שרשור הצעות לפעילויות במפגש
G Goggle Girl New member 26/3/06 #2 לחשוב כמה רע לחיילים ולכתוב שירים וסיפורים למען עידוד כוחותינו בשטח
K keep smiling New member 26/3/06 #4 ואני אסחוב אותה! ^_^../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif [ואהרוג אנשים. ניחא. ]
מ מלפפון ים 1 New member 26/3/06 #5 ^___^ ../images/Emo45.gif חבורת פורומיסטים רטובים ממים שהוספו להם חומרי דישון מזייפים בקול גדול את הוקיבושי. XXD
^___^ ../images/Emo45.gif חבורת פורומיסטים רטובים ממים שהוספו להם חומרי דישון מזייפים בקול גדול את הוקיבושי. XXD
S Sevri New member 26/3/06 #6 ../images/Emo54.gif מיאו! חבילה עוברת עם משימות הזויות? יללות בציבור? מיאו.
מ מלפפון ים 1 New member 26/3/06 #7 נסיונות ל דקלם ולהמחיש סצינות מבליץ'? XD;; חשבתי להביא דף ולאסוף חתימות מכולם, אבל זה כבר פרוייקט אישי.P:
נסיונות ל דקלם ולהמחיש סצינות מבליץ'? XD;; חשבתי להביא דף ולאסוף חתימות מכולם, אבל זה כבר פרוייקט אישי.P:
S ShuNka New member 28/3/06 #16 ../images/Emo58.gif איצ'יגו זורק את רוקיה לרנג'י? מאהעה נפגע באנשים תמימים D<
א אלונית 2006 New member 26/3/06 #8 ../images/Emo15.gif להביא חרבות דמה ולעשות טורניר שיניגאמים! ואני אכין טריוויה וחבילה עוברת הזויה ובליצ'ית! (חשבו לדוגמא "גש בנאדם השפוי האשון שתראה, וקפוץ עלחיו בצרחות "שיניגאמי זועם עלייך"!")
../images/Emo15.gif להביא חרבות דמה ולעשות טורניר שיניגאמים! ואני אכין טריוויה וחבילה עוברת הזויה ובליצ'ית! (חשבו לדוגמא "גש בנאדם השפוי האשון שתראה, וקפוץ עלחיו בצרחות "שיניגאמי זועם עלייך"!")
א אלונית 2006 New member 26/3/06 #10 ../images/Emo15.gif ואני מתנדבת להדגים עלייך את הבונקאיי של נייפונשין (כולל הקטע שבוא את מטיח את ראשו של היריב בקיר)
../images/Emo15.gif ואני מתנדבת להדגים עלייך את הבונקאיי של נייפונשין (כולל הקטע שבוא את מטיח את ראשו של היריב בקיר)