שרשור הפרק השבועי - 1X09

oy my godnes

New member
../images/Emo73.gifטיול שנתי!!!../images/Emo73.gif

שלום! כרגע חזרתי מהטיול השנתי והמדהים שלי! אז שמעו קעט: אני ישנתי עם כמה חברים, והם רצו ליראות אתמול זהות בדויה(שידור חוזר) המורה שלנו כמעט תפסה אותנו שאנחנו מדברים ומרעישים! אז אמרתי לחברים שלא יעשו רעש עד סוף סיינפילד(תוכנית) שמשודר בשעה(00:00)(12:00) כדי שלא יענישו אותנו... אחרי 10 דקות בדיוק אני שומע נחירות.... והם ביקשו ממני שאני יעיר אותם שמתחילהות בדויה... התחיל זהות בדויה הערתי אותם הם לא קמו! אז אני היחיד שהייתי ער, ולא רציתי ליהיות היחיד שיהיה עייף יום למחרת בטיול, אז נירדמתי... :( בקיצור, מה התקציר?

קרלוצה

New member
ברוך השב../images/Emo6.gif

חחח מצחיקים....אני לא מבינה כל כך איפה היה לכם טלוויזיה.... שמישהו אחר יתקצר לך כי אני פיספסתי את ההתחלה של הפרק ובכלל אני לא טובה בתקצירים, מור טובה בזה

הייתם בטיול השנתי במלון?!

אנחנו היינו בטיול נודד וישנו בחוץ... ובקשר לתקציר.. אני גם לא ממש טובה בזה..

inbal145

New member
נחמד שחזרת../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif

בעניין התקצירים אני מצטרפת לדנה-זאת לא ממש המומחיות שלי... לשאול את מור זה רעיון טוב
אני שמחה שנהנית בטיול! נשמע באמת טיול סבבה
לבצפר שלנו אין תקציב למלון הם שולחים אותנו בעוד חודש וחצי לקיבוץ פרוד בצפון... אבל אני בטוחה שיהיו גם אצלנו צחוקים

Moreiro

New member
../images/Emo41.gif שרשור הפרק השבועי - 1X09 ../images/Emo41.gif

פרק 9 - אשמנו, בגדנו - תקציר הפרק
סידני מצליחה לטפס החוצה ומוצאת את דיקסון שנורה, כמעט מחוסר הכרה. היא מתקשר לצוות של הCIA כדי לחלץ אותו ודיקסון שומע אותה מוסרת את שם הקוד שלה אצל הCIA וחוזר עליו פעמיים. סידני מספרת לווהן שהיא סיפרה לסלואן שהיא גררה את דיקסון לרכב והסיעה אותו לבית החולים. היא מגלה לווהן שזה בית חולים של SD6 ולכן אי אפשר להציב על דיקסון סוכנים שיבררו מה הוא זוכר. בSD6 דרייר מספר לסלואן כי הוא סבור שסידני היא החפרפרת, כיוון שהתוצאות שלה במבחן היו טובות מדי, וסלואן מסרב להסכים ואומר כי הוא יטפל בזה. סידני נשלחת לטוסקנה כדי לגנוב מידע מעניני חסאן בנוגע לחשבון הבנק שלו, כיוון שSD6 רוצים נקמה על כך שחסאן עבד עליהם כי חשב שהם אלו שגנבו ממנו את ליבת הפצצה הגרעינית (שכזכור סידני גנבה אותה במשימה של הCIA). סלואן שולח הודעה לSD4 בה הוא מורה על רצח של סידני מטווח קצר היכן שהיא אמורה למסור את המידע. הCIA מקבלים את ההודעה ו-ווהן שולח לשם צלפים וצוות שיהיה מוכן לחלץ אותה. הוא גם מודיע על ההוראה לג'ק. ג'ק בודק במחשבים של SD6 ומבין כי סלואן מנסה להפיל אותם בפח וכי ההודעה נשלחה רק לCIA, ולכן אם מישהו ינסה לחלץ משם את סידני, היא תיחשף. ג'ק מבטל את הפקודה של ווהן והם מחכים לראות אותה נכנסת לפארק. סידני עוברת בשלום וסלואן מאמין שסידני נאמנה לSD6. בינתיים, וויל מגלה שהסיכה שמצא אצל אלואיז קורץ היא מכשיר האזנה, ומתקשר אליו מישהו עם קול "מעוות" ומוכן למסור לו פרטים על מה שהוא חוקר. הוא משאיר לוויל קלטת ובה נשמעת שיחה לא ברורה ויריות. כיוון שדיקסון בבית החולים, סידני נשלחת עם ראסק למשימה בג'נבה, בה היא אמורה לפרוץ את הכספת של עניני חסאן ולתת לראסק את הקוד שיש שם. כשהיא מקריאה לראסק את הקוד, נמצאת עליה אוזנייה של הCIA דרכם הם שומעים את השיחה. מרשל מודיע לדרייר שנקבל שדר נוסף מהבנק בג'נבה שהוא לא שלהם. דיקסון שהתעורר בינתיים אומר לסידני שהוא לא זוכר כלום ממה שקרה לאחר שנורה. כשסידני עוזבת את בית החולים רודפים אחריה סוכנים של הSD6 ויורים בה בצוואר חומר הרדמה כלשהו. סלואן מקבל טלפון שאומר "תפסנו אותה".
מצורפת תמונה מהפרק.
נא לסמן ספוילרים בהתאם.
התקציר נמצא גם במאמרי הפורום.

oy my godnes

New member
תודה, ומה עם אנה זה לא....

