תמונה חמודה
M motib4 New member 12/7/02 #9 ../images/Emo41.gif שרשור התמונות השבועי ../images/Emo41.gif שרשרו לכאן תמונות של התאומות ושל כל מה שקשור בהן...
../images/Emo41.gif שרשור התמונות השבועי ../images/Emo41.gif שרשרו לכאן תמונות של התאומות ושל כל מה שקשור בהן...
R rahelm New member 12/7/02 #52 טוב אני אמשיך את השרשור פה כי הוא כבר עמוס ולפרה 2 את צריכה עוד תמונות????????
פ פרה2 New member 12/7/02 #54 לי שיש את התוכנה ...shop 3 שיכנס יש לי בעיה כל פעם שאני עושה אנימציות אני שומרת ואז כשאני רוצה לראות את האנימציה זה מראה לי רק פעם אחת ומפסיק כמו זה--> למה משהו יכול לעזור לי? ולהגיד לי על מה לילחוץ כדי שזה לא יקרה
לי שיש את התוכנה ...shop 3 שיכנס יש לי בעיה כל פעם שאני עושה אנימציות אני שומרת ואז כשאני רוצה לראות את האנימציה זה מראה לי רק פעם אחת ומפסיק כמו זה--> למה משהו יכול לעזור לי? ולהגיד לי על מה לילחוץ כדי שזה לא יקרה
R rahelm New member 12/7/02 #56 איך את עושה את האנימציה יש לי כל מיני תמונות דומות והייתי רוצה לעשות איך עושים??
R rahelm New member 12/7/02 #64 טוב אני ישים לך תמונות שקשורות ... אבל תחכי קצת כדי שאני יסדר את זה O.K