שרשור הפרק השבועי

duduamar

New member
../images/Emo41.gif שרשור הפרק השבועי ../images/Emo41.gif

איזה כיף... עוד שעה ו20 דקות, עוד פרק של הסדרה הנהדרת הזו... כולם מוזמנים לצפות ואח"כ לחלוק רשמים מהפרק... צפיה מהנה !

vitamin P

New member
קטע מסוים כבר מיצה את עצמו/-:

הקטע הזה שמדברים על נושא מסוים ואז שואלים שאלה לא קשורה באמצע השיחה כדי להעביר לנושא בטחוני הקשור לחמ"ל כל הדמויות עושות את זה לפחות פעם בפרק את ההתחלה לא ראיתי/-: גשם נוסעים לאט אני אשלים אחר כך מהוידאו(-:

vitamin P

New member
5 עובדות שלא ידעתם על.....

יאיר, החמ"ל הוא לא תוכנית האירוח שלך במלא קטעים יש את העבודות האלה חלק קטן מה: הידעת שיש מלא סוגים של תה??? הידעת שיש אולטרסאונד בצבע? דבר שני לגבי המסכים.... תצלומי לווין?? נו באמת??? סרקו כמה תצ"א ברזולציה גבוהה הכינסו למחשב עושים זום אין זום אווט מוסיפים קצת סמן ירוק וזהו חחח כנ"ל לגבי תצלום לווין של כל כדור הארץ?? חחח צחקתי הקטע של סורק לרענן?? מה זה משנה אתה גם ככה מחסל אותו- ביקורת שלילית מידי לטעמי הוא בעצם מזלזל בחמ"ל של עצמו הכוונה ליאיר חוץ מזה ממש נהנתי מהפרק(-:(-: היה אחלה מעניין בהחלט מה קרה בהתחלה עם העמותה של פינטו? נשמע מעניין אבל לא ראיתי את ההתחלה מאוד יפה לראות ש"הרומן" או היחסים בין יעל הוא דווקא לבין פינטו- מרענן כזה ולא משהו צפוי מידי כמו עם רענן

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif וואי עומר ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

מה המצב
לא ידעתי שאתה מנהל את הפורום הזה
אתה ממש 10 אתה. פורומים של תוכניות איכות יש <והיו> לך

1Shir

New member
אין מה לעשות, זה the יאיר לפיד שואו

- לטוב ולרע. וזה כולל את כל פריטי מידע הנורא חשובים האלה שיש לו בראש.

duduamar

New member
נו אז מה אתם אומרים?

היה פרק נחמד... תכלס התאכזבתי כשהחליטו לא להפגיז בסוריה, אבל אני מניח שזה בהחלט היה מסבך את יאיר בכתיבת ההמשך...

erightt

New member
../images/Emo13.gif

היה פרק טוב. מאוד טוב! האמת היא, שהוא היה אפילו מצחיק. היו קטעים די מצחיקים.. אבל לא הבנתי את הסוף. למה גלית אמרה שהיא רצתה לדעת מה עם השיירה? (ברור שמן הסתם היה לה קשה לדבר על זה.. אבל בכל זאת, רצתה לדעת מה עם השיירה?). נראה לי שהיה אפשר למצוא שורה טובה יותר..

duduamar

New member
ההתחלה היתה מצחיקה...

כפינטו ונאור גרמו לקצר, וזה כיבה את המחשב לרענן, שהקליד כ"כ כ"כ לאט...

../images/Emo121.gifכן חחחח זה הרס אותי

ד"א נכון אתם שונאים שאומרים לכם:"שלום אני חדש פה?" אז.. שלום, אני חדש פה
הפרק של היום היה גאוני, הקטע עם החתולות, הרס אותי.. 37D!!!!!

willo1

New member
בהחלט פרק משובח

קצת יותר טוב מהקודמים אם תשאלו אותי... והקטע עם רענן וההקלדה האיטית קרע אותי חחחחחח זה היה ענק. ובלי שום קשר- הוא ממש מסכן עם כל מה שקורה עם הבן שלו... מצד שני- אולי אפשר להבין את הבן?

מילי17

New member
ורק שתדע

ש"יואבי" זה לא מקרי.. לבן של לפיד, הבכור, קוראים יואב. וגם הוא ואמא של יואב התגרשו ... כך שנראה לי שיש פה קצת מציאות. ושולמית זה אמא שלו.. נשאלת השאלה מאיפה הגיע חילבי??

1Shir

New member
היא אמרה את זה במקום להגיד שהיה

לה קשה להוציא החוצה את ההלם שלה. בד"כ אנחנו לא מעכלים מיד דברים שגורמים לנו להלם, והתגובה הטבעית הראשונית היא הדחקה מיידית...

טיפטיפי

New member
לא ראיתי את הפרק ../images/Emo7.gif

אני מבינה שהפסדתי פרק חבל על הזמן... איזו באסה שדווקא היום הפסדתי.. הכל בגלל המבחן בסטטיסטיקה!! אוף!! מה קורה בין פינטו ליעל?

מילי17

New member
שבוע טוב../images/Emo66.gif

מאמי הכול מוקלט לא לדאוג... פינטו בדיאטה.. רק 3 כפיות סוכר בתה.
הקטע הזה והקטע עם העז הרג אותי...

מילי17

New member
מתוקה..

להרגע. כבוד פרק חמש במקומו מונח... וזה כבוד שלא זוכים בו.. יאיר השתתף.!!!
:) אבל היה פרק מהטובים.. מקום שני שלישי ככה..

טיפטיפי

New member
חבל שיאיר לא משחק באופן קבוע...

חופשי הרייטינג היה מזנק... ללא ספק בכלל... מעניין כמה זמן ייקח לו לדחוף גם את "שתחיה" לאחד הפרקים...
חמ"ל שכונה ממש...

למעלה