שרשור העצבים השבועי

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif שרשור העצבים השבועי ../images/Emo41.gif

מזמן לא היה לנו כזה
מתי ואיך לאחרונה מישהו/י מהמין השני עצבן אתכם
מתי ואיך לאחרונה ביאסתם מישהו מהמין השני
וכדי לסיים בנימה אופטימית - למה אתם מחכים שבוע הבא?

comet9

New member
אממ... אני תמיד עצבני על בנות

המין השני.. מתי ביאסתי? שעניתי למישהי שסיננתי הרבה זמן ופשוט אמרתי לה שאני לא מעוניין שתתקשר אליי יותר. השבוע אני מחכה ליום ההולדת שלי שיחול יום רביעי.

Paranoid Eyes

New member
פפ

"שומעת, נראה לי שסיננתי אותך מספיק.. והיית צריכה להבין כבר.. שאני לא רוצה שתתקשרי אליי יותר"
זה היה ככה?

comet9

New member
לא...

זה היה "הסינון לא היה רמז מספיק עבה?" היא ניתקה והבינה את הרמז

comet9

New member
רגע רגעע..

לפני שאתם מעמידים אותי למשפט חברים פה. לצורך גילוי נאות. היא התחילה לעבוד במוקד מכירה של ניתוחי קיצור קיבה ובבולשיט של הקורס היא למדה שאנשים שמנים הם אנשים חולים אז בגלל שאני בחור לא קטן, העליב אותי נורא התיאוריה שלה שהיא נמשכת אליי אבל אנשים שמנים הם אנשים חולים. אי לכך ובהתאם לזאת. הוחלט לסנן אותה קיבינימט

comet9

New member
כנראה לא קראת את התקנון כראוי

ירדת לרמה האישית וזה לא מתקבל פה. אתה רוצה לקלל אותי? שלח מסר.

L y c a n

New member
לתקן אותך:

לא קיללתי אותך, ובטח אין לי שום מניע וסיבה להשתלח בך בפרטי.. אני הבעתי התנגדות לדרך שלך, ולמה שעשית. אם שמת לב לא היו שם מילים בגוף שני, אלא בגוף שלישי. פשוט דעתי על התנהגותך די חריפה, זה הכל.. וואלה חושב שעשית מעשה חזירי.. אני חייב להסכים איתך?

pain is MY love

New member
עכשיו אני באמת עצבנית!!!

הרגעים אלו ממש מישהו מהמין השני מעצבן אותי. מישהו שאני יוצאת איתו מסנן אותי כבר מהצהריים וזה ממש לא מתאים לו אני משתגעת מזה!!!! קצת יורת למטה כתבתי איך ביאסתי מישהו השבוע.. יותר נכון איך ניפנפתי מישהו באכזריות... (ומי שלא מבין למה יש שלושה בחורים שונים ששזורים בסיפור הזה חייב להבין שאני עדיין לא מחוייבת לאף אחד... אז מותר לי לבחון אופציות
) שבוע הבא?.. האמת אני לא מחכה לשום דבראולי רק לשבוע של שקט כי המפקדת שלי בחופש וזה אומר שכונה!!!

האאא

מתי ואיך לאחרונה מישהו/י מהמין השני עצבן אתכם?? חבר שלי שבוע שעבר ואין לי כוח לפרט למה... מתי ואיך לאחרונה ביאסתם מישהו מהמין השני ?? כמה בחורים בחתונה כי הייתי עם החבר

אוווה...אני התעצבנתי השבוע

יצאתי עם מישהי שחבר שלי רצה (לאחר אישור שלו כמובן) והיא לחצה עליי ממש שאני אדבר איתו וגם היא הייתה חברה טובה שלו פשוט ממש רצינו להיות ביחד. בערב שסופסוף יכלנו להיות ביחד היה ממש טוב ומטורף וכל הלילה. ואז ביום שאחרי היא אומרת שלא מסתדר לה. אז כן, התעצבנתי...

חןשסק

New member
מישהו מהמין השני?

המממ יש עובד אחד אצלינו במשרד שממש מתנכל אליי... כל הזמן עושה דברים שאפילו לא בא לי לפרט... צורח ומשתגע... אז אותו אני הכי שונאת
מהמין השני? היו בבוקר
היום בצהריים שמישהו התקשר אליי ורצה שניפגש ואמרתי לו שאין מצב.. אני מחכה לשיעור פסיכו' הראשון שלי שיהיה ביום חמישי!

למעלה