שרשור הפרק השבועי - 1X02

קרלוצה

New member
קלטתם?!?../images/Emo46.gif

הפרק היום מתחיל רק ב 1:05, זה מה שחסר שיתחילו להזיז את התוכנית לאיזה שעה שבא להם

dress n glasses

New member
לא דברנו על זה?

מוזר לי שאת מופתעת כהוגן כי לדעתי שוחחנו והתרעמנו על זה כבר. אני על כל פנים ידעתי ואם לא שיתפתי, לוקחת על עצמי את האשמה. אם זה מעודד אותך אז בשבוע הבא לפי העיתון הפרק יתחיל ב1:00...שיפור משמעותי...

קרלוצה

New member
בהחלט שיפור "משמעותי"../images/Emo6.gif

ולא לא דיברנו על השעה 1:05, אני זוכרת שהייתה עצבנות שזה ב 00:05 אבל שיהיה, גם ככה זה אותו דבר....

קרלוצה

New member
../images/Emo41.gifפרק 1X02 - "זה מתחיל"../images/Emo41.gif

מצחיק אותי קצת התרגום בעיברית לשם הפרק אבל שיהיה
היה פרק מקסים, פתאום אני מעמיקה בפרטים מה שלא עשיתי בפעם הראשונה שראיתי את הפרקים כי רק לקראת סוף העונה התחלתי להתעמק בסדרה עוד יותר
אהבתי את כל ה"ריבים" של סיד ווהן בעיקר בקטע שהוא הראה לה את המפה אחרי שהיא שירטטה לו ציור קטן ואת השוק שהיא הייתה בו
אחד המבצעים שהכי אהבתי היה הקטע שהיא בלונדינית בתור משרתת, היא החליפה תחפושות שלוש פעמים והקטע עם הדיסקים היה ענק, אין עליה פשוט גדולה.... פרק מדהים....

Moreiro

New member
../images/Emo41.gif שרשור הפרק השבועי - 1X02 ../images/Emo41.gif

באיחור של יום עקב מחסור בזמן ומבחן בספרות, הרי לפניכם התקציר של הפרק השני - "זה מתחיל". עמכם הסליחה
1X02 - זה מתחיל
(מבוסס על התקציר של הרשות השנייה) סידני מתחילה לפעול כסוכנת כפולה של הCIA, לאחר שקיבלה תדרוך על איך לשלוח לCIA את פרטי המשימה מווהן. היא נשלחת מטעם SD-6 להביא מסמכים סודיים שנציג סודני מנסה לקנות משני רוסים, ומן המסמכים מסתבר שיש בארה"ב פצצה גרעינית חבויה בלוס אנג'לס. סידני נשלחת למקום, מאתרת את הפצצה ומנטרלת אותה, אך כיוון שבשביל הנטרול היא פנתה לSD-6 ולא לCIA, SD-6 מעבירים את הפצצה לקהיר ו-ווהן מועבר מתפקיד המפעיל של סידני. הפצצה מגיעה לאדם ששמו ענין חסאן. סידני מכירה את חסאן, ומגיעה לקהיר מטעם הCIA כדי לאתר את הפצצה ולפרק אותה. כשהיא מגיעה ללבת הפצצה מסתבר שמישהו איתר אותה.
מצורפת תמונה מהפרק.
אתם מוזמנים לשרשר לכאן תגובות/שאלות/דברים אחרים כלשהם על הפרק.
נא לסמן ספוילרים בהתאם לתוכן ההודעה.

למעלה