שרשור התפקדות לחברי הפורום

תיפלץ

New member
../images/Emo41.gifשרשור התפקדות לחברי הפורום../images/Emo41.gif

חברים חברים הגיעו לפורום מלא חברים חדשים ואני חושב שהגיע הזמן לשרשור התפקדות בפורום מוקי D
אז כל אחד עכשיו עונה על השאלות הבאות:
שם+שם משפחה?
בן כמה את/ה?
מאיפה בארץ?
באיזה בית ספר את/ה לומד/ת?
מה עושה ביום יום?
זמר מועדף אחרי מוקי D (או לפני)?
באיזה עוד פורומים את/ה חבר?
אחר: המלצה על משהו (ספר, דיסק, סרט, פסטיבל) או כל דבר אחר שבא לכם להגיד. ומי שרוצה יכול להוסיף גם תמונה אם יש לו ובא לו להעלות
דוגמא שלי: 1.עדי עייש 2. בן 17 3.אילת 4.גולדווטר 5.ביום יום אני לומד לבגרויות ומבחנים, שוהה המון בים בקניון ומתנדב בכל מיני מועצות. אוהב ערבי להקות, מסיבות ושאר ירקות.
6.אוהב מאוד מאוד את מוקי ועוד הרבה להקות אבל בעיקר איפה הילד משינה מוניקה סקס וזמר זה עברי לידר
7.נערי החוף אילת -פורום מקומי של אילתים. 8.ממליץ לא להפסיד את הופעת האיוחד של משינהההההה
זה הכל עכשיו אתם וככה נכיר אחד את השני טוב יותר....

בהביבו

New member
המממ.. ../images/Emo13.gif

שם: בן בן כמה: 14
מאיפה בארץ: .. הממ.. חיפה לפי מה שזכור לי! איזה בית ספר? רמז.. j`maplle ben! נכון - אליאנס.. מה אני עושה ביום יום?: נכנס לפורום מס' 1! לומד למבחנים.. ומנסה כמה שיותר להנות עם החברים (ממש לא משנה איפה!) זמר מועדף אחריי מוק..(או לפניי): הממ.. כל מה שבא תוצרת כחול לבן, רוק היפ הופ, אבל רק שלא יהיה בפנים סאבלימינל. איזה עוד פורומים: המממממ.. לא דע! בזמן האחרון אין לי כל כך זמן להיכנס לכל הפורומים שפעם הייתי בהם
המלצה: המלצה על הספר: "החיים" - מפי בהביבו הפקות. ספר נפלא שמדבר על החיים..
תמונה? תצטרכו לחכות עוד שבועיים בערך!

MC Oosh E

New member
אז קצת על עצמי!!:)

1.עומר
2.בת 14
3.כפר סבא
4.שרת
5.חברות,ידידים,שופינג{והרבה}...אינטרנט ובקיצור נהנת מהחיים
6.אני ממש ממש אוהבת את מוקי אבל יש גם את הדג נחש ששולטים
!|ויש להם שירים ממש יפים...
7.אני נמצאת לפעמים בפורום הנוער העובד והלומד
8.עוד משהו להגיד...יש לי שריטה קטנה-גדולה במוח..אני מצטערת על זה מראש
!

הנה

שם: נמרוד בינדר. גיל: 15. עיר: ת"א. בי"ס: עירוני ה'. מעשי ביום יום: משחק כדורסל, כדורגל, כדורעף, פינג פונג, מבלה עם חברים וחברות ומשתדל לחיות
. זמר מועדף: כמובן כמובן MC יהורם גאון. עוד פורומים: שבק ס', מוזיקה שחורה. המלצה: הופעת האיחוד של שבק ס' בקיץ!! מי שלא בא אפס! וגם אני ממליץ על הסרט פעמיים בוסקילה (אין גבול לטימטום בסרט הזה). הייתי שם תמונה אבל זה קובץ גדול מידי ואי אפשר לשים פה מי שרוצה תמונה לפנות אליי באייסיקיו 153450003

choul

New member
אתה לומד בבצפר לקוסמים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה זה השם הזה?!?!?! עופרי פוטטו(אל תאמינו לזה זה קצת שינוי) 14 אזור ים ספורט מוזיקה ספורט מסיבות ספורט בנותתתתתתת ספורט הדג נחש בויאקה "השבק" מוניקה זמר זה.............ההוא פורום שבק בערך ממליץ ללכת להופעה של שלישיית פרוזאק הופעה גדולה אסור להפסיד מומלץ בחום ואהבה

מממ...

