שרשור העלת תמונות לריטוש חוזר! 3

Nienna17

New member
../images/Emo41.gif שרשור העלת תמונות לריטוש חוזר! 3 ../images/Emo41.gif

שוב, יש ירידה בפעילות הפורום. חבל. אני לצערי, יש לי עיסוקים פה ושם אז אני לא יכולה להתחייב ולהעיר את הפורום 24/7, אבל גם יש הרבה שעזבו. אז לא נורא, נקווה שיהיה טוב יותר
. בכל מקרה, שוטטתי הרבה ב-DA, בפורומי ברחבי האינטרנט (וגן בקומונה הישנה!) ומצאתי מספר תמונות שמי שמעריך איכות תמונות וזקוק לזה יאהב! אתם מוזמנים להעלות תמונות גם שאתם חושבים שאיכותיות מספיק בשביל ריטוש - שוב, תמונות שבאמת לא עונות על ההגדרה של הדרישה המינימלית לריטוש, יימחקו. אנחנו רוצים לשמור את השרשור הזה כמה שיותר רלוונטי
. אתם גם מוזמנים לרטש ולהראות את העבודות שלכם לתמונות שהועלו, אך שמרו על סדר ושרשרו כמו שצריך.

Nienna17

New member
../images/Emo126.gif תמונה לריטוש 2

איבדתי את הקישור שבו הצלם העלה את התמונה שלו לריטוש, אבל זה השם שלו: Gregory Storm. תמונה טובה, מפוקסת, זוהרת. מצויינת לריטוש בקיצור
.

mobl

New member
איך עשית את זה?

זה נראה הכי טוב שראיתי עד היום מכ הנסיונות פה...

mobl

New member
בכללי

מכל התמונות שראיתי כאן ובכללי יצא ממש יפה... אולי תסבירי לי כי אני ניסיתי לעשות לפי המדריך שיש בפורום... ויצא ככה ככה

אההההה תודה רבה

קשה להסביר בדיוק, כי זו באמת שאלה של נסיון ויצירתיות. בגדול- מחקתי את הפגמים בעור קודם כל (העבודה העיקרית בריטוש הזה), אח"כ הבהרתי את התמונה ושיחקתי עם הצבעים ובסוף הדגשתי והתמקדתי בפרטים הקטנים (עיניים, שפתיים וכו'). אני יודעת שזו לא תשובה מספקת, אבל גם את רומא לא בנו ביום אחד.. גם אני התחלתי מכל מיני נסיונות ועם הרבה תיסכולים, אבל אם ממש רוצים אז מתפתחים. יש גם המון אתרים טובים ללימוד ראשוני ברשת. בהצלחה (-:

Nienna17

New member
גם נכנעתי לשיעמום

סתם, אני עובדת על חידוש תיק העבודות שלי
. זה ריטוש עם שיטה חדשה שלמדתי, ובעזרת ה- WACOM TABLET החדש שיש לי . אולי כשיהיה לי זמן אני אעבוד על איזה מדריכון שיסביר את השיטה.

דיי מאכזב, את יכולה יותר ../images/Emo4.gif

את מסוגלת להרבה יותר. 1. השפתיים לא נראות כלל קשורות לפנים/עור הפנים, כי החלקת את העור יותר מדי מה שגרם לתחושה שמדובר כאן בסך הכל בבלון שמודבקים עליו איברים. אני מציעה בד"כ לא לעבוד יותר מדי על החלקים שמסביב לשפתיים כדי לא לגרום לניתוק בין השפתיים והפנים. 2. מתחת לעיניים לא השארת את המקום לקמטוטים הקטניים והטבעיים שקיימים אצל כולנו, קפלי עור. זאת טעות שהייתי מצפה אצל מתחילים... 3. אין ממש הפרדה בין האף ללחי... לא ממש יודעת איך להסביר, אבל צידי האף צריכים להיות קצת יותר כהים מהלחי כי הם על "גובה", נוצר עליהם צל. 4. לא אהבתי את הגוון הכללי, לדעתי הוא נוקשה מדי וחלקים מסויימים יצאו כהים מדי (כמו השפה העליונה, לדעתי השפתון החום יצא מן האופנה). אישית הייתי עובדת על חיזוק הצבעים מאשר דיכוי הצבעים. וזהו.. הכל כמובן מכוונה טובה
את יודעת שגם אני עשיתי לא מעט עבודות טעונות שיפור למרות שגם לי יש נסיון של הרבה זמן. ד"א, מה זה WACON TABLET?

Nienna17

New member
חמודה,, תודה ../images/Emo13.gif

1. השפתיים היו בעייתיות, תוקנו כבר. העלתי את התמונה של האחרי ישר אחרי שסיימתי, וכמו שאני תמיד- אני ממשיכה גם אחרי. השפתיים הן עדיין בעייתיות, בעיקר מבחינת הצורה שלהן, ואני לא אחת שאוהבת להתעסק עם פורפורציות בפנים. השפתון הוא לא חום, אולי במבט מרחוק הוא קצת דומה, אבל זה פשוט צבע יותר SATURATED. אני באמת בקשיים עם השפתיים האלה מודה, ואני פונה בכלל לצע יותר בהיר. 2. צודקת, גם את זה עשיתי אחרי
. אף על פי שהמטרה לא הייתה לגרום לה להיראות "אמיתית". אל תשכחי שתיק עבודות אמור להראות מה את מסוגלת לעשות, וזה לרוב מה שאנשים רוצים. את רוצה ריטוש שעונה על קטגוריית הטבעי? לכי תעשי עבודות בשביל אנשים באמת דורשים את זה ככה ואז תשתמשי בהם לתיק העבודות. אבל בכל זאת, מסכימה איתך - העניין הזה כבר תוקן רק אחרי ששמתי לב לזה. 3.נכון, גם לזה שמתי לב אחרי
. 4. פה, זה בר עניין של טעם ואיזון של הגוונים. כשיש צל, צריך לשמר אותו. כשיש אור צריך לשמר אותו גם. צריך שהכל יהיה מאוזן. איפהנ שנופל צל, מחזקים/משמרים / מאזנים אותו ולא להפך. WACOM TABLET זה לוח גרפי, עוזר פלאים לתהליך הריטוש
תודה מותק, תמיד טוב לשמוע ממך כאן
.

Nienna17

New member
וזאת העבודה הגמורה.. מבחינתי לפחות ../images/Emo13.gif

זה פחות או יותר היה הכיוון ההתחלתי שלי.

Nienna17

New member
שימוש מוגזם מידי בבלור

טשטשת המון פרטים בתמונה, ורואים שהיא "מזוייפת". הייתי מוותרת בכלל על הכיוון, כי למען האמת התמונה המקורית הרבה יותר טובה מאשר המרוטשת.

Nienna17

New member
../images/Emo41.gif תמונה לריטוש 3.1

תמונה של צלם, לא חושבת שהוא נותן את הרשות להשתמש בה במקומות אחרים, אבל היא בכל זאת טובה להתאמנות
. צלם: Calvin Hollywood המשתמש שלו ב- Deviant Art http://calvinhollywood.deviantart.com/

Nienna17

New member
../images/Emo126.gif תמונה לריטוש 3.2

שום מאותו צלם: http://calvinhollywood.deviantart.com/ אם תעיינו בגלריה שלו, תמצאו שם את התמונות שהעלתי ואת הריטושים שהוא עשה להן. הוא מעלה קבצי PSD כדי שתראו את תהליך העבודה שלו, שהוא דרך אגב, די מוזר. וגם בתור מרטש,הוא לא כזה משהו
.

למעלה