שרשור הפרק השלישי

JULI4561

New member
../images/Emo41.gifשרשור הפרק השלישי ../images/Emo41.gif

כל התגובות/הודעות/בעיות בקיצור כל מה שבא לכם להגיב על הפרק לכאן
צפיה מהנה

IkMfNiY

New member
ניקול ../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

אני מקווה שהיא לא תאכזב אותי במשך העונה P: יעל

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifניקול ../images/Emo99.gif

התמונה שלה היתה מדהימה
קסנדרה כזאת מפונקתתתתתתת
חחח עיצבנה אותי. אבל היא יפה
קורין [לא סגורה שזאת קורין, זאת עם הגבות לשעבר?
] חח קיצר היא ממש דומה לטיירה בתמונות!!!
ממש יפה
ליסה ממש יפה, אבל וואיייייייייייייי שתקי קצת
הייתי בטוחה שהם יעיפו את דיאן
אני ממש שמחה שהיא נשארה, למרות שזה דיי שוק שאבוני עפה. הייתי בטוחה שהיא תחזיק יותר... פרק יפה

Xx Pinki xX

New member
איזה פרק ../images/Emo99.gif

היה מענין ^^ ליסה
אני מתה על הגישה שלה P: חוץ מזה ניקי וניקול יצאו ממש משגע. ממ.זהו.

Tinkit16

New member
../images/Emo221.gif הייתי בארוחת ערב :]

אל תכתבו ספוילרים בכותרת התגובה! פליז
תכף רואה את ההקלטה. מקווה שניקול או ניק לא יאכזבו :] ואמן תעוף או אבוני או ממ..ברח לי השם שלה, גם מעצבנת.

Sahar 11

New member
הפרק הכי מעניין בכל העונה ../images/Emo3.gif

אני אוהבת את הפרק של המייק אובר הם באמת שיפרו את המראה של הבנות אבל יש בנות שעדיין נראות לא משהו כמו קורין, היא נראת על הפנים
דיאן לא נראת טוב, לא מבינה מה היא עושה בתכנית וקסנדרה תמיד תראה מוזר באיזור העיניים שלה. פוטושוט ממש יפה, אהבתי את הרעיון והתמונות של ניקול וג'יילה ממש יצאו מדהימות
ליסה כל כך חשה את עצמה, היא כל כך לא יפה רק בתמונות היא יוצאת טוב [נפלאות האיפור והריטוש]

JULI4561

New member
אוווף פספסתי בגלל ארוחה משפחתית :/

טוף נו.. נראה מחר :]

Fergie7

New member
אני כל כך אוהבת ת'עונה החדשה.

ג'יילה
קורין מהממת. קסנדרה, סתם יפה, לא דוגמנית. ניקול חמודה. ליסה גם. שרה יפה. ניק לא מתה עלייה. אבוני, טוב שעפה. דיאן, הבאה שצריכה לעוף. השאר, סבבה כאלה...

Melvina

New member
קסנדרה מעצבנת

לא סובלת אותה שתעוף כבר איזה סנובית עלובה, היא היחידה שלא הייתה עצובה מהעזיבה. קורין היתה הכי יפה בפרק הזה, בכללי המהפך הזה שינה אותה ב-180 מעלות. מדהימה.

innocence

New member
דווקא לא..

360 מעלות זה סיבוב שלם וזה אומר שכלום לא השתנה. 180 אומר מהפך מצד אחד לצד שני...

איזה קקי...../images/Emo87.gif

באמת שהייתי בטוח שאבוני תישאר בין ה5 האחרונות לפחות.. חבל שהיא עפה.. רציתי שדגאן תעוף! ניק כזאת מדהימה
וקייל בכלל

טיירה נראתה מדהים!! אהבתי מה שעשו

לה שבער כל כך.. איזה יפה היא!! העונה עם הצבע החדש בשער היא נראית מדהימה אין על שער חום אין!! חח המייקאוברים עזרו לדעתי ל: קורין חח סוף סוף הגבות עפו והצבע יפה, ניקול התבלטה ביופי עם השער החום, ניק- אפילו שהיא אד'גית יותר מאשר יפפה היא מיוחדת ממש.. ברי- עדיין פיבוריטית, וקייל היפיופה כמובן:) לא אהבתי בכלל את קים בעע היא חייבת לעוף מהתוכנית!, אבוני- טוב שעפה אפילו שהיה לה אופי טוב.. ודניס- לא מעניינת ולא היה שום שינוי

קסנדרה- הרסו אותה עם המייקאובר

זה אחד הגרועים חח בכוח רצו מישי בלונדינית עם שער קצר והפילו את זה עליה חח אבל כמה היא חפרה עם "השיער שלי" "השיער שלי" חח וליסה אחת המעצבנותתת יוו איזה קרציה חח כל שניה אני מבינה אני יודעת.. אז מה!! היא נראית רע ומבוגרת יחסית וברי אני אוהב אותה כל כך.. יש לה פוטנציאל אז הפייבוריטיות הם: קייל ניק וברי! ואחר כך קורין

liran12986

New member
תגידו, מישהו יודע מי תנצח העונה?

תסמנו ספויילר אבל כמובן....

מהה איך את מבקשת לדעת??!

חבר מטומטםםם שלי עוד בעונה שעברה הרס לי בעעעעעעעעע הוא גילה לי שאיווה זכתה וגילה לי מי תזכה הרס לי את כל העונה@ מזל שאתהעונה השישית הוא לא סיפר לי חחח זה מבאס רצח לדעת מי תזכה בעעע

liran12986

New member
אני יודעת אבל אני כזאת...

תמיד אני מחפשת תקצירים וספויילרים... that's me.... אתם יודעים גם במקרה מי מנצח בפרוייקט מסלול??

למעלה