שרשור התחדשויות

Nolee52738

New member
החבילה הגיעה

טוב, אז הזמנתי לקים מאיביי ומ nail etc. הלקים מאיביי הגיעו היום (אחרי שבועיים), ןהחבילה מ nail etc הגיעה אתמול אבל לק אחד חסר בגלל שהוא sold out. הם צירפו הודעה לחבילה שבה רשמו שאם אני רוצה הם ישלחו לי את הלק אחרי שיקבלו מלאי חדש או שאני יכולה לקבל החזר כספי בגין הלק הזה וחלק מדמי המשלוח. שמות הלקים הם: 1) Escapades 2) Watermelon 3) Status Symbol 4) Cute As A Button 5) Tart Deco 6) Mint Candy Apple (באיחור אופנתי
) 7) Essie first base base coat ומ nail etc הזמנתי את ה topcoat של פושה ו OPI Tropical Punch. הצבעים במציאות אינם דומים בכלל לצבעים שבתמונה, כי צילמתי בסלולרי.

Ultra marine

New member
הלכת על קלאסי ../images/Emo13.gif

אני חושבת שכל הגוונים שבחרת אחד-אחד קלאסים לגמרי! תהני! נשמח כמובן לתמונות יותר משקפות

רחלי ג

New member
איזה צבעים מקסימים.נהדרים.הייתי בוחרת בכולם.

את המינט הייתי נותנת לבת שלי,אולי. יש מוכר ספציפי שאת ממליצה עליו? שילמת על כל לק בנפרד או שעשו לך מחיר "קבוצתי"?

Nolee52738

New member
../images/Emo140.gifתודה

את האמת זו הפעם הראשונה שאני קונה מאיביי ומאוד חששתי. לכן חיפשתי המלצות של הבנות בפורום למוכרים ובסוף קניתי מ bluebeauty168. בהתחלה בחרתי את כל הלקים שאני רוצה ולא שילמתי. אחרי שהוא שלח לי מייל מסכם עם החשבונית ועשה לי מחיר "קבוצתי" שילמתי דרך פייפל.

רחלי ג

New member
כל הכבוד לך.אני גם חוששת תמיד.לא מבינה ככ מי

נגד מי.... הצבעים נהדרים בעיני.אם כבר לקים איכותיים שכאלה,אני ממש רושמת לי את השמות. 3 מתוכם אני מכירה בע"פ. תתחדשי ותהני ותלקלקי,בכיף

RUTHIE1

New member
אהבתי את כולם! ../images/Emo24.gif

כמה עלו לך כל האסי ביחד?

Nolee52738

New member
היי רותי

הם עלו לי כ 48.6$. כל לק בנפרד עלה 4.5$ ללא דמי משלוח.

יש התחדשויות,אבל אני מצלמה לצלם ../images/Emo7.gif

ידיד טוב קנה לי סתם ככה שני לקים..של חברת dreams. חברה לא מוכרת,אבל יש לי לק אחד שלהם,והוא נחמד. הוא קנה ורוד בהיר (שיתאים לאוסף צבא שאני מנסה להעמיד..) ואחד גליטר בצבע ברונזה. בלי קשר,קניתי גם את הורוד והסגול מהסדרה החדשה של שיק.. המטאליים שימרים האלה. הורוד סחף מחמאות בלתי נגמרות,והסגול עדיין לא נדגם. מתגעגעת למצלמה שלי :(

למעלה