הפרק האחרון שהיא אמרוה להופיעה בו????

Moreiro

New member
זה כן. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

לאנה לא קרה כלום, היא יצאה עם הספר ומאז פשוט לא מראים אותה.

Moreiro

New member
../images/Emo41.gif והתקציר לפרק 8.. ../images/Emo41.gif

פרק 8 - ימים יגידו - תקציר הפרק
ג'ק מודה בפני סלואן שהוא שכר את אלואיז קורץ, סוכנת חדשה של SD6 כדי שתתחזה לקיית ג'ונס. הוא אומר לסלואן שהוא יגרום לוויל טיפין לרדת מהסיפור ושאם לא יצליח הוא יהרוג אותו בעצמו. סידני מגלה שסוכן של SD6 עוקב אחריה. סלואן אומר לה שזו בדיקה שגרתית של מחלקת הבטחון וג'ק אומר לה שתפנה לווהן כדי שתוכל לעמוד בפני מבחן אמת שסלואן עלול לערוך לה, בחיפושיו אחר החפרפרת בSD6. סידני נוסעת לאיטליה לפגוש שען מצאצאי רמבלדי כדי שיתקן שעון שקשור לתעלומת רמבלדי שSD6 השיגו במשימה הקודמת של סידני. השען מסביר שהססמל שחרות על השעון - <0> - הוא הסמל של רמבלדי. אנה מגיעה למקום ולאחר שהשעון מתוקן מנסים הצלפים של קיי-דיירקטורט לירות בסידני, אך בטעות הורגים את השען. סידני לוקחת את השעון ומצליחה לברוח. העורכת של העיתון בו וויל עובד מניחה כי הוא ממציא עובדות ואומרת לו להפסיק לחקור, אבל הוא מוצא את המכונית של אלואיז קורץ ומגלה בפנים סיכה. בביתה, סידני קוראת ספרים שאביה קנה לאימה. עקב כך שפרנסי בטעות שופכת עליהם לימונדה, סידני מגלה קודים של הKGB בשוליים ומספרת זאת לווהן בשעה שהוא מתדרך אותה כיצד לעבור את הבדיקה. בSD6 מרשל מגלה שהפולימר שסידני הביאה מהכנסייה בספרד מתאימה לשעון, וביחד הם יוצרים מפת כוכבים המכוונת לשעה מסוימת. שלאון מאמין שממצא של רמבלדי נמצא במקום היחיד שבאותו תאריך נראה ממנו נוף כוכבים כזה, במורד הר ליד גבול צ'ילה-ארגנטינה. לפני שסידני ודיקסון נוסעים לשם, דרייר עורך לסידני את המבחן, ולאחר מכן אומר לסלואן שהוא מצא את החפרפרת. סידני ודיקסון מגלים בהר מקום שמסומן בסימן של רמבלדי, וזה פתח לבור. סידני יורדת בסולם ומגלה ספר של רמבלדי. סידני מדברת עם דיקסון במכשיר הקשר והוא אומר לה שקיי דיירקטורט שם וסידני שומעת יריות. סידני ואנה נלחמות, אנה לוקחת את הספר ובועטת בסידני שנופלת מהסולם.
מצורפת תמונה מהפרק.
התקציר נמצא גם במאמרי הפורום.

amirze

New member
פששש תודה אחלה תקצירים

אפשר להוסיף את התקצירים מפה לאתר? אגב סיימתי חצי המתקצירים לפרקי העונה השלישית, אם הכל ילך כשורה בימים הקרובים העונה השניה והשלישית יעלו לאתר (בעונה השניה לא יהיה מידע, תמונות או תקצירים כרגע...).

Moreiro

New member
אממ.. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

כל עוד יהיה קרדיט ולינק לפורום, אז בסבבה

amirze

New member
ודאי שיהיה...לא חשבתי לא לשים...

ולינק לפורום יש בתפריט הראשי של האתר...

אני כמובן אהבתי את שני הפרקים..

איך אפשר שלא?! איזה פשוט סידרה מעולה...
את פרק 9 אני חושבת שזה פעם ראשונה שראיתי.. אבל זה לא עקרוני.. אבל לא הבנתי איך בתחילת 9 ניצלה סידני מהנפילה?.. מה קרה שם בדיוק? היא נשארה על הסולם או הגיע לריצפה?.. תגידו מה הקטע עם הצאצא של רמבולדי... כל הדיאלוג שלו ושל סידני היא קצת מוזר.. איך שהוא אמר משו על עצמו.. ואז סידני שאלה מה,והוא תיקן את עצמו לאמא שלו אמרה.. והיה קטע שהוא אמר שהופתח משו עם חיים ארוכים.. יכול להיות שהוא משהו מהעבר?.. אותו אחד שכאילו הכין את השעון או משו כזה?.. או זה רק אני והדמיון המפותח שלי? ומור- כל הכבוד על ההשקעה וכתיבת התקצירים!!

למעלה