שרשור התפקדות ספטמבר

../images/Emo41.gifשרשור התפקדות ספטמבר../images/Emo41.gif

שמתי לב שיש המון משתמשים חדשים בפורום אז החלטתי לפתוח שרשור התפקדות כדי לראות מי כאן ...החל מהישנים ועד החדשים דשים :) חחחח אז קדימה :) שם : גיל : תקופת שהייה בפורום : תמונה : {יכול להיות כול דבר שתרצו מתמונה שלכם עד ריטוש חדש שעשיתם} ציון לפורום עד כה לדעתכם : הערות :

JOYE האחת

New member
ראשונהה..../images/Emo24.gif

שם : ג'ניה גיל : 20 תקופת שהייה בפורום : אוי הרבה זמן... תמונה : {יכול להיות כול דבר שתרצו מתמונה שלכם עד ריטוש חדש שעשיתם} ציון לפורום עד כה לדעתכם : ממ...8.5 ככה פורום מדהים..אבל צריך לעשות יותר פינות יצירתיות!!!יותר מרטשים... הערות : אין עליכם!מוכשריםםםםםםםםםם

Cinderella14

New member
שניה!!

שם: לימור גיל: 19 (היה לי השבוע, אני כבר לא בת 14...) תקופת שהייה בפורום: מממ... יותר משנה ציון לפורום עד כה לדעתכם: 10!!!!! הערות: למדתי פה הרבה!!!! חבל שבגלל הצבא אני נכנסת פחות תמונה-- נלו עיצב לי

Nienna17

New member
חדשה בפורום ../images/Emo13.gif

חחח... שם : נטלי גיל : 18 תקופת שהייה בפורום : עוד מעט שנה (כן, כן, באוקטובר יש לנו שנה
) תמונה : {יכול להיות כול דבר שתרצו מתמונה שלכם עד ריטוש חדש שעשיתם} אין לי מושג, כל הריטושים החדשים שלי באתר
. ציון לפורום עד כה לדעתכם : 9, כי תמיד יש למה לשאוף. הערות : תיזמו קצת אתגרים בעצמכם, אני עוד מעט מתגייסת ואין לי כל כך הרבה זמן להקדיש לפורום. (אה, ואם ישנו מישהו/מישהי שמעוניין/ת בניהול משותף של הפורום והוא/היא גם מעל גיל 16, בבקשה לפנות אלי
).

די חדש בפורום

שמי צח ואפשר ליראות עבודות שלי כאן בפורום הציון שאני נותן לפורום הזה עד עכשיו הוא 9 והלוואי שהיה יותר אנשים בפורום זה עוזר לעביר תשעמום...

Nienna17

New member
חח זה מתחיל מלהעביר תשעמום

וממשיך למרכז החיים שלך
. ברוך הבא!

אני חדשה D:

היום באתי לפה בעצם הרגע חח ונראה לי שאני יאהב ת'פורום הזה איממ אני לא הכי יודעת לעצב אני הכי טובה בריטושים שזה כולל הכל הרזיה העלמת חצ'קונים או סימני הרזיה בקיצור הכל D: אני בזמן האחרון התחלתי בלצבוע תמונות בשחור לבן שזה יראה כמו תמונה אמיתית לכל דבר וזהו בכללי אני ישמח אם אני יאכל לעזור לאנשים פה זאת המטרה שלי שבעצם באתי לפה לרטש תמונות של אחרים P: שם:דורין =] גיל:17 עוד חודש P: תמונה:אולי אני יעלה בהמשך (אין לי כלום כרגע גם לא עבודות שלי הכל נימחק =/ ) ציון לפורום עד כה:9 D: הערות:המסך שלי יותר כהה ממסכים רגילים מקווה שזה לא יזיק לעבודות שאני יעשה פה לאנשים ... ערב טוב ..:]

Nienna17

New member
נשמח לראות את עבודותיך ../images/Emo13.gif

ואת המשך השתתפותך בפורום! ברוכה הבאה
The more the merrier

NLO

New member
טוב, נו, כנראה שנותרתי הזקן היחיד.

שם : נלו. P= גיל : 30 )= תקופת שהייה בפורום : עוד מהקומונה, זכרונה לברכה.
תמונה : (הפעם כמעט נשברתי.) ציון לפורום עד כה לדעתכם : 9.1 (הממוצע בנתיים) הערות : אוהב את הפורום ואפילו שלאחרונה פחות עוזר כאן, משתדל להראות נוכחות מידי פעם. נ.ב. מור, אהבתי את התמונה.

Nienna17

New member
ידעתי שזה הזוי

אני זוכרת פעם היה כתוב אצלך שאתה בן 16 או 15 או משהו כזה
. ידעתי שזה ממש מוזר, ומשום מה לא זכור לי אי פעם שכתבת את הגיל שלך. אבל עכשיו זה מסביר הרבה דברים
.

Nienna17

New member
../images/Emo6.gif

בסדר, זה אותי דווקא מעודד לדעת שלא כולנו פה רק בגיל העשרה או שנות העשרים המוקדמות.

Rayu4ka

New member
\תלתן\ גמני גמני ../images/Emo203.gif

שם: רעיה גיל: 17 תקופת שהייה : עוד מתקופת הקומונה :] איזה ישנה אני חחח ותמונה שעיצבתי (זאת אני בתמונה אגב למי שלא מכיר)

c o e x i s t

New member
אני../images/Emo9.gif

גיל: 17 כמובן תקופת שהייה בפורום: הרבה זמן יחסית. מוזמנים לנחש. ריטוש:
ציון לפורום עד כה לדעתכם: אני אגיד 10 שנטלי לא תשלח לי וירוס למחשב "בטעות"
הערות: אין(!) הריטוש לא משהו כי מלא זמן לא רטשתי.. אז שיהיה..

למעלה