שרשור הפרק השבועי - 1X05

קרלוצה

New member
../images/Emo41.gifאליאס - פרק 1X05../images/Emo41.gif

דבר ראשון הכי טוב בשעה הזאת 1:00 זה שאין פרסומות בכלל באמצא הסדרה, יש רק בהתחלה לפני שמתחילה התוכנית ואז שקט כל הסדרה
היה פרק יפה!!! הקטע האחרון של הפיצוץ חזק ביותר ונוראי בשביל סיד
אהבתי את הקטע של ההחלפה של שילר ואח"כ את הקטע שהיא נכנסה לדבר איתו כדי שיגיד לה איפה המפעל ואת ג'ק אומר להוא שהוא חייב להכאיב לו כדי שיהיו בטוחה שהוא שילר ה"אמיתי", שחקן מדהים הג'ק הזה!!!! לגבי וויל, אני לא אוהבת אותו לדעתי הוא יותר מידי קרציה וצריך להניח לדברים, יופי אתה אוהב את סיד מאוהב בה, אבל למה להמשיך להראות שאתה גבר ובלש גשש כדי להוכיח לה דברים לגבי מותו של דני??
אני לא אוהבת סוג אופי כזה, מעצבן!!! אהבתי גם ת'קטע של ווהן וסיד כשהיא הייתה מופתעה שרעיון ההחלפה היה שלו חחחח.... פרק

inbal145

New member
פרק מאוווד יפה!

אהבתי את הקטע שהתחיל בפרק הקודם על פטל... בקשר לוויל-גם אני תמיד חשבתי שהוא קרציה שדוחף ת'אף שלו לעניינים שלא שלו ורק כשראיתי את הפרקים האחרונים של הסדרה עם כל מה שקרה לו אחרי שהוא גילה על סידני וג'ק... התחלתי לרחם עליו! אז עכשיו אני שוב קצת מעוצבנת ממנו אבל צריך לזכור שהוא מנסה לעזור למרות שהוא לא יודע מה ההשלכות של מה שהוא עושה. ועוד דבר אחד-הקטע עם הפיצוץ שהרג את הסוכנים של הסי איי איי היה ממש עצוב

קרלוצה

New member
נכון......

גם אני כל פעם נזכרת בפרקים האחרונים אבל כשאני רואה שוב פעם את הפרקים האלה אני נזכרת למה לא תמיד לא אהבתי אותו.....גם בפרק הראשון כשסיד הודיעה לו שהיא התארסה עם דני והפרצוף שהוא עשה עיצבן אותי כי הוא היה צריך לתמוך קצת יותר
וצודקת בפרקים האחרונים גם אני ריחמתי עליו ובאמת לא רציתי שהוא ימות וטוב שלא אבל עדיין....

Moreiro

New member
../images/Emo41.gif שרשור הפרק השבועי - 1X05 ../images/Emo41.gif

תקציר הפרק - "רוח תאומה":
דיקסון מצליח להוציא את הפצצה מגופו של פטל, בזמן שסידני נוהגת והם בורחים מז'קנו. סידני ודיקסון נוסעים להביא אדם ושמו שילר שייתן לסלואן קוד לכניסה למפעל שמייצר אבטיפוס של משאף נגד לוחמה ביולוגית, וסידני מבצעת חילוף של שילר בסוכן CIA. סלואן כמעט חושף אותו ואת סידני, אך שילר האמיתי, ג'ק וסידני מצליחים למנוע זאת. בינתיים קיית ג'ונס יוצרת קשר עם וויל, אך הוא מגלה פרט לא הגיוני אצלה, שמעיד על כך שהיא היתה אמורה למות בשנת 1973. סידני ודיקסון נשלחים למפעל בדנוויילר שבגרמניה. תפקידם לקחת את האבטיפוס ולפוצץ את המפעל. משימת הנגד של סידני היא להעביר את האבטיפוס לאנשי CIA שיחדרו למפעל באותו זמן ולנטרל את הפצצה, אבל דיקסון הביא אתו נפץ נוסף למקרה חירום, ומפוצץ את המפעל על אנשי הסי-אי-איי שבתוכו.
שרשרו לכאן בקשות, שאלות ותגובות הקשורות לפרק.
נא לסמן ספוילרים בהתאם לתוכן ההודעה.
מצורפת תמונה מהפרק.

אני ממש אהבתי את הפרק!! כרגיל...

זה פעם ראשונה שראיתי אותו.. זה עוד אחד מהפרקים שפיספסתי... וזה כזה כיף פתאום להבין דברים מהעונה הראשונה יותר טוב. ובדיוק מה קרה... גם אני ממש אהבתי את הקטע שגלתה שזה רעיון של ווהן... עם החילוף... אבל אני אוהבת כל קטע עם ווהן... אז זה לא דוגמא... סידני הזאת כל כך חמודה!! וזה היה כזה עצוב בסוף עם הפיצוץ.. אני רק רוצה לציין משהו. שאני קולטת כל פעם מחדש כשאני רואה עוד פרק בסידרה הזאת... היא כל כך טובה!! (ביחס לסדרות אחרות וגם בלי יחס...) זאת לא סתם עוד סדרה עם מבנה קבוע ועריכה רגילה.. מושקעת כאן הרבה יותר מחשבה מבסדרות אחרות.. וזה כל כך טוב!! אני ממש אוהבת את זה!! ובכלל הסיפורים טובים. והשחקנים מצויינים!! הסדרה הזאת גורמת לי להעריך הרבה פחות סדרות אחרות שאני רואה.... אני מכורת מכושפות בטרוף.. והסידרה הזאת מזה הורידה לי את ההתמכרות.. אני מזה קוטת שמכושפות כל כך לא ברמה של זהות בדויה... (שלא תבינו אותי לא נכון.. אני עדין אוהבת מכושפות. אבל פחות..)

למעלה