שרשור הפרק השבועי - 1x07

Moreiro

New member
../images/Emo41.gif שרשור הפרק השבועי - 1x07../images/Emo41.gif

פרק 7 - עיוורון צבעים - תקציר הפרק
סידני מגלה שאיש הקשר שלה בבית החולים לחולי נפש נרצח, ונתפסת על ידי אחד מהרופאים שהוא בעצם סוכן של קיי-דיירקטורט. הוא דורש לדעת אם היא כבר הצליחה לחלץ משפרד את המידע, והיא אומרת שעדיין לא אך שהיא תגלה זאת, בתמורה לחייה. סידני מגלה לשפרד שהוא תוכנת להרוג ולכן הוא רואה הכל בשחור-לבן, וההבזקים שיש לו על מה שהוא עשה, הם בעצם אמת. לבסוף הוא מאמין לה וביחד הם בורחים מבית החולים לבית בטוח של הCIA, שם הוא מגלה לה שבאחד ממעשי הרצח שלו, הוא זה שהרג את דני, על פי פקודה של מקולו, סוכן SD6. סידני משחררת את שפרד ומספרת לSD6 ולCIA שהוא התאבד בדרך. בסוף הפרק היא מקבלת ממנו גלויה עם ציור שהוא צייר, בצבעים המתאימים (הרי לפני כן הוא ראה הכל בשחור-לבן). ווהן יוצר קשר עם ג'ק, מגלה כי ג'ק יודע שהוא שלף את התיק שלו, ומספר לו שסידני חושדת שהוא למעשה סוכן KGB. סלואן מודיע למרשל שהדליפה שהוא גילה היתה רק בדיקה של מחלקת הבטחון. וויל לא בטוח שהוא רוצה להמשיך עם הכתבה על רצח דני מחשש לערעור היחסים עם סידני, אבל העורכת אומרת לו שאם הוא לא ישלים את הכתבה, היא תתן אותה לכתב אחר. במסיבת חג ההודיה שנערכת אצל סידני בבית, צ'רלי מציע לפרנסי נישואין, ווויל מגיע עם ג'ני, העוזרת שלו במשרד. ג'ק מספר לסידני שלפני 20 שנה הוא נחקר על ידי הFBI, אך למעשה כולם נחקרו בחשד למעורבות עם הKGB, ואומר לה שכנראה בדרך כלשהי, המוות של אמה של סידני היה באחריותו, כיוון שלמעשה רדפו אחריו. סלואן מגלה מהDNA של פרקשוף על ממצא של רמבלדי, ושולח לשם את סידני, אך ווהן מזהיר אותה שאנה אספינוזה כנראה נשלחה לאותה משימה. סלואן מדבר עם עוד חבר מהברית, שאומר לו כי הברית חושבת שיש בSD6 יותר מחפרפרת אחת, וסלואן אומר שאם ככה, מקולו יחשוף אותם.
שאלות או דברים שקשורים לפרק - לכאן.
נא לסמן ספוילרים.
מצורפת תמונה מהפרק.
התקציר נמצא גם במאמרי הפורום, וכך גם לינק לתמונות נוספות מהפרק.

ראיתי בדיוק היום שוב את הפרק הזה...

זה עוד פרק מהעונה הראשונה שלא ראיתי.. ואני ממש אהבתי אותו!! ושפרד הזה חמוד... אבל מסכן.. ואיזה חמוד ווהן!! שהוא רצה ככה לחלץ אץ סידני.. והיה לו כל כך אכפת ממנה... וחשבתי על זה.. זה מוזר איך שהם עובדים יחד ובאמת אכפץת להם אחד מהשני ולא יודעים כלום אחד על השני (רואים את זה בסוף הפרק כשהם מדברים..) כאילו מובן למה.. אבל עדיו מוזר כזה.. אהבתי את הקטע של הארוחת חג וצ'רלי הציע לפרנסי נשואים אבל אני לא זוכרת למה הם נפרדו אח"כ... שמשהו יגיד לי.. בבקשה.. ומור כל הכבוד על התקציר!! וסתם רעיון- אולי פשוט הסקר יהיה כל פעם על הפרק השבועי (ראיתי את זה בפורמים אחרים...לא לוקחת קרדיט על רעיונות שלא שלי..)

