שרשור הפרק השבועי - 1X03

Moreiro

New member
../images/Emo41.gif שרשור הפרק השבועי - 1X03 ../images/Emo41.gif

"מאבק שקול" - תקציר הפרק:
(מבוסס על התקציר של הרשות השנייה) SD6 עולים על קוד של ממציא גאון מסוף המאה ה - 15 ושמו מיילו רמבלדי. הם מבינים שמדובר באמצאה גאונית ושרמבלדי הוא בעצם נביא ומגלים בה עניין רב, אבל החצי השני של הקוד נמצא בידי סגן הקנצלר הספרדי. סידני נשלחת לגנוב את החצי השני, אבל במקביל נשלחת גם סוכנת של ארגון מחתרת רוסי (קיי-דיירקטורט) שמעוניין אף הוא להניח את ידיו על הקוד. סידני משיגה את הקופסה בה נמצא הקוד, אך המפתח נמצא אצל הסוכנת הרוסייה, אנה אספינוזה. בינתיים, ווהן מוחזר לתפקיד המפעיל של סידני, לאחר שהיא לא מרוצה מהמפעיל החדש. בנוסף סידני מנשקת את וויל, והוא ממשיך לחקור את מותו של דני ומגלה שכל מצלמות התנועה באזור של הבית של דני לא פעלו בליל הרצח. בהסדר בין שני הארגונים, הם קובעים שסידני ואנה ייפגשו באצטדיון ובו צלפים משני הארגונים. סידני מביאה את הקופסא ואנה פותחת אותה, הן רואות מה יש בפנים.
מצורפת תמונה מהפרק
נא לשרשר לכאן תגובות/שאלות/תמונות/דברים אחרים הקשורים בפרק הנ"ל.
נא לסמן ספוילרים בהתאם לתוכן ההודעה.

עדין לא ראיתי את הפרק...

אני מחכה שיסיים להוריד... שוב שכחתי להקליט אתמול(אני יגיב אחרי שאני יראה את הפרק..) כי חזרתי מהטיול אתמול מתה מעייפות... אבל היה כיף!! ביום השלישי היה הסתננות של מחבלים ממצרים אז פינו אותנו (מהרי אילת) לאילת! והינו כל היום בחוף... והיתה שם מסיבה מהמסעדה שעל החוף.. אז הינו יום שלם במסיבה על החוף! היה כזה סבבה.. ובלילה לפני ירד עלינו פול גשם (בהרי אילת... מדבר כזה...) אבל היה גם רע בטיול..
ילד משבט הדר ברעננה נהרג ז"ל
אני מקווה שלא תכאסו שקצת סיפרתי לכם על הטיול שהייתי בו...
וזהו!

קרלוצה

New member
אחלה פרק../images/Emo13.gif

היה מצחיק הקטע שסיד הסבירה למרצה שלה במכללה למה היא לא הגישה את העבודה בזמן, וברקע רואים אותה נלחמת ועם הכדור הזה, ובקטע שהיא אמרה לו שהייתה לה הפסקת חשמל...חההה
הקטע שהיא ירתה על התיק של אנה כדי שרק התיק ייפול היה ענק, איזה תותחית...אני כבר זוכרת את הפרק הבא, פרק טוב!!!

למעלה