שרשור הציפיות שלכם מהתוכנית

perrinat

New member
../images/Emo41.gifשרשור הציפיות שלכם מהתוכנית../images/Emo41.gif

מה אתם מצפים מהתוכנית? שתעביר לכם את מוצ"ש בנעימים? שתלמדו על מערכת הביטחון של ישראל? שתוכלו לשטוף את העיניים בשחקנים השווים?
שרשרו לכאן

vitamin P

New member
אני

מה שמשך אותי לתוכנית היה השם שלה- חדר מלחמה זה מה שאני רוצה לראות, העתק מסוים של מערכת הבטחון וכיצד היא פועלת, מאוד מעניין ומגניב
אני בטוח שהסדרה תעשה את מוצ"ש לנפלא יותר(נקליט את ג'אג וסרט השבוע בערוץ הסרטים
) אני מקווה שהיוצרים לא ינסו לעוות את מציאות הקיימת,(עד כמה שהיא סודית)ולא ימציאו מושגים חדשים שלא באמת קיימים וסתם יהרסו את החוויה. נכון שהם רוצים לפנות לכמה שיותר צופים ויוסיפו קטעים רומנטים אבל פליזזז אל תסחפו עם זה
לא מעוניין לשטוף את העיניים בשחקנים וגם אם כן זאת תיהיה קצת בעיה כי החמ"ל לרוב חשוך
מחכה בקוצר רוח לתוכנית הראשונה(מקווה שיהיו כמה שיותר פרקים לא ספיישלים של 5-6 תוכניות כמו כנפיים שהייתה אחלה תוכנית אבל מעט פרקים) אחלה שרשור

מצידי שתהיה על חייזרים בשירות הצבא

אני פה רק בשביל אלי פיניש נכתב בפנאי פלוס שיאיר אמר שלקהל יהיה קשה לראות אנשים בעמדות כוח מתאהבים ומתמזמזים ולכן אין הרבה סצינות רומנטיות תגובתי:"איטס פול אוף בולשיט!" שיהיו הרבה סצינות רומנטיות בכלל ונועזות עם אלי בפרט

אלי פינש & ליאור אשכנזי !

מקווה שטיפה טיפה טיפה היה מצחיק <כאילו דההה... אלי פיניש!> מה אתם אומרים ?! *** איך זה שעדיין לא התחילה הסידרה וכבר פוצצתם ת'פורום?!*** ** לאיזה גיל הסידרה הזואת?! ** * תהנו!*
-קרן-

הנשית

New member
אני אצפה בתוכנית בגלל....השחקן

גבע, אין מה לעשות שווים כאלו בסדרות מזמן לא היו לנו בטלויזיה הישראלית, אה כמובן גם בגלל הכתיבה של יאיר לפיד.

GiantPurple84

New member
ציון לשבח !

הסדרה כתובה מעולה. כל הכבוד ליאיר. גם עשויה מעולה. הנושא עצמו מושך ומרתק. היכרות יותר קרובה עם מערכת הביטחון במדינה. אין ספק שסוללת השחקנים המשובחת, היא זאת שעושה את כל העניין ממעניין למרתק.

מיקושון

New member
סדרה שווה!

אני רק מצפה מהתוכנית שתמשיך להיות כזו יפה,מענינת!,ורק שתדעו שהיא פשוט ריגשה אותי בסצנה שקיבלו את הילדה החולת תסמונת דאון. סדרה מרגשת,קצת מצחיקה והכי הרבה מענינת וזה הדבר הכי חשוב והיא פשוט לא עשתה לי רק השבת בניעמים אלה את כל השבוע.כי בזכות האני באמת יכול קצת לזחול על איזה קצה חוט על איפה המדינה שלי עומדת.

אני מצפה לראות ולשמוע

את הטקסטים של יאיר לפיד כמובן אני חושבת שהוא בין האנשים הכי טובים בארץ בכתיבה , הוא כותב מדהים(וראינו את זה בפרק הראשון וגם אני רוצה לראות איך באמת עובדת מערכת הביטחון כי זה מעניין מאוד

למעלה