שרשור התפקדות

r love gerard

New member
../images/Emo41.gifשרשור התפקדות../images/Emo41.gif

אני בטוחה שכולנו נשמח לראות את גוד שארלוט בהופעה חיה בישראל, ובטח שבטח גם להיות נוכחים בה, וכן,רובנו מוכנים לעשות הרבה כדי להגשים את החלום הזה.אמנם, יש בעיה קטנה אחת שנדמה לי ששכחנו, והיא שיכול להיות שאין-מספיק-מעריצים.ככה שגם אם נפתח מליון עצומות, ונעשה מליון פרוייקטים, תהיה בעית הקהל, ולא יהיה משתלם כלכלית לבוא לארץ.רק כדי לקבל מושג כללי על כמה אנחנו, וכמה מאיתנו יהיו מוכנים לשלם על הופעה, כל אחד ש100% יבוא להופעה בתשלום, שישרשר לפה
. שיהיה לכם חופש נעים ושבוע טוב

r love gerard

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo129.gif

אה, ושכחתי להזכיר, נא לא למלא את השרשור בשיחות חולין!:]

../images/Emo45.gif

אבל אל תשכחי שיש לגוד שארלוט הרבה מעריצים שלא כותבים בפורום!

PerfectSP

New member
../images/Emo45.gif ו.... ../images/Emo190.gif

רק כדי לידע אתכם,גוד שארלוט הם אחת הלהקות המוכרות ביותר,מבחינת רוק וכל מה שלא פופ.באמת.. מי שמתעסק בכל זה ושומע,בטוח מכיר אותם,וגם מי ששומע פופ וכאלה,מכיר\שמע\מכיר את קיפ יור הנדס אופ מיי גירל
אתם לא יודעים איך התפלאתי שבן דוד שלי הכיר אותם,והוא שומע פופ-מזרחית
אז יחסית ללהקות אחרות,הן מהמוכרות

PerfectSP

New member
אה....../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

הכוונה,לאנשים שמאכלסים את בית ספרי הקט והמפגר
לאלה ששומעים את המזרחית דיכאון,עם הקול הדוחחחחחחה של הזמרים האלו,וגם את כל הפופ ואר אנד בי של אמטיוי,כגון ריהאנה

את לא תרדי ככה על ריהאנה../images/Emo7.gif

היא זמרת עם קול מדהים, המילים של השירים שלה ממש נוגעים ללב (umbrella ela ela ela) אז אין לך שום סיבה לרדת עליה
סתם... את יכולה לרדת עליה כמה שאת רוצה, בעיקר כשאני פה

לדעתי זה לא יפה לצחוק עליה....

בסך הכל היא קנתה מטריה (לב! בלי שום עוזר! לבד!!) ורצתה להתלהב אז היא כתבה שיר על המטריה שלה. זהו, סוף דיון. עכשיו כל פורום ריהאנה יעלה עליי

XnevermindX

New member
../images/Emo6.gif

לבד?!?!?! מגניב
*לא קשור*
נכון שדה אולמוסט פשוט טובים?!?!?!~

מוריהgc

New member
בקששר לריהנננה

חוץ מהמיטרייה... יש גם את ה"לא להפסיק את המוזיקה" ו"סתום ותנהג" אין לי מוסג למה אנשיים אוהבים את השירים שלה!! וראיתם בMTV שהיא מדברת על השיר אמבראללה..על המשמעות של השיר...Lol .. חח חפרתי

PerfectSP

New member
אבל מספיק שהרבה מכירים, ../images/Emo190.gif

ואז יש יותר סיכוי ליותר אנשים שיבואו להופעהP:

למעלה