Moreiro

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

הם נפרדו כי סידני גילתה בפרק 14 (זה היה פרק ממש חמוד - שהיא היתה במשימה בלאס וגאס וראתה שהם הולכים להתחתן בדיוק באותו מקום) שבסוף צ'רלי כן בגד בה... וחשבתי על הרעיון הזה של הסקר אבל נראה לי שזה משעמם מדי ובעיקר כי אנשים לא כ"כ רואים את זה בשעות המאוחרות... אבל כשהוענה השנייה תשודר ואז יראו את הפרקים, זה יהיה יותר מתאים
ככה לפחות אני חושבת..

varty

New member
../images/Emo58.gif פרק אדיר!!!

ג'ניפר פשוט אדירה כאן! והבחור, הרוצח, כל כך מסכן . רציתי שהיא תחבק אותו בסוף או משהו...איך הוא רצח את דני. תסריט גאוני. בקשר לפרנסי. החמור שלא מתחתן איתה בסוף זה בגלל שסידני רואה אותו מסתובב עם אחרות למרות שהוא הציע לפרנסי נישואין. סידני ופרנסי עושות מעקב אחריו ומגלות שהוא מסתובב עם אחרים. זה קטע ממש טוב. סידני אומרת לפרנסי כל מיני הערות על המעקב בדרך מקצועית ופרנסי אומרת לה בתמיהה , איך את יודעת את כל זה....חחחחחחחחחחחחחחח. ממש ממש מצחיק.
ווהן...מאוהב!!!
לדעתי הוא התאהב בסידני בפעם הראשונה שהוא ראה אותה. לסידני לקח קצת זמן להבין שהיא מאוהבת בו וזה בגלל שהארוס שלה נרצח והיא היתה שקועה ביגון ובנקמה!!!

Moreiro

New member
אממ.. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

כשרשמתי לסמן ספוילרים בהודעה הארשית התכוונתי למקרה של תוכן הקשור לעונה השנייה/שלישית. כמובן שאפשר לסמן ספוילרים להמשך העונה, אבל תכתבו שזה ספוילר להמשך העונה הראשונה, כדי שאלו שראו אותה לא יתבלבלו בין שני הסימונים ולא יכנסו להודעה.

varty

New member
כן....התבלבלתי עם כל הספויילרים

האלה. שכחתי שמדובר בעונה הראשונה ושמתי ספויילר....

Moreiro

New member
כן הא../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

למרות שכמו שרשמתי למטה זה אפילו לא היה ספוילר להמשך העונה

Moreiro

New member
ואגב בקשר לפרנסי ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

זו לא הסיבה שהם נפרדים. כבר בפרק 6 ששודר שבוע שעבר צ'רלי גילה לה שהאישה שהיא וסידני ראו היא בעצם הנגנית שמלווה אותו בהופעה שלו כזמר. הסיבה כתובה בהודעה שלי למעלה בשרשור

varty

New member
אני לא זוכרת...

איך היא גילתה שהוא בוגד בה? אני זוכרת את הקטע של ההימורים שהיא בחדר עם הכבלים ומצליחה גם לגשת לפרנסי ולבטל להם את החתונה בזה שהיא מאיימת על חבר של פרנסי. אבל איך היא גילתה שהוא בוגד בה?

Moreiro

New member
צ'רלי ביקש ממנה ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

לתלות בשבילו מודעות (שמפרסמות את ההופעה שלו נראה לי) באוניברסיטה ואז ניגשת אליה אחת ששואלת אותה אם זה צ'רלי ומספרת לה שהם יצאו איזה חודשיים וסידני מבינה שזה היה בתקופה שהוא יצא גם עם פרנסי...

oy my godnes

New member
מה זאת אומרת ראית אותו היום הוא היה

רק ביום רביעי משודר איך גם היום?

inbal145

New member
../images/Emo45.gifאחד הפרקים הכי יפים בעונה הזאת

לדעתי... חיכיתי לו מאז שהתחילו השידורים החוזרים!

קרלוצה

New member
הקטע הכי חזק.....

היה איך שהיא רצה ביער אחרי שהיא גילתה שהוא זה שרצח את דני, קטע מדהים וכמעט בכיתי איתה.....

inbal145

New member
../images/Emo45.gif

גם אני נורא התרגשתי מהקטע הזה... באמת קטע חזק! אלוהים יודע כמה אהבתי את הקטע הזה ובכלל כמה חיכיתי לפרק הזה

oy my godnes

New member
הקטע החזק שלי!

היה הקטע בסוף: שני קטעים: 1) שהוא רשםלה מיכתב בסוף הפרק שרשום שביגללה הוא רואה שוב!והוא צייר ציור בצבע כחול כמו שצריך! 2) שסידני הביאה לאבא שלה(ג'ק) לאכול... זה היה מרגש... ועוד משהו... שא

למעלה