שרשור התפקדות

איף

New member
../images/Emo41.gifשרשור התפקדות../images/Emo41.gif

חברים, חודש יולי הגיע ואיתו הקיץ. ובלי שום קשר, תתפקדו.
שם:
שיר השבוע (של מאיר):
שיר השבוע (לא של מאיר):
דברים מעניינים שקרו לכם בחודש האחרון:
דברים שאתם מחכים שיקרו בחודש הקרוב:
מסר לאומה (כל דבר שאתם רוצים
):
שיהיה חודש מעולה!

honey pie1

New member
../images/Emo195.gif(כמה לא מקורי מצדי../images/Emo98.gif)

שם: נועה גיל: 17.5 אזור/עיר מגורים: רמת גן שיר השבוע (של מאיר): אל נורא עלילה שיר השבוע (לא של מאיר): for no one דברים מעניינים שקרו לכם בחודש האחרון: הופעה של (מיני)כוורת, הופעה של מאיר ואביתר, הצגה ממש יפה שראיתיXD(תפוחים מן המדבר) וסיימתי את הבגרויות לשנה הזו!
דברים שאתם מחכים שיקרו בחודש הקרוב: חופש חופש חופש! ואילת עם חברים, ואולי גם חו"ל עם חברים... אה, וגם כמה הופעות (בין השאר של יהודית רביץ שמארחת את יוני רכטר^_^) מסר לאומה (כל דבר שאתם רוצים): לסיים י"א זו הקלה ממש גדולה.
חודש מעולה לכולכם!D:

איף

New member
מתפקדת

שם: יסמין גיל:25 (מחר
) אזור/עיר מגורים:קרית אונו שיר השבוע (של מאיר): את אחת יחידה. שיר השבוע (לא של מאיר): כפיר אפשטיין - יש לך כוח דברים מעניינים שקרו לכם בחודש האחרון: סיימתי את הסמסטר האחרון של התואר, ועוד כל מיני דברים קטנים ומשמחים.
דברים שאתם מחכים שיקרו בחודש הקרוב:שחבר שלי יחזור מחו"ל.
מסר לאומה (כל דבר שאתם רוצים): תקופת מבחנים זה רע.

ms pizza

New member
../images/Emo194.gif../images/Emo22.gif

שם: יסכה גיל: אוטוטו 28 אזור/עיר מגורים: רחובות שיר השבוע של מאיר: שלום לך דודדדדדדדדי
שיר השבוע לא של מאיר:יש לי סיכוי – אביתר בנאי דברים מעניינים שקרו לכם בחודש האחרון: ההופעה של מאיר מארח את אביתר, שבת מדהימה בירושלים דברים שאתם מחכים שיקרו בחודש הקרוב:ימי הולדת, חופש חופש חופש-ים,טיולים , חתונות של חברים קרובים והשוס לימודי רכיבה על סוסים
מסר לאומה כל דבר שאתם רוצים : שבתות בירושלים זה דבר מ-ד-ה-י-ם
ואגב חודש מצויין

הפתעה ../images/Emo77.gif

טוב, משום מה הודעות שלי כאן גורמות ליסמין אושר לא מוסבר
ובעוד פחות משעה יש לילדה מומולדת
אז החלטתי להתפקד בהפתעה, בתקווה להעלות חיוך בין ההצצות במחברות הלימודים
שם: עדי גיל: 23 וחצי אזור/עיר מגורים: שרון/ חדרה
שיר השבוע (של מאיר): הממ.. חלומות אחרים.. לא ששמעתי אבל הוא מתאים להרבה סיטואציות לאחרונה
שיר השבוע (לא של מאיר): please be patient with me/ wilco דברים מעניינים שקרו לכם בחודש האחרון: חודש? מי זוכר?
בעיקר שהילד שלי בסדר אחרי שבועיים שהיו סיוט שלא יתואר
וכמה הבעות הערכה שהפתיעו והיו במקום כי הזדקקתי להן נואשות כדי להגיע להחלטות חשובות
דברים שאתם מחכים שיקרו בחודש הקרוב: יום מיונים למקום שאני מקווה להתקבל אליו.. מסר לאומה (כל דבר שאתם רוצים): יסמין- מזל טוב יפה שלי! אוהבת אותך המון המון!!! ובאותה הזדמנות, אני בספק אם היא קוראת כאן (כאמור, אני כבר ממש לא מסתובבת בפורומים, לצערי או למזלי.. אז גם זורי- שיהיה המון המון מזל טוב, מתה על שתיכן!
מומולדת שמח!

איף

New member
../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif

יאאאאאאאאא איזו הפתעה כיפית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה רבה!!!!

Walk Two Moons

New member
"ממצמץ בכבדות וצורח עלי: התפקד!"

שם: אבישי. גיל: 16 ומשו אזור/עיר מגורים: באר-שבע שיר השבוע (של מאיר): הצבעים משתנים, ברחוב הזה, מחפש את הכיוון שיר השבוע (לא של מאיר): טל גורדון - מסכות, שלומי שבן - האזרח האחד דברים מעניינים שקרו לכם בחודש האחרון: התפגרתי לי מבגרות לבגרות דברים שאתם מחכים שיקרו בחודש הקרוב: חופשחופשחופשחופשחופשחופש. מסר לאומה (כל דבר שאתם רוצים): סופרקאליפרג'אליסטיקאקספיאלידושס.

למעלה