שם : הדר בת 17 ממודיעין אני לומדת בעירוני א' מה עושה ביום יום ?! מסכנת את חיי בהתנחלויות ,נכנסת בקירות ( ויש ימים מיוחדים שגם בדלתות...כמו היום..), שומעת המון מוזיקה ומפחידהילדים קטנים וקוראת ספרים ( מי קרא לי חנבצית !?) ממ...חוץ ממוקי אז אני אוהבת כמובן את שבק ואת החלוצים מוש בן ארי ושוטי הנבואה...ואת להקת הרוק הכי טובה שיש לד זפלין !! ממליצה לא להכנס בדלתות...

אנשובי

New member
שלי :)

מאיר בן אלישע
בן 15
מפתח תיקווה
בית ספר דפוק - נשאיר את זה ככה :/
מדבר בטלפון, מזיין ת'שכל של חברים שלי, מזיין את ת'שכל של חברים שלי כשאני מדבר בטלפון, אוהב את פשושית שלי
אממממ לא יודע :/
זמר מועדף אחרי מוקי D (או לפני)? - סאבלימינל והצל ואם למישהו יש בעיה עם זה שידע מראש את מה זה מעניין לי וזהו :/

ומה איתי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני שירן
עוד חודשיים אני בת 19
גרה
באשקלון{ויש בה המון}
לא התגייסתי לצבא{מכל מיני סיבות שלא אוכל לפרט,ובכלל...לא יפה לי מדים וגם אני לא אוהבת צבע ירוק} אז כרגע אני בש"ל -פקידה
בקופ"ח{עוד 3 חודשים מסיימת} מתכוונת ללמוד עיצוב אופנה{תאחלו לי בהצלחה}
מה אני עושה ביום יום
שאלה טובה
בד"כ אני ישנה,סתם...
. יוצאת,מבלה,קונה בגדים ואיך אפשר בלי ההופעות של מוקי בבית החיל
חוץ ממוקי אני שומעת
את עברי לידר,שבק ס,מוניקה סקס,ברי סחרוף והרבה מוזיקה עברית.
ממליצה על הסרט מטריקס{במיוחד בגלל קיאנו} וספר
ת'אמת-אני לא קוראת
ספרים
הספר האחרון שקראתי היה לפני שנה "להיות אזרחים בא"י"{לבגרות באזרחות} ממליצה בחום על קריאת תהילים
פסטיבל-אין כמו ניצנים,חוף,ים,אנשים והרבה מוזיקה טובה.
אם יש הערות,הארות,שאלות או בירורים-חופשי.......
שירן

גם אני רוצה!!

טוף... קוראים לי שרון בת 15 מחיפה לומדת בליאו באק חטיבה (איכס פיחס) ביום יום אני מבלה עם חברים, עושה קצת ספורט ובעיקר שומעת מוסיקה ישראלית!! וכמובן גם הולכת לנוער העובד והלומד זמר מועדף אחרי מוקי יש כמה: אביב גפן היהודים שבק ס' חלוצים לא, להדגיש אל הלא, סאבלימינאל (בן-אדם שאני לא סובלת!!), שוטי הנבואה ועוד כל מיני להקות ישראליות טובות אני חברה בפורומים: שבק מיוזיק, הפורום החלוצי (של חלוצי החלל) פה ובנוע"ל (נוער עובד ולומד). אחר: נא להכיר את חברי הדמיוני שרגא ואת המדריך לחיים שלי: ישו קוואק כינוי: פוצקי, שמיצה או פצלוחה (מה שתבחרו) טוב זהו... בייי

סליחה על האיחור... מבחנים...

שם: נופר יהל א בת: 15 ועשרים ושלושה ימים מאיפה בארץ: מהקריות... כן זה חור, אני יודעת... באיזה בית ספר אני לומדת: תיכון אזורי גליל מערבי.... מה אני עושה ביום יום: כלום, חוץ מללמוד, קצת מחשב, ושוב ללמוד.... אם יוצא לי אני יוצאת לאן שהוא... זמר מועדף אחרי מוקי: אביב גפן ודניאל סלומון. חברה בפורומים: הכי גאים, מכושפות, חברים ואומניות הבמה... אחר: אני ממליצה לקרוא את השירים שאני כותבת.... יותר נכון אני מתחננת שתקראו ותגיבו עליהם.... http://stage.co.il/a/20873

../images/Emo103.gif אניייייייייייייייי

שם+שם משפחה? מיכל שווך בן כמה את/ה? 19 (יום שני הקרוב) מאיפה בארץ? חדרה באיזה בית ספר את/ה לומד/ת? ביצפר החיים מה עושה ביום יום? צבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זמר מועדף אחרי מוקי D (או לפני)? בעברית??????? יש ה-מ-ו-ן באיזה עוד פורומים את/ה חבר? אוף טופיק שבק ס' אחר: המלצה על משהו (ספר, דיסק, סרט, פסטיבל) או כל דבר אחר שבא לכם להגיד. לא :/

למעלה