שרשור התוכנית- 04.01.05 כל ההודעות הקשורות לתוכנית של היום שרשרו לכאן תודה
P perrinat New member 5/1/05 #1 ../images/Emo41.gifשרשור התוכנית- 04.01.05../images/Emo41.gif כל ההודעות הקשורות לתוכנית של היום שרשרו לכאן תודה
../images/Emo41.gifשרשור התוכנית- 04.01.05../images/Emo41.gif כל ההודעות הקשורות לתוכנית של היום שרשרו לכאן תודה
R R a Y ה מ ק ו ר י ת New member 5/1/05 #2 שמישהו ילמד את אסתי ממו לדבר לפני שמזמינים אותה לתכנית אירוח. ילדת "ווריטי" התבטאה יותר נורמאלי ממנה.
שמישהו ילמד את אסתי ממו לדבר לפני שמזמינים אותה לתכנית אירוח. ילדת "ווריטי" התבטאה יותר נורמאלי ממנה.
ש שמנקנולה New member 5/1/05 #3 הייתי קהל בתוכנית היא דיברה מאוד יפה. גזען אידיוט שכמותך! הייתה תוכנת יחסית חלשה לבדרך כלל מבחינת השיאים שהיא מגיעה אבל נהנתי!
הייתי קהל בתוכנית היא דיברה מאוד יפה. גזען אידיוט שכמותך! הייתה תוכנת יחסית חלשה לבדרך כלל מבחינת השיאים שהיא מגיעה אבל נהנתי!
S S c a r l e t t New member 5/1/05 #4 משחק מכור השאלון המורחב היה מצחיק בטירוף, ממש נהניתי ארז שלם הצליח בערך בפעם הראשונה לעלות חיוך קל על הפנים אבל לא יותר מזה איפה עדי אשכנזי??? אין אף אחד שיכול להגיע לרמה שלה, אז למה לנסות??
משחק מכור השאלון המורחב היה מצחיק בטירוף, ממש נהניתי ארז שלם הצליח בערך בפעם הראשונה לעלות חיוך קל על הפנים אבל לא יותר מזה איפה עדי אשכנזי??? אין אף אחד שיכול להגיע לרמה שלה, אז למה לנסות??
M migdalit111 New member 5/1/05 #6 נבוך מאד ראיתם איך הוא היה נבוך אתמול שאסייג אמר לו שבסקר שערכו בליל הסילבסטר, 46% אמרו שהיו רוצות להתנשק איתו בחצות???
נבוך מאד ראיתם איך הוא היה נבוך אתמול שאסייג אמר לו שבסקר שערכו בליל הסילבסטר, 46% אמרו שהיו רוצות להתנשק איתו בחצות???
מ מילי17 New member 5/1/05 #8 ../images/Emo163.gif תוכנית מעולה../images/Emo163.gif הרג אותי שהוא עשה לשליין "רק תסביר לי איך זה שהתחלת להצחיק רק אחרי שעזבת את התוכניתתת..." זה פשוט היה טוב. חמוד כזה.
../images/Emo163.gif תוכנית מעולה../images/Emo163.gif הרג אותי שהוא עשה לשליין "רק תסביר לי איך זה שהתחלת להצחיק רק אחרי שעזבת את התוכניתתת..." זה פשוט היה טוב. חמוד כזה.