופת הגלאם לאיכסה, אבל באלבום הזה הצטרף אליהם פיל התותח וכבר באלבום הזה ניתן להבחין שהם נהיו טיפה יותר כבדים. המלצות בתחום המיניות: -אל תעשו גבות אם אתם זכרים -לא משנה אם אתם זכרים או נקבות, תאהבו את ג'ודי! -(אם אתם בנים) סרבו להיות הומואים, אבל אל תהססו לנסות להיות לסביות** **זה לא נאמר בשיא הרצינות, אינני הומופוב

NecroSight

New member
הפעם לשם שינוי אני לא אמליץ עליהם

נראה לכם!!!!!! שמעו דיסוננט ימניאקים!!!סתם,בשיא הרצינות,תחשבו על זה,אני שומע אותם כל שבוע לפחות 3 פעמים את כל הדיסק,זה בסך הכול חצי שעה דיסק,זה עובר בלי ששמתם לב..אתם חייבים לשמוע אותם!!גאונים!!! חוץ מזה דקפיטייטד זה בן זונה,סאדוס - טראש חולני,ומרטיר כמובן

Into Eternity

זו פאקינג להקה תותחית, במיוחד הדיסקים הראשונים שלהם, אבל גם הדיסק האחרון שעשו עליו סיקור במטאל-ליסט

אוקיי ../images/Emo13.gif

Opeth - הכל. התחילו כלהקת בלאק מטאל, מהאלבום השלישי והלאה הם נהיו דת' מטאל עם נגיעות פרוג מטאל ורוק, ובאלבום האחרון טיפה נגיעות מזרחיות. אלבום אחד שלהם הוא על טהרת הפרוג רוק [Damnation]. Orphaned Land - ב1993-4 היו דום מטאל עם נגיעות אוריאנטליות, התפרקו, ב2004 חזרו עם האלבום מבול - לדעתי אלבום המטאל הכי טוב שאי פעם יצא בארץ. כדאי לנסות.

שלומי, לידיעתך...

גם ראסט אין פיס יצא בארץ
וכך גם כל אלבום אחר של מגהדת' שהוא לא סינגל או משהו

סבבה... תגיד את זה...

אני יודע שאני אשמור את התגובה הזאת שלך שיהיה לי אליה קישור ישיר

למעלה