שרשור הפרק השבועי - 1X10

קרלוצה

New member
../images/Emo41.gifפרק 1X10 - רוח../images/Emo41.gif

איזה פרק יפהההההההההההההההה, סיד מדהימה עם הבלונד הזה!!! אהבתי איך שהיא ענתה לכושי הזה ואמרה לו "מה אתה לא מזהה את הפנים שלי.."
גדולה!! אהבתי את הקטע של סיד ווהן עם המתנה, כזה חמוד
חחח "אם את לא אוהבת את זה, אל תגידי לי.."
וויל מעצבן אותי
בפרקים האלה אני נזכרת למה לא אהבתי אותו...

בדיוק סיימתי לראות את הפרק..

גם אני ממש אהבתי כשווהן הביא לה את המתנה.. איזה חמוד הוא!! אבל בכלליות זה אחד הפרקים שאני פחות אוהבת.. כאילו זה פרקר טוב. אין מה למגיד. עדין לא ראיתי פרק אחד של הסדרה שהוא לא טוב וחיכיתי שיגמר.. אבל לדעתי הוא מהפרקים הפחות טובים של הסדרה.. ובאמת היה חמוד הקטע עם הכושי..

Moreiro

New member
../images/Emo41.gif שרשור הפרק השבועי - 1X10 ../images/Emo41.gif

פרק 10 - רוח - תקציר הפרק
סידני מובאת לחדר עינויים וכמעט מוצאת להורג, כאשר ברגע האחרון מתברר שסארק הוא זה ששלח את השדר מג'נבה לקיי-דיירקטורט, ולא סידני, וראסק מוצא להורג. סלואן מתנצל בפני סידני על שחשד בה. ווהן מביא לסידני מסגרת לתמונה מחנות עתיקות לרגל חג המולד, וויל מקנא, למרות שהוא מנהל רומן עם ג'ני. סידני נשלחת לאי סמבה כדי לאתר את זהותו החדשה של עניני חסאן. סידני מגלה שלא רק שהוא החליף זהות, אלא גם עבר ניתוח לשינוי המראה, ושמו החדש הוא נבסיני סעד. סידני מסתירה זאת מSD6, אך סלואן יודע זאת בכל מקרה, ושולח את ג'ק לקובה בכדי להרוג את חסאן. ווהן אומר לג'ק שיומר לחסאן שהוא נגד SD6, שרוצים להרוג אותו, ושהוא מוכן לזייף את מותו תמורת רשימת הלקוחות שלו, אך בעצם חסאן יילקח לחקירה אצל הCIA. בינתיים וויל מגלה שבקלטת שמצא במכונית של אלואיז קורץ, האדם שהרג אותה הזכיר את השם "SD6". וויל חוקר את השם, ומוצא רק התייחסות אחת אליו, בתצהיר נגד דייויד מקניל, מומחה מחשבים שנשלח לכלא לאחר שסירב למכור תוכנה שבנה לאחת החברות שהתעניינו בה, ושאשתו התאבדה. וויל נפגש עם מקניל אך הוא מסרב לעזור לשמע השם "SD6". ווהן מספר לסידני שאבא שלה הוא זה שגרם לכך שהשדר ייראה כאילו נשלח ע"י ראסק, כאשר בעצם הוא לא סוכן של קיי-דיירקטורט. ווהן אומר לה שאבא שלה נתפס בקובה ע"י חסאן, וסידני מבקשת את עזרתו בכדי להגיע לקובה. בדיוק כאשר ג'ק מציע לחסאן את העסקה ואומר לו שהוא לא נאמן לSD6, סידני נלכדת ע"י שומריו של חסאן. חסאן רוצה הוכחה כדי לאשר את העסקה שג'ק אכן נגד SD6, מביא לפניו את סידני ומורה לו להרוג אותה. ג'ק מכוון את האקדח לסידני.
מצורפת תמונה מהפרק.
נא לסמן ספוילרים בהתאם.
התקציר נמצא גם במאמרי הפורום.

למעלה