שרשור העגן

../images/Emo41.gif שרשור העגן ../images/Emo41.gif

איזה עגן יש לכם? ובכן לי יש בעיה נוראית עם העגן... העגן שלי אומנם זורם עם הסוס אבל יתר על המידה.
בואו נעשה מילון עגנים... דווקא נישמע נחמד... לא?

חח.. פיצ.. הברזת משיעור לשון?

עגן? חח.. טוב לי בעקרון אין בעיה עם האגן.. לפעמים כשאני מזדקפת הוא טיפה יוצא לי החוצה אבל אם אני מרוכזת אז אני מצליחה לשמור אותו בפנים...

צדק8

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

מממ.. אני לא יושבת מספיק על התחת ואז האגן שלי לא זז כל כך טוב עם הסוס אז אני קופצת לו על הגב
זה חרא אבל זה ישתפר..מתישהו..

תישעני טיפה אחורה זה יעזור..

ותשבי כזה כבד.. יענו כמו על כורסא... ככה ואז זה ישתפר...

צדק8

New member
טחח..

כן אני יודעת, נעם תמיד אומר לי את זה.. אני עובדת על זה...

צדק8

New member
אה

ונעם כל הזמן אומר שאני יושבת ככה
ובגלל זה האגן שלי זז איכסה...

אסף 1989

New member
הפיתרון הטוב ביותר

ליצירת תנועת אגן טובה הוא לעשות קאנטר בלי ארכובות אבל עם אוכף, ואני אומר את זה מנסיון לי בהתחלה גם לא הייתה ישיבה טובה בקאנטר עד שהתחלתי לעשות קאנטר בלי ארכובות מאז, בכל רכיבה אני עושה קטע של קאנטר בלי ארכובות, זה משפר את יציבות הגב, את הישיבה ה"כבדה" בתוך האוכף ואת השיווי משקל כמובן.

ברוב הקאנטר אני מעיפה את הארכובות..

אני אני לא מצליחה למצוא את עצמי איתן.... לי יש אגן שהולך עם התנועה, כל הדרך על האוכף... לרוב: יותר מידי. וזה נורא מעצבן כי ברגע שאני משקיטה את האגן, אין לי "דרך" לדרבן... ואני ממש מרגישה כאליו אין לי איך לדרבן חוץ מהאגן...
אז מה אם הזברתי בגן מכמה שיעורים! היה מזה אחלה עם כל החברה...! ללקק סוכריות...!!!

אז את צריכה לשלוט באגן!

אסור לך לתת לו יותר מידי ל"הסתובב" חופשי. תנסי כמה שיותר להחזיק עם הרגלים ואז האגן כבר לא יזוז לך. זה לפחות מה שאני עושה! או שכמו שאסף אמר...תעשי הרבה קנטר בלי ארכובות!

animals lover

New member
הישיבה שלי מבחינת האגן../images/Emo107.gif

דווקא טובה מאוד! אני זורמת עם הסוס במידה והכל...זקופה.... יש לי יותר בעיות עם הרגליים ולא עם האגן....

מממממ

הישיבה שלי טובה מבחינת העגן הקטע המעצבן שלי זה הגב.. אני לא תמיד זקופה.. אני יודעת שאני צריכה לחשוב על זה אבל אומרים לי לחשוב על יותר מידי דברים...
המדריך שלי כל הזמן מעיר לי על זה..

בעע מרובע../images/Emo132.gif

יש לי עגן מוושללם
חחח, איזו שאלה פיצ.. חחחח! פפפ.. מילון עגנים- עגן מגעיפיכס- עגן שרואים את התנועה שלו, דוחפת את הסוס. עגן נחמט^^- עגן שהתנועה שהוא עושה בולטת מעט, וטיפה מפריעה לסוס. עגן משתפר- עגן שהרכוב מרגיש את התנועה שהוא הסוס אך זה לא בולט כל כך. עגן מושלם- עגן שהרוכב לא מרגיש את התנועה, ושלא מפריע לסוס, ולא בולט. חחחח... לי יש את הקריטריון האחרון! בעע.. טטטטחחחחח.. אממ.. אני לא אומרת את זה מתוך השווצה, אבל לא מעירים לי ואומרים לי שהוא אחלה.

בעעעע...:)

כשהתחלתי לרכב הייתי יושבת נורא!
הייתה לי מן גיבנת כזאת... היום, הישיבה שלי ממש השתפרה
ואני שמחה.. השיפור של הישיבה עזר לי לא רק בקאנטר אלא גם בעוד הרבהההה דברים..:)

למעלה