שרשור הפרק השבועי

../images/Emo41.gifעל הפרק

איזה פרק מדהים!!! איזה כייף היה לראות בתמצית הכל מהתחלה... היה מ-א-ג-נ-י-ב!!!

איזה פרק מבאס אוף..(זהירות ספולייר)

יואו איזה פרק מבאססס כל היום חיכיתי בישביל לראות את הפרק..(חח למרות שאני יודעת שאפריל תעוף)ופתאום תקעו איזה לקט דפוק... כוס עמו איזה חרא..טוב נחכה לשבוע הבא... אז ככה הספולייר: 1.שבוע הבא יהיה את הפרק כרגיל ושנדי(המהממת!)שאני חולה עליה היא המתמודדת הכי יפה..בקיצור היא תבגוד בחבר שלה 2.אפריל תעוף בשבוע הבא 3.השלישיה האחרונות יהיו יואנה שנדי ומרסדס במקום הראשון יואנה תנצח במקום השני מרסדס ובמקום השלישי שנדי..אוף מגיעה לשנדי לנצח היא פשוט מקסימה.. אז זהו..אבל אתם יודעים סמתי לב שזה היה פשוט דפוק שיואנה תנצח..אין לה את זה והגוף שלה הוא ריק כזה אין בו מה לראות אין במה להתרשם אולי הפנים יפות..אבל זה לא כמו המתמודדות האחרות למשל אתר שהייתה בשלבים הקודמים היא הייתה פשוט מהממת למרות שהיא קטנה היא ממש חמודה חח בשלבים הקודמים שנדי הייתה איכסה מכוערת בעע שנאתי אותה היא פשוט הייתה מגעילה ותמיד ירדתי עליה ואחרי השינוי הבנתי שבתוכה יש לה את זה והיא ממש מהממת..בקיצור אתר ושרה היו מהממות ואם הם שנדי ומרסדס היו נשארות זה היה פשוט מושלם!!! מרסדס אתר שנדי המהמת! ושרה היה הכי יפות ומוכשרות והכי מתאימות....קמיל סתם בעע ויואנה בכלל..בקיצור הרסו את כל הטופ מודל...חבל חבל אבל ככה החיים...שופטים דפוקים חיים דפוקים תוכנית דפוקה! מזל ששנדי היא היחידה הנורמלית מבין ארבעתם כולל מרסדס.... יא באמת מתי מרסדס תגמור אם המחלה הזאת שלה??..אז תגיבו למה שרשמתי.. בקיצור זהווו יאאלה צ'או צ'או כולם.. ותזכרו שנדי המלכה של טופ מודל הבאה לנצח נצחים

PinkWin

New member
רציתי להגיד משהו

שלדעתי טיירה עשתה סיליקון. עכשיו כולכם תקפצו ותגידו, אבל היא התבגרה וכנ"ל החזה. אבל טיירה בתמונות הראשונות היתה בת 17-18, בגיל הזה הציצי לא גודל!!! לא משנה מה אתם אומרים. בגיל 14-15 כן, יש אפשרות. כשבת מקבלת מחזור החזה מפסיק לגדול. אז בקיצור היא עשתה סיליקון כמו הרבה מפורסמות וזהו שתהנה וביי

כמה הודעות כאלה תפתחי??

הבנו.. את יודעת מה יקרה.. תאמיני לי שהרבה פה יודעות(אפילו באל כורחן) אז.. יאללה.. די

כנסי רגע אני רוצה להסביר לך משהו-

לא אומרים "ספולייר", אלא "ספוילר". בגלל זה לא מצליח לך הסימן גם אם תנסי לעשות אותו נכון, עם הקוים האלה- | בהתחלה ובסוף. אז להבא, בבקשה אל תסתפקי בלכתוב "זהירות ספולייר", כי לא לכולם זה בולט מספיק, אלא תשימי את הסימן
כמו שצריך, שעושים אותו עם המילה ספוילר בין שני קוים כאלה |. (או שבוחרים "סמיילים וסימנים לתוכן" ומתוך הרשימה בוחרים את הציור המתאים). תודה.

בקשר לפרק...

היה פרק ממש משעמם... חוץ מהדברים שלא הראו..כמו שקראו לדיקינסון "עמק הסיליקון" בונה זה היה ק-ו-ר-ע-! לא הפסקתי לצחוקקק
אני כבר לא יכולה לחכות לשבוע הבא!

החזה לא מפסיק לגדול כשמקבלים מחזור

אני קיבלתי בכיתה ו'... בכיתה ז'.. עוד לא היה לי משהו מיוחד... כאילו.. החולצה שלבשתי לבר מצווה(כן! בר מצווה! משהו של קיבצניקים, הכי שווה בעולם!) אז עכשיו אם אני ישים אותה כמו שצריך... כול החזה שלי יהיה בחוץ מרוב שהחזה שלי היה שם קטן! אני בי'ב עכשיו.. ובשנה האחרונה.. הוא עוד גדל! ולא.. לא עליתי במשקל משהו מיוחד....

victoria777

New member
בנות בד"כ מקבלות מחזור בגיל 12 וחצי

והחזה לא מפסיק לצמוח בגיל הזה...

לא לא לא../images/Emo31.gif

זה היה ממש מעצבן הפרק הזה, ומיותר! היו צריכים לתקוע אותו בסוף העונה אם כבר במקום עכשיו כי כל השבוע אני מחכה לראות את מי ינפו ואני כולי במתח פתאום קולטת לקט.. אוף זה היה ממש מעצבן, בכלל לא אהבתי, זה היה פשוט מ-י-ו-ת-ר!!

גוחגוח

New member
גם על הפרקק

גמני מזה התבאסתיייי אני מחכהה כל השבועעע פיתאוםם לקט מסריחח.. בעע !!

למה היה פרק כזה ??../images/Emo58.gif

זה היה מתוכנן שיהיה ככה ? כי היה אמור להיות הפרק עם שנדי בכלל, אז למה זה לא שודר ?

הפרק

אם היו עושים את זה בסוף התוכנית מן הסתם אף אחד לא היה רואה... זה כל הקטע שאת מצפה שיהיה פרק ואז את רואה את זה אפילו אם זה לא ממש מעניין אותך... הם חייבים רייטינג...

•LikaDa•

New member
מסכימה עם חלק מפה ..../images/Emo11.gif

הפרק הזה היה ממש מיותר. כל השבוע אני רק מחכה לזה, לראות אם מה יקרה, מי ינופה. לראות את הצילומים! ופתאום הם דופקים לי פרק כזה. הרי כמעט את כל הדברים שם כבר ראיתי .. צריך לשים בסוף או משו, לא באמצע המתח! גרר

הקטע של יואנה עצוב,../images/Emo188.gif

עם כל בעיות האכילה, שהיא הייתה שמנה, וצחקו עליה.

למעלה