שרשור הפרק היומי-יום ראשון

../images/Emo41.gifשרשור הפרק היומי-יום ראשון../images/Emo41.gif

עוד שבוע מתחיל, עוד חמישה פרקים לפנינו..
צפייה מהנה
[ושלא נפספס יותר מדיי פרקים השבוע
..]

nasti האחת

New member
עאעאעא נגמר הפרק!

מזה הסוף הדפוק הזה? אבל אני זוכרת שזה היה בטי המכוערת הוא יכעס עליה ואז ירצה חפטר ואז יראה למה היא איחרה ולא יפטר אותה XD אותו דבר היה בבטי המכוערת

m a r i n i

New member
איזה פרק היה=]]

היה פרק נחמדד :) ווסוווף דפוק מידי חהחהחהחה אהבתי תקטע שאבא של קטי אומר לחבר שלו איזה יפיפיה וההוא רואה אותו ויוצאות לו העינים... יפיפיה עללקק חה חה חה חה ואיזה אמא יש לה הכלל לספר לאבא חחח.. וכל שניה משווה תחלומות שלהה... איזה חמור הרומן הזה כל יום עם מישיה אחרת .. והויקה ישר חחחח... ומיסכןן היה צריך לאכול תמקרוני שלה חהחהחהחהחה וגם היה קורע עם הקטע של הציונים עם קירה ואנדרי חהחההחה חמש פלוסס
ואיזה שיכור אבא של קטטטי חחח.. ויווווווווו איזה חמוד קוליה חבר של קטי כפרה עליי.. חבר נאמןן.. ואיזה כיףף הוא יעבוד בחברה הזאתתת גםםם.. וקטי בסוף תהיי הנשיא....
סורי שאני מספרת חהחהחהחהחה ללללללללללללללילההההההה טאאפפפפ לכולםםםםםם
ווואיי איזה קורר בררררררררררר..

../images/Emo214.gif../images/Emo58.gifמעליי../images/Emo11.gif

בבקשה שימי לב לזה להבא, יש אנשים שממש לא רוצים לקרוא את זה[הרסת לי
]
שמת סוכריה!גנבת לי אחת!
*אנחנו עוד נדבר על זה..
*

אנוש14

New member
../images/Emo3.gif

ממש תודה לך!!.. למה אני לא ידעתי שהיא תיהיה נשיאה ועכשיו אני יודעת

../images/Emo214.gif"משוש חיי"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נקראתי כשאנדריי אמר את זה
וואלה, אפילו על הסלנג לא מוותרים
היה פרק ממש חמודפקא!

m a r i n i

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

כפרה עלייך
אני אגנוב עוד כמה ...
חהחהחהחהחהחה

../images/Emo214.gifחכי חכי...../images/Emo46.gif

אנחנו עוד נתחשבן על זה פעם. [שמת לב שלא פתחת כבר המונמון זמן שרשור "פרק יומי" למשל?
]

../images/Emo214.gifהפסיקי!

לגנוב לי סוכריותתתתתתתתתת
תעשי מה שאת רוצה, אבל רק לא ה
שליייייייייייייי

m a r i n i

New member
מפסיקה !!

חחח אני רואה שיש קשר חזק בינך לבין הסוכרית חחח "..אהבה שלא תיגמר לעולם.." טובב לא נפריד ביניכםםםם הדרר+סוכריותת = אהבה ל נ צ ח חה חה חה חה

m a r i n i

New member
ואל שכחיי..

תוסיפי כבר אלבום.. יש לי מלא תמונות להוסיף.. מקווה שתוסיפי בזמן הקרוב ושיהי לך זמןן :) טאפפ עפתי מפה חיחיחי לילה מושלם לכולם וחלומות מתוקים...מחר יום חדש ופרק חדש..
אוהבתתת את כולםםם

../images/Emo214.gif../images/Emo51.gif*סוגדת*../images/Emo9.gif

יש בעיות עם האלבומים, לא אמרתי עדיין?
הייתי בטוחה שכתבתי...
בכלופן, יש בעיות והם בטיפול טכני, אני מקווה שיסתדר בהקדם
... לילה טוב

white angels

New member
פרק נחמד..

חח ויקה קרעהה אותי..בהתחלה שהיא ניסתה לעבוד על "הביסנס פלן" ולא הלך לה..חח ואז הוא מתקן לה את השגיאת כתיב חחחחח
ואיך הוא כזה מנסה לפתות אותה בכל שנייה ובסוף הצליח
ואז בבוקר שהם קמים והיא כזה קופצת לגהץ את הבגדים ואוכלת באותו הזמן את המקרוני חחח זה היה טוב!
וקולייה החמוד הזה שעזר לקטי ושם לה תמונות במחשב של ויקה חחח..איך היא כל תמונה מוחקת
ואלה היו הקטעים הקורעים..והקטע עם אבא שלי קטי והחבר שלו שהשתכרו והוא כזה נופל מהיופי של קטי
גם היה נחמד.. ובסוף אנדריי מפטר את שתיהן
חח בסוף שתיהן ילכו לחפש עבודה ביחד חחחח
אבל אני כבר יודעת מה יהיה וזה לא יקרה
סה"כ פרק נחמד..מקווה לפרקים מעניינים יותר

אנוש14

New member
קטי

כן זה היה פרק מעניין.. ואני רק מקווה שקטיתיהי נשיאה אחרי כל מה שהיא עברה כי זה מגיע לה...

m a r i n i

New member
../images/Emo58.gif למי שלא בא לו שלא יסתכל חח

היא תהיי נשיאה למשך חצי שנה יענו כי הם עשו חוזה בשביל שהיא תציל תחברה מהתמוטטות..והיא כבר לא רצתה לעזור כי אנדריי פגע בה מאוד ושבר אותה מבפנים..קיצ' הרס תחיים.. ואז מתי שהזמן של החוזה יגמר היא תירצה לעזוב כי היא כבר לא חייבת כלום..ואז הכל יהי טובב:)

למעלה