שרשור השאלות

TheCharm

New member
../images/Emo41.gifשרשור השאלות../images/Emo41.gif

יש לכם שאלה? לא הבנתם משהו? רוצים לדעת איזה פרט כלשהו שמטריד אתכם? וובכן, הגעתם למקום הנכון - שרשור השאלות, מוקדש במיוחד בשביל שון!
אם גם אתם רוצים לדעת מה תקליטו בסוף השבוע הזה, אם גם לכם נדבק איזה שיר מפרסומת ואתם חייבים לדעת מה שמו, אם אתם מוכרחים לדעת באיזו עונה אתם צופים של "אוורווד" לפני שאתם מחממים את הפופקורן ויושבים לראות, ואם גם אתם לא מבינים מי בשוק כשתפוז אנשים בשוק
, או אם פשוט יש לכם שאלה ואתם לא רוצים לבלגן את הפורום בלפתוח הודעות חדשות או לנצל"ש במקומות לא מתאימים - אז ללא ספק הגעתם למקום הנכון. תשאלו ותהנו

shawn 1

New member
אני אני אני..........כמובן......./images/Emo9.gif

(שמתי לב למטה שהיה לך רעיון...נחמד...!) רציתי רק לשאול מה באמת יהיה בסופשבוע הזה, פרק אחרון של עונה 2 ב"מגרש ביתי"? או פרק 2 של עונה 2 כמו שאמור להיות(!) ?? ואם לא יהיה פרק 2 יום שישי הזה, אז מתי הוא יהיה , שישי הבא?? תודה מראש!
))

TheCharm

New member
אתה יודע ש

אם תשאל אותה שאלה ב-2 שרשורים שונים, התשובה לא תשתנה: אנחנו לא יודעים!!!

vand

New member
../images/Emo6.gif אגב יש לי שאלה

עוד כמה פרקים תופיע רייצ'ל בילסון בפאנקד? ראיתי את הפרק היום והראו שם את כל האנשים שהולכים למתוח במהלך העונה והיא בינהם...

TheCharm

New member
תשובה

רייצ'ל בילסון תופיע בפרק הרביעי של העונה.

shawn 1

New member
שאלה על סמולוויל מהכתבה שמראש1:

1- בכתבה היה רשום שבסדרה "נטשו" עלילה מרכזית, סיפור מקורם של 3 הקריסטלים בעלי הכוח המיסטי. מה הם? מה זה? ובלי ספוילרים... 2-שאלה לא מי יודע מה>, האם העונה העכשווית, עונה 4, היא השנה האחרונה שבהם קלארק וכול השאר לומדים בבית הספר?? תודה...

TheCharm

New member
תשובות

1- לא כתבו שנטשו כלום, למה להמציא? כתבו שכמו בכל עונה יש עלילה מרכזית, וכאן מדובר בסיפור מקורם של 3 הקריסטלים בעלי הכוח המיסטי. מה הם? אנחנו יודעים שלקס מצא אחד כזה במצרים בפרק הראשון של העונה. אבל מה הם עושים? מה זה? אין לי מושג, ואם אתה רוצה בלי ספוילרים אז זה גם קצת דפוק. 2- נכון שכתוב בכתבה שכן, הם מסיימים ללמוד בתיכון? אז למה סתם?

shawn 1

New member
אתה צודק בקשר לשאלה 1, טעיתי!../images/Emo3.gif

ובקשר לשאלה 2, לא הבנתי תושרה שבהם הם רשמו על זה שהם עזבים תבית ספר. אבל עכשיו הבנתי. אז השנה/העונה הזו היא השנה האחרונה שלהם בבית הספר.? ואגב, בשאלה 1, כשהתכוונו לשלושת האבנית בלה בלה בלה.. אז בינתיים מצאו רק אבן אחת. האבן שלקס מצא. זה לפחות מה שהראו ב2 הפרקים...ובטח בהמשך העונה יראו את 2 האחרונים. אבל אני לא מבין (בלי ספוילרים) איך 3 האבנים עוזרים בתוכנית? מי צריך אותם, ג'ור-אל? למה?

TheCharm

New member
לא יודע

העניין עם הקריסטלים חדש. אני לא יכול לענות לך בלי ספוילרים, וגם ככה אין לי מושג. צריך לראות ולגלות.

vand

New member
צריך עזרה...

אתמול שמתי להקלטה חלק מהתוכניות שהיו בבוקר בויקנד למקס. היום כשבאתי לצפות באחת התוכניות כל המסך הפך לשחור ואחרי שהוצאתי את המקס מהתקע (הייתי חייב זה לא הראה אף ערוץ) זה כתב לי בכל התוכניות שהקלטתי שההקלטה נכשלה... למה זה קרה?

עוד סיבה לא לקנות יס מקס

חח לא סתם.. אבל זה לא ניראה לי המקום... תתקשר לתמיכה של יס.. תגיד להם! ותעשה את עצמך כועס ולא מרוצה כדי שהם ילחצו חח או שתשאל את אביעד... גם לו יש מקס אולי הוא יודע...

TheCharm

New member
אממ

אישית אני לא יכול לעזור לך, וזה גם לא ממש המקום המתאים. אתה יכול לצלצל לקו של yes אבל אם אני לא טועה הוא כבר נסגר (אני חושב שהוא נסגר ב-14:00 בימי שישי). אבל בכל מקרה - יש לך MAX! גם אני רוצה

vand

New member
למה אתה לא לוקח לחודשיים חינם?

קיבלתי אותו ממש לא מזמן והוא ממש מגניב

למעלה